- 30 Ekim 2020
- 936
- 255
- 25
Yaaa ne güzel benim çok karışık olduğunu sanmıyorum ama çok halsizlik ve istirfa edemediğim bulantı varÇok teşekkür ederim, inşallah sizden de aynı haberi alırızben adet tarihimden önce hissettim. Kasıklarımda çok batma var. Adet ağrım da var ama hafif hafif. Göğüs uçlarım da yumurtlama zamanı çatlar ama bir hafta sonra geçerdi. Bu sefer geçmedi. Karnım çok şiş, içime çekemiyorum. İlişki sonrasında sabah ateşimi ölçtüm hep 37 civarı çıktı, biraz yüksek yani. Bir de 4 gün önce falan dizi izlerken ağlamamak için zor tutmuştum kendimi. Başka birşey yok simdilik
Geçmez tabi bilmem mi ay inşallah gönlünüze göre olsun herşey ya çok şaşkınım mutluyum bendene güzel ya çok sevindim bir buçuk saate gelir de zaman geçmiyor
Herkes aynı belirtileri yaşamıyor maalesef. Keşke kesin bi listesi olsa da hemen anlasakYaaa ne güzel benim çok karışık olduğunu sanmıyorum ama çok halsizlik ve istirfa edemediğim bulantı var
İnşallah canımGeçmez tabi bilmem mi ay inşallah gönlünüze göre olsun herşey ya çok şaşkınım mutluyum bende
Y yuksek demek, dedim ya 5 ustu hepsi hamilelik diyeEki Görüntüle 2806936
Bana yardımmmmm y falan bişiler yazıyo yardım bana kıxlarrr
Evet bizde dedikleriniz gibi düşündük. Perşembe kan ylne yükseldi mi diye bakıcaz pazartesi de doktora gidicez kısmetse bakalım inşallah değerler yükselir 2 kat daha diye dua ediyorum hayırlısı nasılda öyle olsun ya çok teşekkür ederim gerçektenY yuksek demek, dedim ya 5 ustu hepsi hamilelik diyecarsamba aksami da olcum yaptirim 2 kata yakin artma olup olmadigina bakin, hemen doktora gitmeyin doktor hc bsy yapamaz suan. Folik asit kullanin. Pazartesiden sonra doktora giderseniz, her sey yolundaysa keseyi vajinal olarak görür. Oncesinde gorunmez. Ve bosuna gitmiş olursunuz
Amin insallah, 2 kat ya da %60 da kabul, tam 2 kat olmak zorunda degil, aklinizda bulunsun. Bir de persembe gunu de yine ayni saatlerde verin kani mutlakaEvet bizde dedikleriniz gibi düşündük. Perşembe kan ylne yükseldi mi diye bakıcaz pazartesi de doktora gidicez kısmetse bakalım inşallah değerler yükselir 2 kat daha diye dua ediyorum hayırlısı nasılda öyle olsun ya çok teşekkür ederim gerçekten
Tamamdır valla burdan öğreniyorum herşeyi Allah razı olsun cevap veren ilgilenen herkesten çok teşekkür ederim canımAmin insallah, 2 kat ya da %60 da kabul, tam 2 kat olmak zorunda degil, aklinizda bulunsun. Bir de persembe gunu de yine ayni saatlerde verin kani mutlakahayırlısı olsun
Maalesef az önce kanamam geldi pembe şekilde adet oldum sanırım sancımda var gebelik testi tek çizgiydiHerkes aynı belirtileri yaşamıyor maalesef. Keşke kesin bi listesi olsa da hemen anlasakbi tanıdığım bi hafta gecikme ve sadece göğüs uçlarında aşırı hassaslık yaşadı. Yani hepsini aynı anda aramayın. Umut hep var ama olmazsa da zamanı vardır. İnşallah güzel haberlerinizi alırız
Yumurtlama gününüzü biliyorsanız testte çıkma ihtimali vardı. Sağlık olsun önümüzdeki aya nasip olur inşallahMaalesef az önce kanamam geldi pembe şekilde adet oldum sanırım sancımda var gebelik testi tek çizgiydi
Bilmiyorum kuzum şuan sancıdan ölüyorum zaten şu kist nasıl ericek bilmiyorum nasip yarın doktor randevum var zatenYumurtlama gününüzü biliyorsanız testte çıkma ihtimali vardı. Sağlık olsun önümüzdeki aya nasip olur inşallah
Allah şifa versin, hakkınızda hayırlısıBilmiyorum kuzum şuan sancıdan ölüyorum zaten şu kist nasıl ericek bilmiyorum nasip yarın doktor randevum var zaten
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsunAllah şifa versin, hakkınızda hayırlısı
Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahÇok şaşırdı bukadar beklemiyordum ya çok mutlu oldu ağlıyo sandım bir ara falan sonra test ysptırdık işte ayyaaaaaa akşama gece falan mı gelicek yine süpriz olur
İnşallah amin. çok teşekkür ederimHayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Hayirlisi olsun insallah canim 4 haftalik gibi gorunuyor sonuclar ❤ Degerler yukselir benceİnşallah amin. çok teşekkür ederimisteyen bekleyen herkese de nasip etsin Rabbim inşallah. Değer yükselmesi için dua ediyorum bende perşembe ysptırıcam yine kan testi hayırlısı bakalım
İnşallah bakalım yaHayirlisi olsun insallah canim 4 haftalik gibi gorunuyor sonuclar ❤ Degerler yukselir bence
Sen naptın eşine söyledin dimi6süprizHayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Adet ağrısı derken yumurtalık ağrısından bahsediyorsunuz değil mi? O ağrı regldeki gibi bi ağrı mıydı yoksa batma şeklinde mi? Başka belirtiler var mıydı? Hayırlı uğurlu olsun bu arada :)Adet agrisi gibi agrilari hatta iki katini ben 10 gun cektim baktim adet olmuyorum test yaptim hamileydimsiz de hayirli olsun gebesiniz bu teste göre