İnşallah kusmalar bizi perişan etmez
Benim annem hiç kusmazmış inşallah bende ona çekmişimdirAnnem 6 7 aya kadar kusmus ona cekersen yandim
Benim annem hiç kusmazmış inşallah bende ona çekmişimdir[/QUO
Uykusuzluk halsizlik varmi keyifsizlik uyku artmasi
Bende usuyorum eşim kisa kolluyla geziyo ben kazak battaniye oturuyorum evdeBirde çok üşüyorum neden olabilir
Demekki normalmiş bende bir ben üşüyorum sanıyorumBende usuyorum eşim kisa kolluyla geziyo ben kazak battaniye oturuyorum evde
Normal ellerim hiç ısınmaz benim zatenDemekki normalmiş bende bir ben üşüyorum sanıyorum
Benimde öyle canımNormal ellerim hiç ısınmaz benim zaten
Benimde öyle canım
İnşallah canımInşallah sağlıklı olurlar
Ayyy canım çok sevindimDeğerim 259 çıktı canım kaç haftalık diye sormadım heyecandan unuttum
Sağol canımAyyy canım çok sevindim
Damla kırılma bana sanki seni kırmışım gibi hissettimOnun bile herkese farklilik gösteriyo
Bu herkeste var canım 6 hafta çok sancılı geçer haberin olsunBazen adet olacak gibi sancı geliyor sonra geçiyor sende de böyle şeyler oluyor mu
Bilmiyorum bende adet mi olcam diye korkuyorumBu herkeste var canım 6 hafta çok sancılı geçer haberin olsun
Bazen adet olacak gibi sancı geliyor sonra geçiyor sende de böyle şeyler oluyor mu
O ilk hamile olan herkeste var canım kese oluşacak mı oluşmayacak mı dış gebelik mi olacak tuvalete altım ıslandı kanamamı oluştu yemek yermiyim ya çocuk oluşmazsa bunlar hep olacakBilmiyorum bende adet mi olcam diye korkuyorum
Damla kırılma bana sanki seni kırmışım gibi hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?