Hamileliğinizi nasıl öğrendiniz?

Ya inşallah sadece adet ağrıları kafamı karıştırıyor hayırlısı napalm beklicez görücez çok zor beklemek ya inşallah dediğiniz gibidir çok teşekkür ederim
Adet ağrısı derken yumurtalık ağrısından bahsediyorsunuz değil mi? O ağrı regldeki gibi bi ağrı mıydı yoksa batma şeklinde mi? Başka belirtiler var mıydı? Hayırlı uğurlu olsun bu arada :)

Bulanti 6.haftadan sonra başlıyor genelde yani bulantıyla gebelik öğrenen daha duymadım. Benim gebelik belirtilerim birebir adet belirtileriyle aynıydı. Tüp bebek benimki hatta adet belirtileri olunca tutmadı diye üzülmüştüm. Kaşık ağrısı, gerginik, gaz, bel ağrısı olmuştu.

Sen naptın eşine söyledin dimi6süpriz
Benim bebegim 4 aylik kuzum hamile oldugumu ögrenmeden 5 dakka önce esimle kavga etmistik , öyle romantik bir söyleme olmadi yani , ben surekli guluyordum eşim ne guluyorsun diye soruyordu sonunda anladi pozitif mi cikti diye sordu , kafami salladim gulmekten konusamadim bir sure

Adet ağrısı derken yumurtalık ağrısından bahsediyorsunuz değil mi? O ağrı regldeki gibi bi ağrı mıydı yoksa batma şeklinde mi? Başka belirtiler var mıydı? Hayırlı uğurlu olsun bu arada :)
Adet agrisi dedigim karin agrisi ve yumurtalik agrisi regl agrisi gibiydi tek farki agri vardi regl olmuyordum .

Bel ikiye ayriliyor gibi agriyor , bel agrisi çok siddetliydi bende.

Batma hissini sol kasıkta 1 ay boyunca hep hissettim göğüs hassasiyeti de öyle. Ama son 1 haftadır resmen adet ağrısı hissettim aynısını belde kasıkşarda vs ama şuan geçti arada bir ağrı sancı gibi ufak bişi giriyor geçiyor şükür halsizlik var şuan farklı olarak hissettiğim teşekkür ederim perşembe Kan testine gidicem yine değerler yükselir inşallah bekliyorum

Aaaaa karıştırdım mı ben süpriz yapacak olan arkadaşlar pardon ya olsun yine değişik bir söyleme olmuş akıllarda kalıcı olduğu kesin

Aaaaa karıştırdım mı ben süpriz yapacak olan arkadaşlar pardon ya olsun yine değişik bir söyleme olmuş akıllarda kalıcı olduğu kesin
Evet çok degisikti ve hiç esime bu sekilde söyleyecegimi ve bu sekilde ögrenecegimi hayal etmemistim Tamamen hayallerimden farkliydi ama hic unutmayacagim kesin

Benimle karıştırdın galiba gece 12de geldi eşim. Zile basınca kapıya taktım aldıklarını. Çok şaşırdı, gözleri doldu. Geçen hafta bişey yemek istemiştim o aklına gelmiş, eğer seni oraya götürmeseydim içimde kalırdı dedi. Akşam acile kan vermeye gitmeyi düşünüyorum. Yükselme var mı diye. Bakalım hayırlısı

Çok sevindim çok güzel duygular ya Allah tamamına da erdirsin inşallah. Bende ysrın vericem salı gününe de randevu aldım doktordan bakalım inşallah değerlerimiz yükselir canım. Şuan nedense heyecandan çok bir endişe korku var içimde ya nolucak nasıl olucak o sorumluluğu alabilecek miyiz vs vs değişik şeyler geçiyor içimden anlayamadım gitti. Birde sigara içememek çok zorluyor beni senelerdir sigara kullanan biriyim ve çok kolay bırakırım bebek olunca diyordum okadar zorlanıyorum ki çok etkiliyor çok gerginlik yapıyor nasıl kurtulucam bilmiyorum her dakka aklımda kahve sigara var ya. Yani gün içerisinde 4.5 kahve ve baya sigara içen biriydim. Bi anda kesmek beklediğimden aşırı etkiledi beni napcam bilmiyorum

Kızlar gerçekte daha belirgin ama fotoda silik çıktı umutlanmalı mıyım yardım edin nolur

Yani insanda ister istemez korkular oluyor. Bende yok desem yalan olur. Hiçbir çocuk kendi isteğiyle gelmiyor. Madem dünyaya getirmeye karar verdik, önce elimizden geleni yapıp vücudumuza, doğduktan sonra da ona ve çevresinde olanlara dikkat etmemiz şart. Bebeğini zehir dolu kovanın içine atar mısın? Öyle düşün. Kendine dikkat etmedikten sonra korkmanın da bir mantığı yok. Elimizden geleni değil fazlasını yapmamız lazım. Anlıyorum seni ama biraz daha çabala, aklına getirme. Kucağına alınca, ya da tekme atmaya başlayınca neler hissedebilirsin onu düşün.

Evet neler düşünmeye çalışıyorum bir bilsen. Ama senelerdir içen biri olarak çok zor bir anda kesmek Allah yardımcım olsun bunun için çok dua ediyorum benim gibi bu durumu yaşayan herkese de yardım etsin Allah çok zor sigaraya bağımlı biri olarak bırakmak biranda. Rabbim güç kuvvet sabır versin inşallah

Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…