Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet büyüklerimiz zorlıcak bizi hep hamilesin sen iki kişilik ye dicekler tabaklarımıza da koycaklar iki kişilik yemekleri. İlk hamileliğimde buldugumu yiyiyodum bebeğim 17.haftasında 500 grama yaklaşmıştı
Buyuklerimiz bilmiyoki ney sağlıklı ney doğru sadece bir laf bilmisler. Sen iki canlisin iki kisilik1 yiceksin çok yanlisss

Ahahah canim benim günde o kadat cok aklima yemek geliyorki heosini aserdim diye yemege kalksak ohoo
Onu canin çok isticek o zaman aseriyosun bszilari ruyasinda görüyorsun
Bence dua edelim de sarma aşermekle kalalım.yazın ortasında canımız kış meyvesi isterse napcaz

Allah gönlüne göre vermiş öyleyse

Aynen canım aslinda biz 1 sene korunduk cok korktum yumurtaliklarim tembellessek cocugum olmicak diye. Öyle hamile kalamaynlar var çünkü ben ilk evlendigimde sakın korunma hemen çocuk yap demişlerdi ama biz korunduk

Kizlar bencede şimdi bu yaz sıkıntımız olmaz rahat oluruz kışın doğum olunca yaza kadar büyürler rahat rahat disarda gezeriz yazin evde tikilnaktan çok korkmuştum tam zamanina denk geldi
Ben sizin kadar şanslı değilimmm astımım var yaza denk geliyo solunum sıkıntısı yaşarım büyük ihtimalle. Nasıl yapcam bilmıyorum

Hahah canim benim :) ben kaynanamgile geldim oturuyom ben hiçbirşey yapmıyorum yemegimi suyumu hersyeimi getiriyo sağolsun :) iyilesiyim diye ihlamur yapti getirdi
Oh valla ne güzel benm kaynanamın haberi bile yok hamile oldugumu bilmiyo. Duyarsa gelir diye saklıyoruz

Yaa kiyamam dikkat et kendine bol b ol dinlen yorma fazla
Astımım bile annemin babamın yüzünden olmuş onlar ın sorumsuzluğundan dolayı ben Bi kaç aylıkken odaya sinek ilacı sıkmışlar beni görmemişler nasıl oluyosa o artık. Odaya girdiklerinde morarmışım o günden beri geceleri acillik oluyorum

Zor bir hayatin olmuş canım benim. Artik geçmişini düşünme bence bebisinide zarar verirsin gelecege odaklan sadece rabbim sana bu cektiklerinin mufakatini bol bol verir

Zor bir hayatin olmuş canım benim. Artik geçmişini düşünme bence bebisinide zarar verirsin gelecege odaklan sadece rabbim sana bu cektiklerinin mufakatini bol bol verir
İnşallah bebeğimi kucagıma alayım başka hiçbişey istemıyorum yeterki sağlıklı olsun

Taaa çeşme de oturuyo aramızda üç saatlik yol var tutturdu torunumu ben büyütcem

Hahaah allahtan kaynanam öyle bir insan değil ysrdim eder ama kendi çocuğunuza kendiniz bakin der zaten aramizda sehirelr var bizimde :) ilk torunsa heves ediyordur ama bende kimse karismasini sevmem çocuğumu ben bildiğim yöntemlerle büyütmek istiyorum

Kaynanadan şanslısın canımm ilk torun değil görümcemin üç çocuğu var benm ki 4.torun olcak. İnsan istiyo ki dışardan kimse karışmasın sıkıntısını biz çekıyoruz 9 ay boyunca sefasını da biz sürelim ilk bizden öğrensinler doğruyu yanlışı

Ay biraz şekerleme yapmışim canım durduğum yerde uyuya kaliyom. :) yanem cok haklısın karismasinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…