Tabiki kusmak iyidir. Hamileliğin iyige gittigini gösterirmisİlk kez senden duydum
Ben öyle düşünmüyorum canım kusmazsan miden ağrımazsa yemek yersin herşeyi yersin çocuk gereken tüm vitaminleri alır kustuğun sıra susuz kalıyorsun birşey yiyemiyorsun su dahi içemiyorsun.Tabiki kusmak iyidir. Hamileliğin iyige gittigini gösterirmis
Biliyorum kız benim ki planlıydı sabırsızlanıyordm acaba mı hamilelikten mi bu da kötü o yüzden olsam da artık umursamıcm:) evdeki hesap çarşıya uymadı bu ay olsaydı güzel olurdu işlerimden dolayı seneye bıraktmEvet canim benim o varken başladı beliritilerim. Ben dayanamadim adetinden önce test yaptım evet biraz daha geç yapınca hem daha kesin oluyo hemde değerin yüksek Çıkıyor ama sabirsizlar eğer planliysa insan bekleyemiyo
Aşırı kusmak zaten kötü normal de sabahları mide bulantısıyla uyanırsın eğer hafifse. Yoksa kusarsın ama atıyorum 1 gün oldu ara ara sürekli değil sonra kesiliyor zaten ilerdeBen öyle düşünmüyorum canım kusmazsan miden ağrımazsa yemek yersin herşeyi yersin çocuk gereken tüm vitaminleri alır kustuğun sıra susuz kalıyorsun birşey yiyemiyorsun su dahi içemiyorsun.
Ben birgün kusuyorum birgün kusmuyorum ama midem sürekli yanıyor ne yesem yanıyor o zorluyor beni doktora sordum normal dedi.Aşırı kusmak zaten kötü normal de sabahları mide bulantısıyla uyanırsın eğer hafifse. Yoksa kusarsın ama atıyorum 1 gün oldu ara ara sürekli değil sonra kesiliyor zaten ilerde
Kızlar bende hamileyim öğrendik sonunda
Ben öyle düşünmüyorum canım kusmazsan miden ağrımazsa yemek yersin herşeyi yersin çocuk gereken tüm vitaminleri alır kustuğun sıra susuz kalıyorsun birşey yiyemiyorsun su dahi içemiyorsun.
Değerim 259 çıktı canım kaç haftalık diye sormadım heyecandan unuttumYaaa çok mutlu oldum canim kac haftaliksin değerin KAÇ çıktı.
Değerim 259 çıktı canım kaç haftalık diye sormadım heyecandan unuttum
30 mart canımEn son adetin ne zaman
4+1 sin canim bugün30 mart canım
Evet takvimde de böyle yazıyor şimdi ben 4 haftanın belirtilerine bakcam 5. Haftanın mı onu anlayamadım4+1 sin canim bugün
Evet takvimde de böyle yazıyor şimdi ben 4 haftanın belirtilerine bakcam 5. Haftanın mı onu anlayamadım
Sağol canım sen belirti yaşıyor musun4 haftayı doldurdun 5. Haftaya yeni girdin 4. Haftanin belirtileri veya gelişim oldun 5. Haftaninkiler başlıcak aramiza hoşgeldin
Sağol canım sen belirti yaşıyor musun
Çok wc ye gidiyorum yarım saatte bir şeklinde birazda midem kötü oluyor bazı kokuları duyunca ama kusma yok bende deFazlasiyla hepsi var sadece kusmam yok su an mide yanmasi oluyo bazen sende varmi belirti
Karnımda hafif ağrılar var sende de var mı bende lekeleme olmadı
İnşallah kusmalar bizi perişan etmezVar canim ara ara gaz sancisida olabikir kasik agrisida bende ikiside var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?