Benim ilk cocugumdaki ilk belirtim çok şiddetli karın ve kasık ağrısı olmustu.aksama kadar kivrandim regli ağrısı gibi ama hasta olmadım.acile gittim hamile olduğumu olduğumu öğrendim.ilk hamilelegimi çok az sıkıntıyla geçirdim.ikinci hamileliğim bebeğim küçükken olmuştu hazırlıksız.sabah kalktım midem aşırı bulanıyor.en sevdiğim yemeği yiyemedim test yaptırdım çift çıktı.ne yazık ki sorunlu bı hamilelikte kürtaj oldum.aradan 13 sene geçti 10 senedir bebek için uğraşıyorum hiç problemde yok olmadı.suan adetime 4 gün var normalde olmayan şiddetli göğüs ağrım var.midem hafif bulanıyor.arada üşüyorum ama bazen yanıyorum.goguslerim sert ve çok acıyor.yuzumde yağlanma oldu normalde olmaz.umutlanmak istemiyorum ama bekliyorum.Merhaba arkadaşlar, bizde 1 yıldır bebek istiyoruz son aylarda ovulasyon testi yapmaya başladım bu ay 2. kez yumurtadım sanırım. 2 yumurtlamam adet olmam gereken tarihti. Ovulasyon testide hamileliliği gösteriyormuş bende hamile olduğumu düşündüm bu güne kadar. Adetim 4 gün gecikti. Hiç bir belirtim olmadı normalde 10 gün önceden başlardı kasık ağrıları göğüs hassasiyeti vs. Gece yoğun baş dönmesiyle uyandım mide bulantım başladı ve istifra ettim baş dönmem gecmeyince acile gittik kan testi yapıldı negatif çıktı. Sanırım ben tekrar yumurtlama yaşamışım ya da test yanlış çıktı son seçenekte geç döllenme. Buraya yazılanları okuyunca içimde umut doluyor. Bu tarz şeyler yaşayanlar var mı? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız
Kuzum ilk 5 dakika içinde çıktıysa pozitifffEki Görüntüle 2805814 Eki Görüntüle 2805815 Eki Görüntüle 2805816 kızlar benim de testime bakar mısınız. Adet ağrıları da var 3 gündür. Silik çıktı çizgi 3.4. Dakka da kafam çok karıştı. Pazartesi adet günüm olmazsam hemen giricem kan testine böyle yaşayan var mı yardımmmmmm
Adet agrisi gibi agrilari hatta iki katini ben 10 gun cektim baktim adet olmuyorum test yaptim hamileydimEki Görüntüle 2805814 Eki Görüntüle 2805815 Eki Görüntüle 2805816 kızlar benim de testime bakar mısınız. Adet ağrıları da var 3 gündür. Silik çıktı çizgi 3.4. Dakka da kafam çok karıştı. Pazartesi adet günüm olmazsam hemen giricem kan testine böyle yaşayan var mı yardımmmmmm
Ya inşallah sadece adet ağrıları kafamı karıştırıyor hayırlısı napalm beklicez görücez çok zor beklemek ya inşallah dediğiniz gibidir çok teşekkür ederimKuzum ilk 5 dakika içinde çıktıysa pozitifffSağlıklı bir gebelik olur inşallah
Çekmeye razıyım ağrıyı sızıyı yeter ki olsun inşallah dediğiniz gibidir ya çok teşekkür ederimAdet agrisi gibi agrilari hatta iki katini ben 10 gun cektim baktim adet olmuyorum test yaptim hamileydimsiz de hayirli olsun gebesiniz bu teste göre
Her gebeligin belirtileri farkli oluyor ama siz de benim gibi erken belirtiler gösteriyorsunuzÇekmeye razıyım ağrıyı sızıyı yeter ki olsun inşallah dediğiniz gibidir ya çok teşekkür ederimgecşktiği gibi kan testine gidicem. Rabbim isteyen bekleyen herkese de bana da nasip etsin inşallah hayırlısıyla sağlıkla inşallah
Ay inşallah çok çok teşekkür ederim ya gerçekten amin inşallahHer gebeligin belirtileri farkli oluyor ama siz de benim gibi erken belirtiler gösteriyorsunuzRabbim isteyen herkese versin insallah .
Bişi daha sprucam. Sizin de adet gecikmeden mi böyle çıktı test. Ben uzun süredir sadece sol kasıkta kramp göğüs hassasiyeti yaşadım ama bunlar belirti olur mu. Mide bulantısı baş dönmesi vs hiçbilş yok bende. Adet günümde işte pazartesi sizin nasıl olmuştuHer gebeligin belirtileri farkli oluyor ama siz de benim gibi erken belirtiler gösteriyorsunuzRabbim isteyen herkese versin insallah .
Canim ben de adetime yakin karin agrisi sol kasik agrisi (benim hep sag kasigim agrir normalde bu defa sol agrimisti) bel agrisi ve anormal bir sekilde gögüs vardi dokunamiyordum bile durdugu yerde agriyordu. Çok halsiz yorgundum uyku haline girmistim çok uyuyordum bacaklarim sizliyordu. Normalde ben de karin agrisi oldugu gun ya da ertesi gun adet baslar ama bu defa adetim 10 gun gecmisti. Ben 10 gun sonra test yaptim. Benim 2.cizgi belirgindi 5 haftalikken test yapmisim ben. Seninki tahminen 3 haftalik gibi cok yeni.Bişi daha sprucam. Sizin de adet gecikmeden mi böyle çıktı test. Ben uzun süredir sadece sol kasıkta kramp göğüs hassasiyeti yaşadım ama bunlar belirti olur mu. Mide bulantısı baş dönmesi vs hiçbilş yok bende. Adet günümde işte pazartesi sizin nasıl olmuştu
Yaaa öyle mi baya belirti yaşamışsın ama sen ya bende okadar belirti yok ki. Sık idrar sırt ağrısı baş ağrısı genelrr de hep var bende onları belirti saymadım. Sadece sol kasık kramplar hiç kesilmedi iki gündür sağ da var ama adet ağrısı beş ağrısı da var meblim ya umudum kesiliyor ağrı girdikçe test aklıma geldikçe geri geliyor falan değişik duygularCanim ben de adetime yakin karin agrisi sol kasik agrisi (benim hep sag kasigim agrir normalde bu defa sol agrimisti) bel agrisi ve anormal bir sekilde gögüs vardi dokunamiyordum bile durdugu yerde agriyordu. Çok halsiz yorgundum uyku haline girmistim çok uyuyordum bacaklarim sizliyordu. Normalde ben de karin agrisi oldugu gun ya da ertesi gun adet baslar ama bu defa adetim 10 gun gecmisti. Ben 10 gun sonra test yaptim. Benim 2.cizgi belirgindi 5 haftalikken test yapmisim ben. Seninki tahminen 3 haftalik gibi cok yeni.
Sadece sol kasık kramplar göğüs hassasiyeti hiç geçmedi ama çok da acımıyor dokununca acıyor bide yanma var meblim nasıl beklicem bakalım pazartesi gününe kadar hayırlısıYaaa öyle mi baya belirti yaşamışsın ama sen ya bende okadar belirti yok ki. Sık idrar sırt ağrısı baş ağrısı genelrr de hep var bende onları belirti saymadım. Sadece sol kasık kramplar hiç kesilmedi iki gündür sağ da var ama adet ağrısı beş ağrısı da var meblim ya umudum kesiliyor ağrı girdikçe test aklıma geldikçe geri geliyor falan değişik duygular
İlk defa adet olmamak için dua ediyorum hiç tahmin etmezdim yaCanim ben de adetime yakin karin agrisi sol kasik agrisi (benim hep sag kasigim agrir normalde bu defa sol agrimisti) bel agrisi ve anormal bir sekilde gögüs vardi dokunamiyordum bile durdugu yerde agriyordu. Çok halsiz yorgundum uyku haline girmistim çok uyuyordum bacaklarim sizliyordu. Normalde ben de karin agrisi oldugu gun ya da ertesi gun adet baslar ama bu defa adetim 10 gun gecmisti. Ben 10 gun sonra test yaptim. Benim 2.cizgi belirgindi 5 haftalikken test yapmisim ben. Seninki tahminen 3 haftalik gibi cok yeni.
Canim ben belirtileri çok erken yasadim. Belki de bunda kilo kaybim vb etkisi olabilir iki ayda 8 kilo vermistim ben çok zayiftim. Gebelikten sonra yemeye baslamistim ,ogrenince beslenmeme daha cok dikkat ettim tabi. Bir hafta daha bekleyip kan testi ver canim cikar .Yaaa öyle mi baya belirti yaşamışsın ama sen ya bende okadar belirti yok ki. Sık idrar sırt ağrısı baş ağrısı genelrr de hep var bende onları belirti saymadım. Sadece sol kasık kramplar hiç kesilmedi iki gündür sağ da var ama adet ağrısı beş ağrısı da var meblim ya umudum kesiliyor ağrı girdikçe test aklıma geldikçe geri geliyor falan değişik duygular
Ben de çok sabirsizlanmistimSadece sol kasık kramplar göğüs hassasiyeti hiç geçmedi ama çok da acımıyor dokununca acıyor bide yanma var meblim nasıl beklicem bakalım pazartesi gününe kadar hayırlısı
Çok güzel cevaplar vermişsin bana çok ilgilendin. Gercelten çok teşekkür ederim canım benim aminnnn hepimizin inşallahBen de çok sabirsizlanmistimtesti cuma gunu yapmistim pazartesi gelmek bilmemisti kan testi sonuclarini alana kadar ikna olmamistik esim de ben de Insallah hamilesin canim Rabbim gonlune versin
Merhaba, benim de dün yaptığım test aynı şekilde çıktı. Bat 23 mart. Benim adet ağrılarımın 1 hafta önceden başladığı olurdu ve göbeğimin altına yayılırdı. Ağaya ani kalkınca çok nadir batmalarım olurdu. Bu ay ağrı yumruk kadar bir bölgede sadece ve hafif. Batmalar da çok fazla oluyor. Göğüslerimin uçları hafif çatladı ve hassaslaştı. Dolgunluk ya da koyulaşma henüz yok. Yarın kan vermeyi düşünüyorum. Allah hak eden herkese nasip etsin inşallah:)kızlar benim de testime bakar mısınız. Adet ağrıları da var 3 gündür. Silik çıktı çizgi 3.4. Dakka da kafam çok karıştı. Pazartesi adet günüm olmazsam hemen giricem kan testine böyle yaşayan var mı yardımmmmmm
Benim adet ağrılarım aynı şekilde devam ediyor çizgi de silik çıkınca şüpheye düştüm bilmiyorum yarın gecikme olursa inşallah kan testine gidicem. Herkes de belirtiler farklı olurmuş ama silik çizgi umutlandırdı ya inşallah isteyen beklryen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip eder Rabbim. İnşallah adet olmayız her an olucam gibi hissediyorum korkuyorumMerhaba, benim de dün yaptığım test aynı şekilde çıktı. Bat 23 mart. Benim adet ağrılarımın 1 hafta önceden başladığı olurdu ve göbeğimin altına yayılırdı. Ağaya ani kalkınca çok nadir batmalarım olurdu. Bu ay ağrı yumruk kadar bir bölgede sadece ve hafif. Batmalar da çok fazla oluyor. Göğüslerimin uçları hafif çatladı ve hassaslaştı. Dolgunluk ya da koyulaşma henüz yok. Yarın kan vermeyi düşünüyorum. Allah hak eden herkese nasip etsin inşallah:)