Hamileliğinizi nasıl öğrendiniz?

Yaaa ne güzel benim çok karışık olduğunu sanmıyorum ama çok halsizlik ve istirfa edemediğim bulantı var

Yaaa ne güzel benim çok karışık olduğunu sanmıyorum ama çok halsizlik ve istirfa edemediğim bulantı var
Herkes aynı belirtileri yaşamıyor maalesef. Keşke kesin bi listesi olsa da hemen anlasak bi tanıdığım bi hafta gecikme ve sadece göğüs uçlarında aşırı hassaslık yaşadı. Yani hepsini aynı anda aramayın. Umut hep var ama olmazsa da zamanı vardır. İnşallah güzel haberlerinizi alırız

Eki Görüntüle 2806936
Bana yardımmmmm y falan bişiler yazıyo yardım bana kıxlarrr
Y yuksek demek, dedim ya 5 ustu hepsi hamilelik diye carsamba aksami da olcum yaptirim 2 kata yakin artma olup olmadigina bakin, hemen doktora gitmeyin doktor hc bsy yapamaz suan. Folik asit kullanin. Pazartesiden sonra doktora giderseniz, her sey yolundaysa keseyi vajinal olarak görür. Oncesinde gorunmez. Ve bosuna gitmiş olursunuz

Evet bizde dedikleriniz gibi düşündük. Perşembe kan ylne yükseldi mi diye bakıcaz pazartesi de doktora gidicez kısmetse bakalım inşallah değerler yükselir 2 kat daha diye dua ediyorum hayırlısı nasılda öyle olsun ya çok teşekkür ederim gerçekten

Amin insallah, 2 kat ya da %60 da kabul, tam 2 kat olmak zorunda degil, aklinizda bulunsun. Bir de persembe gunu de yine ayni saatlerde verin kani mutlaka hayırlısı olsun

Maalesef az önce kanamam geldi pembe şekilde adet oldum sanırım sancımda var gebelik testi tek çizgiydi

Günlerdir buralarda gezip belirtilerimi yorumlamaya çalıştım ve anladım ki adetle gebeligin ilk belirtileri aynı ben pre mens sistemden önce hep aynı belirtileri yaşıyordum zaten ..inanin kendimizi dinlemek kadar kötü bir şey yok ama dinlemiyeegim diyerek de olmuyor .cidden insanı çok yoran bir durum hepimiz en iyilerini hakediyoruz biliyorum yüzümüz gülsün kucagimiz dolsun

Çok şaşırdı bukadar beklemiyordum ya çok mutlu oldu ağlıyo sandım bir ara falan sonra test ysptırdık işte ay yaaaaaa akşama gece falan mı gelicek yine süpriz olur
Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
İnşallah amin. çok teşekkür ederim isteyen bekleyen herkese de nasip etsin Rabbim inşallah. Değer yükselmesi için dua ediyorum bende perşembe ysptırıcam yine kan testi hayırlısı bakalım

İnşallah amin. çok teşekkür ederim isteyen bekleyen herkese de nasip etsin Rabbim inşallah. Değer yükselmesi için dua ediyorum bende perşembe ysptırıcam yine kan testi hayırlısı bakalım
Hayirlisi olsun insallah canim 4 haftalik gibi gorunuyor sonuclar ❤ Degerler yukselir bence

Adet agrisi gibi agrilari hatta iki katini ben 10 gun cektim baktim adet olmuyorum test yaptim hamileydim siz de hayirli olsun gebesiniz bu teste göre
Adet ağrısı derken yumurtalık ağrısından bahsediyorsunuz değil mi? O ağrı regldeki gibi bi ağrı mıydı yoksa batma şeklinde mi? Başka belirtiler var mıydı? Hayırlı uğurlu olsun bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…