• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
*
Evet bi tokat bi kötü laf yetiyo insanın hayatı boyunca aklından çıkmıyo babamın akıllancagını sanmıyorum haber göndermiş geçenlerde özür dilicekmişim...
Sen hayatina bak tatalim boşver birak rabbim inu öyle konuma getirr ki yasamak bile istemez allah buyuktur. Ne mutlu ki eşiin sahip cikmis sana mutlusun

*

Sen hayatina bak tatalim boşver birak rabbim inu öyle konuma getirr ki yasamak bile istemez allah buyuktur. Ne mutlu ki eşiin sahip cikmis sana mutlusun
Evet çok şükür şimdi hayatımda beni mutsuz eden kimse yok çıkardık herkesi tavsiye de ederim

Çok kilo almak istemiyorum yaa 2 kisiklik yemek çocuğa faydalı birsey değilmiş zaten sağlıklı beslenmen onemli olan
Evet büyüklerimiz zorlıcak bizi hep hamilesin sen iki kişilik ye dicekler tabaklarımıza da koycaklar iki kişilik yemekleri. İlk hamileliğimde buldugumu yiyiyodum bebeğim 17.haftasında 500 grama yaklaşmıştı

Pastanelerde satılıyo. Bence çok güzel mevsimde hamile kalmışız erik bol kiraz bol dut bol olcak taze asma yaprağı da olur taze taze sararız
Kizlar bencede şimdi bu yaz sıkıntımız olmaz rahat oluruz kışın doğum olunca yaza kadar büyürler rahat rahat disarda gezeriz yazin evde tikilnaktan çok korkmuştum tam zamanina denk geldi

Back