Bende şuan öyleyim teşekkürler her seferinde içimi rahatlatıyorsunEvet canim hatta ilk 1 hafta korktum uer tuvalete gittifimde baktim
Harika bir hediye almış eşin mutluluklar canımEvet canim tetaryum almis bide buket cicek almis:)
O çok kötü bir duygu sen kendine hamilelige hazirliyorsun eşime haber veriyorsun seviniyosunuz. Bi bakiyosun adet sancin var göğüslerin şiş ben acaba olsun mu siye günde kac defa baktığımı hatirlamiyorum bile.Bende şuan öyleyim teşekkürler her seferinde içimi rahatlatıyorsun
Çok teşekkür ederim canim bende çok beğendim :)Harika bir hediye almış eşin mutluluklar canım
Hislerime tercüman oldun valla şuan aynen bende de durum tam anlamıyla buO çok kötü bir duygu sen kendine hamilelige hazirliyorsun eşime haber veriyorsun seviniyosunuz. Bi bakiyosun adet sancin var göğüslerin şiş ben acaba olsun mu siye günde kac defa baktığımı hatirlamiyorum bile.
Hislerime tercüman oldun valla şuan aynen bende de durum tam anlamıyla bu
Ayyy çok güzel senin adına çok sevindimEvet canim tetaryum almis bide buket cicek almis:)
Aynen öyle çok stresli bir süreçÇok iyi anliyorum kan tahlilini aksatma canim 2 kati artmismi diye baktir ben dr gittim kese göründü şimdide kalbini duycaz diye düşünüyom bu beklemek düşünmek bitmiyo sonra hareket etcekmi bugün hic hareket etmedi dicez bir sürü sirayla bitmez
Ayyy çok güzel senin adına çok sevindim
Teşekkürler canim benim bende çok mutlu oldum :) daha güzelleri sizin olsunAyyy çok güzel senin adına çok sevindim
Aynen öyle çok stresli bir süreç
Oyy güzel kalbini yerimTeşekkürler canim benim bende çok mutlu oldum :) daha güzelleri sizin olsun
Bence başta doktora git hormon testi yap sonra yumurtalıklarına baksın. Sonra düzenli bi ilişkin olsun ilişkiden sonra hemen kalkma uzan minimum 45 dk olsun. Sıcaksuyla duş alma. Folikasit kullan hamileliği düşünen tüm bayanlar hamilelikten önce kullanmaları bebeğe daha faydalı.. Bende senin gibi korundum adetlerim düzensiz oldu 7 ay uğraştık çocuk için Allah sana tez verir inşaAllah..Ben de 4.aya girdim bebek istiyoruz 3 ay olmadı ve adetlerim düzensizleşti korunmayı bırakınca.Bana da tüyolar verin neler yapayım gebe kalmak için adetim 4 gün oldu biteli
Gittim doktora baktı yumurtalıklarıma rahmime bişey yok dedi pko var mı diye sordum gözükmüyor ama varsa da hafif vardr dedi.hormon testi yapalım dedi adet oldum resmi tatil oldu 3 gün yani adetim bitti gidemedim. Ama üniversite iken gittim aynı sebepten bi anda adetim 2-3 ay düzensizleşmişti. Hormonlarım temizdi seni hava etkiliyor yediklerin etkiliyor yumurta atımın gec oluyor demiştiBence başta doktora git hormon testi yap sonra yumurtalıklarına baksın. Sonra düzenli bi ilişkin olsun ilişkiden sonra hemen kalkma uzan minimum 45 dk olsun. Sıcaksuyla duş alma. Folikasit kullan hamileliği düşünen tüm bayanlar hamilelikten önce kullanmaları bebeğe daha faydalı.. Bende senin gibi korundum adetlerim düzensiz oldu 7 ay uğraştık çocuk için Allah sana tez verir inşaAllah..
Teşekkürler canımDestek olcaz birbirimize bu süreçte
Benim lekelenmem olmuş bebeğim düşecek mi acaba
Ben de 4.aya girdim bebek istiyoruz 3 ay olmadı ve adetlerim düzensizleşti korunmayı bırakınca.Bana da tüyolar verin neler yapayım gebe kalmak için adetim 4 gün oldu biteli
Kesinlikle haklısın iki ay öyle stres yaptım bu ay eşime keçiboynuzu özü verdim kürü verdim kendim de kafamı rahat tutmya calıştım her şeyin zamanı var dediğin gibi ama adetim düzensizleşince yumurtlamayı bulamıycam tutmycak diye endişe ettimCanım eğer yunurtaliklarda falan bi sıkıntı yoksa yumurtlama takvimi indir yumurtlamaya yakin 2 günde bir iliskiye girin. Iliskiden sonra hemen ayaga kalkma 15 dk falan uzan altina yastik koy hatta ayaklarini yukari kaldır. Her gün iliskiye girmek sperm kalitesini düşürür. O yuzden bide unutma rabbim hayirli zamanda o ne zaman isterse verir eğer neden olmiyo diye düşünürsen stresten daha çok engellersin düşünme kendi haline birak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?