- 29 Mart 2017
- 558
- 296
- 23
Kerahat vakti ya ondan ağırlık çöküyodurAy biraz şekerleme yapmışim canım durduğum yerde uyuya kaliyom. :) yanem cok haklısın karismasinlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kerahat vakti ya ondan ağırlık çöküyodurAy biraz şekerleme yapmışim canım durduğum yerde uyuya kaliyom. :) yanem cok haklısın karismasinlar
Kerahat vakti ya ondan ağırlık çöküyodur
Ayy Allahım ben kaynanamı hiç mi hiç sevmiyorumOh valla ne güzel benm kaynanamın haberi bile yok hamile oldugumu bilmiyo. Duyarsa gelir diye saklıyoruz
Bende ilk korundum onun sancısını çok çektimAynen canım aslinda biz 1 sene korunduk cok korktum yumurtaliklarim tembellessek cocugum olmicak diye. Öyle hamile kalamaynlar var çünkü ben ilk evlendigimde sakın korunma hemen çocuk yap demişlerdi ama biz korunduk
Bende ilk korundum onun sancısını çok çektim
Ayy Allahım ben kaynanamı hiç mi hiç sevmiyorum
Aynen öyle canım nasip bu işlerRabbim verince veriyo ışte
Ya senin ki iyi olabilir canım ama benim ki hiç mi hiç iyi değilBir tek ben seviyorum sanirim
Kızlar ya 2018 aralık anneleri diye bi konu açalım mı
Cok kalabalik degil canimÇok kalabalık olunca konuşulmuyor ama bi etiketle bakim bi
Naptı sanaAyy Allahım ben kaynanamı hiç mi hiç sevmiyorum
En iyisi burası olsun sizi burda tanıdım iyi oldu ve aktifsiniz ben bazı konuları takip ediyorum haftalar sonra yazıyorlarCok kalabalik degil canim
Ya oğlunu elinden almışım gibi davranıyor istemiyor oğlu bana birşey yapsınNaptı sana
En iyisi burası olsun sizi burda tanıdım iyi oldu ve aktifsiniz ben bazı konuları takip ediyorum haftalar sonra yazıyorlar
Ya oğlunu elinden almışım gibi davranıyor istemiyor oğlu bana birşey yapsın
Aynen öyle canım çok yazı oldu mu hadlar karışıyorAy yok canım ya ben sürekli takip ederim. Bakarim mesajlara birlikte tecrubelerimizi belirtilerimizi paylasiriz burda sohbet ederiz iyi olur :)
Benm evde işim gücüm yok pek tek takıldığım site burasıEn iyisi burası olsun sizi burda tanıdım iyi oldu ve aktifsiniz ben bazı konuları takip ediyorum haftalar sonra yazıyorlar