İçiniz biraz daha rahat etmiştir değeri görünce2 katı ya da en az %60 demişti bir arkadaş. ben pazartesi sabah vermiştim. bu sefer akşama kaldı. Aradaki fark o yüzden de biraz fazla olabilir. Bakalım artık 2 hafta sonra da doktora giderim diye düşünüyorum. Cuma günü sizden de güzel bir sayı bekliyorum:)
Hem de nasıl yaİçiniz biraz daha rahat etmiştir değeri görünceBen de 2. tahlilden sonra mutlaka yazacağım kasıklarımda hafif ağrılar var ama o normal diyor çevremdekiler inşallah cuma günü güzel sonuçlar alırım
Adetimi takip ettiğim uygulamada bu ay için 24 Mart’ı gösteriyordu ben de bugün yaptım. Yani bu ayın tarihine göre yapmış oldumHamile arkadaslarima bir sorum olucak adet gununuzde test yapiyorsunuz ya mesela ben gecen ay 25 subatta adet oldum bu ay 23 veya 24 mart da bekliyorum. Siz onceki oldugunuz ayla ayni tarihte mi yaptiniz?
Ben de çok ağır sancı yaşardım şu an dediğiniz gibi çok hafif ara ara yoklayan sızılar şeklindeHem de nasıl yaşimdi de 2 hafta nasıl geçer diye düşünüyorum. Adet ağrıları bende de var ama normalde çok ağır geçirirdim. Şimdilik ağrılar hafif ve ara ara geliyor. Ben de normal diye okuduğum için takılmıyorum. Sizin sonucunuzu da bekliyorum. Başkalarına anlatamayınca burda paylaşmak çok rahatlatıyor insanı
Bende pko var o yüzden hiç aynı günde adet olmadım. 35-40 gündü arası. Ovulasyon pikinden sonraki 9. ya da 10. günde yaptım, aşırı silikti sonra gün gün koyulaştı.Hamile arkadaslarima bir sorum olucak adet gununuzde test yapiyorsunuz ya mesela ben gecen ay 25 subatta adet oldum bu ay 23 veya 24 mart da bekliyorum. Siz onceki oldugunuz ayla ayni tarihte mi yaptiniz?
Beni bugun gosteriyor geven cuma erken gebelik testi yaptim ama negatifti. Yarin olmazsam tekrar yapicam. Cevabin icin tesekkur ederimAdetimi takip ettiğim uygulamada bu ay için 24 Mart’ı gösteriyordu ben de bugün yaptım. Yani bu ayın tarihine göre yapmış oldum
Bu bel ağrısı durduk yere mı ağrıyor yoksa eğilip kalktıkça mı ağrıyor. Bende 5 gündür bel ağrısı çekiyorum. Oturup kalkarken ilk harekette çok ağrıyor regl 5 gün kaldıBel ikiye ayriliyor gibi agriyor , bel agrisi çok siddetliydi bende.
Merhabalar, kaçıncı gün idrar testi yapıp öğrendiniz? Ben geve gibi hissediyorum bugün test yaptım negatif çıktı silik çizgi bile gok. Geçen ay 3 4 gün erken regl oldum by ay kaçıncı gün regl olcam bilmiyorum. Normalde 26 27 günde bir adet oluyorum bugün 25.gündü. Olsa çıkardı değil miHem de nasıl yaşimdi de 2 hafta nasıl geçer diye düşünüyorum. Adet ağrıları bende de var ama normalde çok ağır geçirirdim. Şimdilik ağrılar hafif ve ara ara geliyor. Ben de normal diye okuduğum için takılmıyorum. Sizin sonucunuzu da bekliyorum. Başkalarına anlatamayınca burda paylaşmak çok rahatlatıyor insanı
Bel agrisi iş yaparken oluyordu genelde çok şiddetli agriyordu. Bulasigi makineye dizerken bile defalarca ara verip dinleniyordum. Ben de bel agrisi yogundu sonradan azaldi. Oturup kalkarken degildi bendeki agri.Bu bel ağrısı durduk yere mı ağrıyor yoksa eğilip kalktıkça mı ağrıyor. Bende 5 gündür bel ağrısı çekiyorum. Oturup kalkarken ilk harekette çok ağrıyor regl 5 gün kaldı
Bekleyince 2.cizgi varmis gibi gorunebilyor test bozulmustur 1 saatte. En iyi sonuc regl gecikmesinden sonra veriyor.Pazartesi yaptığım test buydu ilk idrarla yapmadım 5 dk başında bekledim tek çizgiydi sonra çöpe attım aradan 1 saat kadar geçti içime bi kuşku düştü tekrar gidip baktım. Sonradan silik Kuruma çizgisi çıkabiliyo diye gördüm burdan ıslattığında kayboluyomuş ben ıslattım silik çizgi kaybolmadı. Bu testten iki gün sonra da erken gebelik testi negatif
Merhaba, ben ovulasyon testi yaptım 20. Gün pik ertesi gün çatlama oldu. 9 gün sonra yani geçen cuma aşırı silik çizgi gördüm. Sonraki günlerde koyulaştı. Geç yumurtlamış olabilirsiniz belki. O yüzden çıkar ya da çıkmaz diyemem. 2-3 gün sonra tekrarlayın dilerseniz. Sizin de güzel haberlerinizi alırız inşallahMerhabalar, kaçıncı gün idrar testi yapıp öğrendiniz? Ben geve gibi hissediyorum bugün test yaptım negatif çıktı silik çizgi bile gok. Geçen ay 3 4 gün erken regl oldum by ay kaçıncı gün regl olcam bilmiyorum. Normalde 26 27 günde bir adet oluyorum bugün 25.gündü. Olsa çıkardı değil mi
İnşallah, regl kaç günde bir oluyor sizin? Yani gecikme olmadan mı gördünüz silik çizgiyiMerhaba, ben ovulasyon testi yaptım 20. Gün pik ertesi gün çatlama oldu. 9 gün sonra yani geçen cuma aşırı silik çizgi gördüm. Sonraki günlerde koyulaştı. Geç yumurtlamış olabilirsiniz belki. O yüzden çıkar ya da çıkmaz diyemem. 2-3 gün sonra tekrarlayın dilerseniz. Sizin de güzel haberlerinizi alırız inşallah
Pko yüzünden net bir günüm yok maalesef. Ortalama 35 günde birdi. Çatlamadan 14 gün sonra adet olunuyormuş. Birçok yerde çatlamadan 10 gün sonra pozitif görenleri okuyunca denemek istedim. İlk test kuruma çizgisi gibi silikti. Gün geçtikçe pembeleşti.İnşallah, regl kaç günde bir oluyor sizin? Yani gecikme olmadan mı gördünüz silik çizgiyi
Anladım benimki kalçamı sabit tutup ileri geri belimi hareket ettirince bile ağrıyor. Gebelik şüphesi de olunca aklıma takıldı. Sizinki sanırım ara ara bıçak saplanması gibi oluşan ağrıydı dimiBel agrisi iş yaparken oluyordu genelde çok şiddetli agriyordu. Bulasigi makineye dizerken bile defalarca ara verip dinleniyordum. Ben de bel agrisi yogundu sonradan azaldi. Oturup kalkarken degildi bendeki agri.
Hayir canim bicak saplanmasi gibi degildi , kramp seklinde sızlama vardi.Anladım benimki kalçamı sabit tutup ileri geri belimi hareket ettirince bile ağrıyor. Gebelik şüphesi de olunca aklıma takıldı. Sizinki sanırım ara ara bıçak saplanması gibi oluşan ağrıydı dimi