Hayırlı olsun :) belirtileriniz oldu mu ve adet gecikmesi olmadan mı yaptınız testi?Kan verdim sonuç bekliyorum
Hayırlı haberlerle gel inşallah
Bugün adet olmam gerekiyordu bugün yaptım ardından kan verdim 122 çıktı belirti olmadı çünkü geçen ay çok takmıştım belirti bulup hüsrana uğramıştım bu ay düşünmemeye çalıştımHayırlı olsun :) belirtileriniz oldu mu ve adet gecikmesi olmadan mı yaptınız testi?
Evet tabide hayirli ugurlu olsun insallah idarisi is basimiza
ayyyyy çok sevindimArkadaşlar bugün adetimin ilk gün kan 122 çıktı normal mi
Bugün adet olmam gerekiyordu bugün yaptım ardından kan verdim 122 çıktı belirti olmadı çünkü geçen ay çok takmıştım belirti bulup hüsrana uğramıştım bu ay düşünmemeye
Belirti yokken neden test yaptınız peki :))Bugün adet olmam gerekiyordu bugün yaptım ardından kan verdim 122 çıktı belirti olmadı çünkü geçen ay çok takmıştım belirti bulup hüsrana uğramıştım bu ay düşünmemeye çalıştım
Teşekkür ederim Allah herkese sağlıkla nasip etsin herkes için dua edeceğim umarım benim de buradan sonrası sağlıkla ilerlerEvet tabide hayirli ugurlu olsun insallah idarisi is basimiza
Bebek denemesi yapıyordum çünkü ama bir belirttim yoktu sadece bugün adet günümde merak ettimBelirti yokken neden test yaptınız peki :))
Geçen gün sizlerin sonuçlarını okuyup çok mutlu olmuştum nasip oldu bugün umarım sağlıkla ilerler bundan sonrasıayyyyy çok sevindimsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah:) Benim 142 çıkmıştı. Daha çok yeniler yükselir gün geçtikçe.
Anladım hayırlı olsun,darısı isteyenlerin başına:)Bebek denemesi yapıyordum çünkü ama bir belirttim yoktu sadece bugün adet günümde merak ettim
İnşallah, bugün biraz kar vardı korkumdan çıkmadım:) Akşam acilde yaptırcaz. Benim de kafam karıştı biraz. Buraya yazayım belki fikri olan birisi görürGeçen gün sizlerin sonuçlarını okuyup çok mutlu olmuştum nasip oldu bugün umarım sağlıkla ilerler bundan sonrasıSiz 2 gün sonra tekrarladınız mı kan testinizi ?
Benim de tecrübem yok ama çok yakın bir arkadaşımın adet ağrıları ilk 4 ay sürmüştü düşük tehlikesi de yoktu siz yine de içinizin rahat etmesi açısından bir görünün ama sanmıyorum sorun olduğunu. Ben de folidoce kullanıyorum bu arada eczacım önermişti kendisi de hamileydi bir yan etkisi de olmadı 2. Kutudayımİnşallah, bugün biraz kar vardı korkumdan çıkmadım:) Akşam acilde yaptırcaz. Benim de kafam karıştı biraz. Buraya yazayım belki fikri olan birisi görürBen glifor kullanıyordum, onu bırakayım mı die doktoru aradım. Sekreteri bırak folbiol başlayalım dedi. O da folik asit sanırım. Ben Folidoce almıştım acaba folbiolun başka bir faydası mı var? Bir de adet ağrım var diyince hemen yarın gel düşük önleyici ilaçlarını yazalım dedi. Kanamam falan yok batmalar oluyor, ara ara hafifi ağrı girip geçiyor. Ki okuduğum kadarıyla ağrı için normal yazmış yaşayanlar. Yani daha çok yeni ve zaten sağlıksızsa vücut atıyor diye biliyorum, tutunması için ilaç kullanmak mantıklı mı? bir de daha 1 aylık görünebilecek kadar değildir diye beklemek istemiştim ama bilemedim:S
Baktım şimdi ikisi de folik asit, Folidoce içinde B12 var diye onu da tercih eden çok. Anlaşmalı olduklarını vermeye çalışıyorlar sanırım. Aslında 2 hafta sonra gitmek istiyorum muayene için ama içim rahat etmezse ya da kanama falan olursa en erken haftaya salı, çrş falan giderim. Sorun çıkmadan sağlıkla gelsinler inşallahBenim de tecrübem yok ama çok yakın bir arkadaşımın adet ağrıları ilk 4 ay sürmüştü düşük tehlikesi de yoktu siz yine de içinizin rahat etmesi açısından bir görünün ama sanmıyorum sorun olduğunu. Ben de folidoce kullanıyorum bu arada eczacım önermişti kendisi de hamileydi bir yan etkisi de olmadı 2. Kutudayım
Evet en önemlisi kafamızı çok bulandırmamalı sanırım ben de hemen acaba bu değer normal mi diye tasalandım sonra durdurdum kendimi sağlıkla devamı gelsin inşallahBaktım şimdi ikisi de folik asit, Folidoce içinde B12 var diye onu da tercih eden çok. Anlaşmalı olduklarını vermeye çalışıyorlar sanırım. Aslında 2 hafta sonra gitmek istiyorum muayene için ama içim rahat etmezse ya da kanama falan olursa en erken haftaya salı, çrş falan giderim. Sorun çıkmadan sağlıkla gelsinler inşallah
Haftasına göre değer aralığındaysa normal diye biliyorum. Alt ya da üst sınırda olmasının anne ya da bebek için bir sakıncası yok yazıyordu. Bildiğim kadarıyla düzenli artması önemli olan. Daha çok yeni o yüzden değerin düşük olması da normal:)Evet en önemlisi kafamızı çok bulandırmamalı sanırım ben de hemen acaba bu değer normal mi diye tasalandım sonra durdurdum kendimi sağlıkla devamı gelsin inşallah
Yumurtlama haftamı takip etmiştim ovülasyon testiyle o haftaya göre yeni 2 hafta olacak bu perşembe normaldir yaaa bence de Allah herkese sağlıkla hamile kalmayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHaftasına göre değer aralığındaysa normal diye biliyorum. Alt ya da üst sınırda olmasının anne ya da bebek için bir sakıncası yok yazıyordu. Bildiğim kadarıyla düzenli artması önemli olan. Daha çok yeni o yüzden değerin düşük olması da normal:)
Amin inşallahYumurtlama haftamı takip etmiştim ovülasyon testiyle o haftaya göre yeni 2 hafta olacak bu perşembe normaldir yaaa bence de Allah herkese sağlıkla hamile kalmayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kan verdim 460 çıkmış sonucum. Ptesi 142lerdeydi. Şimdilik iyi gibi:)Geçen gün sizlerin sonuçlarını okuyup çok mutlu olmuştum nasip oldu bugün umarım sağlıkla ilerler bundan sonrasıSiz 2 gün sonra tekrarladınız mı kan testinizi ?
Tebrik ederim değeriniz çok güzel yükselmiş iki katı olmasına dikkat edeceğiz değil mi? Ben de cuma günü tekrar test vereceğim takip etmek içinKan verdim 460 çıkmış sonucum. Ptesi 142lerdeydi. Şimdilik iyi gibi:)
2 katı ya da en az %60 demişti bir arkadaş. ben pazartesi sabah vermiştim. bu sefer akşama kaldı. Aradaki fark o yüzden de biraz fazla olabilir. Bakalım artık 2 hafta sonra da doktora giderim diye düşünüyorum. Cuma günü sizden de güzel bir sayı bekliyorum:)Tebrik ederim değeriniz çok güzel yükselmiş iki katı olmasına dikkat edeceğiz değil mi? Ben de cuma günü tekrar test vereceğim takip etmek için