Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben gebelik testi ne kadar yaptım hepsi hayal kırıklığı oldu kanda öğrendim

Tiksinme şişkinlik yapan midenize ağır gelen

Valla salçali yağli yemekleri hic yemek istemiyorum genekde salata hafif şeyler çorba bunlari canim istiyor bide tatliii
Senin nasil durumların ayni haftadaymidiz zaten aynimi durumlar aserme varmi ben geçen de tulumba tatlısı çekti canim

Evet Allah büyük biz çocuklarımıza yapmayalım böyle şeyler hele ki şiddet... Bi tokat dahi olsa vurmayalım sabrımız taşsa bile. Ben de sessiz kalmıcaktım o gün ki şiddete ama tam polisi ararken babam aldı teli elimden o evden çıkarken ayağımda terlik vardı ayakkabı mı bile giymedim
Baba evinden duayla çıkmak yerine bedduayla çıktım. Şimdi ki rahatım prenses te yok çok şükür. Onlar sıkıntı içindelermiş

Sebze meyve tarzı şeyler yiyorum tatlı çekmedi kıyma yiyemiyorum şimdiden başladım Allah sonumu hayır etsin evet aynıyız seninle

Sebze meyve tarzı şeyler yiyorum tatlı çekmedi kıyma yiyemiyorum şimdiden başladım Allah sonumu hayır etsin evet aynıyız seninle

Bencede daha ilk aylardan fazla yememek istiyorum ama canım cekince napiyim bazen nutella kasikladigim oluyo

Allah babanı senin eline düşürür merak etme biz yaralarımızı yaradana havale ettik. Çocukların dünyasını çok iyi bilirim onlara bazen bir tokat hayatlarını karartır

Allah babanı senin eline düşürür merak etme biz yaralarımızı yaradana havale ettik. Çocukların dünyasını çok iyi bilirim onlara bazen bir tokat hayatlarını karartır
Evet bi tokat bi kötü laf yetiyo insanın hayatı boyunca aklından çıkmıyo babamın akıllancagını sanmıyorum haber göndermiş geçenlerde özür dilicekmişim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…