Sen hayatina bak tatalim boşver birak rabbim inu öyle konuma getirr ki yasamak bile istemez allah buyuktur. Ne mutlu ki eşiin sahip cikmis sana mutlusunEvet bi tokat bi kötü laf yetiyo insanın hayatı boyunca aklından çıkmıyo babamın akıllancagını sanmıyorum haber göndermiş geçenlerde özür dilicekmişim...
Onu 6 ayda yemeliyimAyva güzel yaparmış çocuğu gamzeli olurmus :)
3. Aydan sonra iştah patlaması geçircez hepimizAynen ekşi sevmiyorum tatlı sevmiyorum tuhaf yani
Olsada yesekTek tiksinmediğim şey yaprak sarma hamile kalmadan önce sarıp atmıştım dondurucuya Allah tan.
Himm neler diyolar gül koklamayin diyolsr cocuk lekeli olurmusOnu 6 ayda yemeliyim
Evet çok şükür şimdi hayatımda beni mutsuz eden kimse yok çıkardık herkesi tavsiye de ederim*
Sen hayatina bak tatalim boşver birak rabbim inu öyle konuma getirr ki yasamak bile istemez allah buyuktur. Ne mutlu ki eşiin sahip cikmis sana mutlusun
Olsada yesek[/Q
Iimmm bende çok severim eksili eksili
Bu 3 ay çok önemli ceviz yeşil fasulye balık yemelı insan3. Aydan sonra iştah patlaması geçircez hepimiz
Çok kilo almak istemiyorum yaa 2 kisiklik yemek çocuğa faydalı birsey değilmiş zaten sağlıklı beslenmen onemli olan3. Aydan sonra iştah patlaması geçircez hepimiz
Ciğer yemeyin sakınHimm neler diyolar gül koklamayin diyolsr cocuk lekeli olurmus
Ayyy naptım ben ya aşerdin mi yoksaaOlsada yesek
Yaptım geçen gün ama olsa yesem iyidi yok maalesefAyyy naptım ben ya aşerdin mi yoksaa
Bu 3 ay çok önemli ceviz yeşil fasulye balık yemelı insan
Evet annem bana hamileyken ciğer ellemiş bide o kanlı elleriyle kendi ensesini kaşımış ensemde leke var.Ciğer yemeyin sakın
Ahahah canim benim günde o kadat cok aklima yemek geliyorki heosini aserdim diye yemege kalksak ohooAyyy naptım ben ya aşerdin mi yoksaa
Pastanelerde satılıyo. Bence çok güzel mevsimde hamile kalmışız erik bol kiraz bol dut bol olcak taze asma yaprağı da olur taze taze sararızYaptım geçen gün ama olsa yesem iyidi yok maalesef
Evet büyüklerimiz zorlıcak bizi hep hamilesin sen iki kişilik ye dicekler tabaklarımıza da koycaklar iki kişilik yemekleri. İlk hamileliğimde buldugumu yiyiyodum bebeğim 17.haftasında 500 grama yaklaşmıştıÇok kilo almak istemiyorum yaa 2 kisiklik yemek çocuğa faydalı birsey değilmiş zaten sağlıklı beslenmen onemli olan
Kizlar bencede şimdi bu yaz sıkıntımız olmaz rahat oluruz kışın doğum olunca yaza kadar büyürler rahat rahat disarda gezeriz yazin evde tikilnaktan çok korkmuştum tam zamanina denk geldiPastanelerde satılıyo. Bence çok güzel mevsimde hamile kalmışız erik bol kiraz bol dut bol olcak taze asma yaprağı da olur taze taze sararız
Aynen eşimde öyle diyorPastanelerde satılıyo. Bence çok güzel mevsimde hamile kalmışız erik bol kiraz bol dut bol olcak taze asma yaprağı da olur taze taze sararız
Allah gönlüne göre vermiş öyleyseKizlar bencede şimdi bu yaz sıkıntımız olmaz rahat oluruz kışın doğum olunca yaza kadar büyürler rahat rahat disarda gezeriz yazin evde tikilnaktan çok korkmuştum tam zamanina denk geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?