Hamileliğinizi nasıl öğrendiniz?

2 katı ya da en az %60 demişti bir arkadaş. ben pazartesi sabah vermiştim. bu sefer akşama kaldı. Aradaki fark o yüzden de biraz fazla olabilir. Bakalım artık 2 hafta sonra da doktora giderim diye düşünüyorum. Cuma günü sizden de güzel bir sayı bekliyorum:)
İçiniz biraz daha rahat etmiştir değeri görünce☺️Ben de 2. tahlilden sonra mutlaka yazacağım kasıklarımda hafif ağrılar var ama o normal diyor çevremdekiler inşallah cuma günü güzel sonuçlar alırım☺️🙏🏻

İçiniz biraz daha rahat etmiştir değeri görünce☺️Ben de 2. tahlilden sonra mutlaka yazacağım kasıklarımda hafif ağrılar var ama o normal diyor çevremdekiler inşallah cuma günü güzel sonuçlar alırım☺️🙏🏻
Hem de nasıl ya😄 şimdi de 2 hafta nasıl geçer diye düşünüyorum. Adet ağrıları bende de var ama normalde çok ağır geçirirdim. Şimdilik ağrılar hafif ve ara ara geliyor. Ben de normal diye okuduğum için takılmıyorum. Sizin sonucunuzu da bekliyorum. Başkalarına anlatamayınca burda paylaşmak çok rahatlatıyor insanı😊

Hamile arkadaslarima bir sorum olucak adet gununuzde test yapiyorsunuz ya mesela ben gecen ay 25 subatta adet oldum bu ay 23 veya 24 mart da bekliyorum. Siz onceki oldugunuz ayla ayni tarihte mi yaptiniz?

Hamile arkadaslarima bir sorum olucak adet gununuzde test yapiyorsunuz ya mesela ben gecen ay 25 subatta adet oldum bu ay 23 veya 24 mart da bekliyorum. Siz onceki oldugunuz ayla ayni tarihte mi yaptiniz?
Adetimi takip ettiğim uygulamada bu ay için 24 Mart’ı gösteriyordu ben de bugün yaptım. Yani bu ayın tarihine göre yapmış oldum☺️

Hem de nasıl ya😄 şimdi de 2 hafta nasıl geçer diye düşünüyorum. Adet ağrıları bende de var ama normalde çok ağır geçirirdim. Şimdilik ağrılar hafif ve ara ara geliyor. Ben de normal diye okuduğum için takılmıyorum. Sizin sonucunuzu da bekliyorum. Başkalarına anlatamayınca burda paylaşmak çok rahatlatıyor insanı😊
Ben de çok ağır sancı yaşardım şu an dediğiniz gibi çok hafif ara ara yoklayan sızılar şeklinde ☺️

Bende pko var o yüzden hiç aynı günde adet olmadım. 35-40 gündü arası. Ovulasyon pikinden sonraki 9. ya da 10. günde yaptım, aşırı silikti sonra gün gün koyulaştı.

Adetimi takip ettiğim uygulamada bu ay için 24 Mart’ı gösteriyordu ben de bugün yaptım. Yani bu ayın tarihine göre yapmış oldum☺️
Beni bugun gosteriyor geven cuma erken gebelik testi yaptim ama negatifti. Yarin olmazsam tekrar yapicam. Cevabin icin tesekkur ederim

Bel ikiye ayriliyor gibi agriyor , bel agrisi çok siddetliydi bende.
Bu bel ağrısı durduk yere mı ağrıyor yoksa eğilip kalktıkça mı ağrıyor. Bende 5 gündür bel ağrısı çekiyorum. Oturup kalkarken ilk harekette çok ağrıyor regl 5 gün kaldı

Mesajların hepsini ayrı heyecanla okudum allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin kızlar cok sevindim sizin icin🥰 ben bu ay ovulasyon testi kullandım yumurtlamam adetimin 22.gününde çatladı. Yumurtlamadan beri bel ağrım var bi gidiyo bi geliyo adet ağrısı gibi. Başlarda kasık batması oluyodu ama 2-3 gündür yok. Bide geçen gün hapşırdım sağ kasığıma bıçak saplandı sanki. Pazartesi çok merak edip normal test yaptım sonradan ikinci cizgi silik cıktı bikaç gün bekler tekrarladım dedim dün garanti olsun diye erken gebelik testi aldım ama kocaman bi negatif🙄 şuan yumurtanın çatlamasından 10.gündeyim. Erken gebelik testinin yanılma payı olur mu yoksa diğer normal testte neden çizgi silik çıktı kafamda deli sorular🤦🏻‍♀️ Kan vermek istiyorum ama kendimi heveslendirmek istemiyorum sizce kaç gün bekliyim kan için? 5 yıldır çocuk için uğraşıyoruz biraz uzun oldu hakkınızı helal edin bu ayda olmazsa tüp bebek yaptırcaz bi defa denedik tüp bebekte tutmadı. Allah kimseye aratmasın güzel dualarınızı biz bekleyenlerden eksik etmeyin inşallah bi mucize olurda hamile olduğumu öğrenirim bende😞

Pazartesi yaptığım test buydu ilk idrarla yapmadım 5 dk başında bekledim tek çizgiydi sonra çöpe attım aradan 1 saat kadar geçti içime bi kuşku düştü tekrar gidip baktım. Sonradan silik Kuruma çizgisi çıkabiliyo diye gördüm burdan ıslattığında kayboluyomuş ben ıslattım silik çizgi kaybolmadı. Bu testten iki gün sonra da erken gebelik testi negatif

Eklentiler

• FC802CF2-3F86-46E6-8B19-2111641DDC46.jpeg
    FC802CF2-3F86-46E6-8B19-2111641DDC46.jpeg
    57,6 KB · Görüntüleme: 91
  • 92733661-6385-4867-927D-BDDC7924DFF6.jpeg
    92733661-6385-4867-927D-BDDC7924DFF6.jpeg
    88,7 KB · Görüntüleme: 89
Merhabalar, kaçıncı gün idrar testi yapıp öğrendiniz? Ben geve gibi hissediyorum bugün test yaptım negatif çıktı silik çizgi bile gok. Geçen ay 3 4 gün erken regl oldum by ay kaçıncı gün regl olcam bilmiyorum. Normalde 26 27 günde bir adet oluyorum bugün 25.gündü. Olsa çıkardı değil mi

Bu bel ağrısı durduk yere mı ağrıyor yoksa eğilip kalktıkça mı ağrıyor. Bende 5 gündür bel ağrısı çekiyorum. Oturup kalkarken ilk harekette çok ağrıyor regl 5 gün kaldı
Bel agrisi iş yaparken oluyordu genelde çok şiddetli agriyordu. Bulasigi makineye dizerken bile defalarca ara verip dinleniyordum. Ben de bel agrisi yogundu sonradan azaldi. Oturup kalkarken degildi bendeki agri.

Pazartesi yaptığım test buydu ilk idrarla yapmadım 5 dk başında bekledim tek çizgiydi sonra çöpe attım aradan 1 saat kadar geçti içime bi kuşku düştü tekrar gidip baktım. Sonradan silik Kuruma çizgisi çıkabiliyo diye gördüm burdan ıslattığında kayboluyomuş ben ıslattım silik çizgi kaybolmadı. Bu testten iki gün sonra da erken gebelik testi negatif
Bekleyince 2.cizgi varmis gibi gorunebilyor test bozulmustur 1 saatte. En iyi sonuc regl gecikmesinden sonra veriyor.

Merhabalar, kaçıncı gün idrar testi yapıp öğrendiniz? Ben geve gibi hissediyorum bugün test yaptım negatif çıktı silik çizgi bile gok. Geçen ay 3 4 gün erken regl oldum by ay kaçıncı gün regl olcam bilmiyorum. Normalde 26 27 günde bir adet oluyorum bugün 25.gündü. Olsa çıkardı değil mi
Merhaba, ben ovulasyon testi yaptım 20. Gün pik ertesi gün çatlama oldu. 9 gün sonra yani geçen cuma aşırı silik çizgi gördüm. Sonraki günlerde koyulaştı. Geç yumurtlamış olabilirsiniz belki. O yüzden çıkar ya da çıkmaz diyemem. 2-3 gün sonra tekrarlayın dilerseniz. Sizin de güzel haberlerinizi alırız inşallah🙏

Merhaba, ben ovulasyon testi yaptım 20. Gün pik ertesi gün çatlama oldu. 9 gün sonra yani geçen cuma aşırı silik çizgi gördüm. Sonraki günlerde koyulaştı. Geç yumurtlamış olabilirsiniz belki. O yüzden çıkar ya da çıkmaz diyemem. 2-3 gün sonra tekrarlayın dilerseniz. Sizin de güzel haberlerinizi alırız inşallah🙏
İnşallah, regl kaç günde bir oluyor sizin? Yani gecikme olmadan mı gördünüz silik çizgiyi

İnşallah, regl kaç günde bir oluyor sizin? Yani gecikme olmadan mı gördünüz silik çizgiyi
Pko yüzünden net bir günüm yok maalesef. Ortalama 35 günde birdi. Çatlamadan 14 gün sonra adet olunuyormuş. Birçok yerde çatlamadan 10 gün sonra pozitif görenleri okuyunca denemek istedim. İlk test kuruma çizgisi gibi silikti. Gün geçtikçe pembeleşti.

İlk gebeliğim sağlı ve canlı doğum olmak üzere toplamda 4 gebelik geçirdim ..diğer 3 u malesef ileryemedi..ben hiçbir gebeligimde erken bir belirti yaşamadım ..adet öncesi bazı belirtilerim olurdu hafif kasık ağrısı halsizlik ...gebe kaldığım zamanlarda yine aynıydı durum..adetim şaşmaz düzenlidir ..gecikme olacaksa en fazla 2 gün geçer oda nadir olur..yani diyeceğim bütün gebeliklerimi adet gecikmesiyle ogredim ..4 veya 5 gün gecikince evde idrar testi ve sonrasında kan testi ile öğrendim..hiçbirinde erken belirti yasamadim

Biri sağlıklı ve canlı doğum olmak üzere toplam 4 gebelik geçirdim diğer 3 u sağlıksız ilerledi..hiçbirinde bir belirti yaşamadım..adetim çok düzenlidir ..hepsini adet gecikmesiyle öğrendim ..3 veya 4 günlük gecikmelere önce evde idrar ve sonrasında kan testi ile ogrendim

Bel agrisi iş yaparken oluyordu genelde çok şiddetli agriyordu. Bulasigi makineye dizerken bile defalarca ara verip dinleniyordum. Ben de bel agrisi yogundu sonradan azaldi. Oturup kalkarken degildi bendeki agri.
Anladım benimki kalçamı sabit tutup ileri geri belimi hareket ettirince bile ağrıyor. Gebelik şüphesi de olunca aklıma takıldı. Sizinki sanırım ara ara bıçak saplanması gibi oluşan ağrıydı dimi

Anladım benimki kalçamı sabit tutup ileri geri belimi hareket ettirince bile ağrıyor. Gebelik şüphesi de olunca aklıma takıldı. Sizinki sanırım ara ara bıçak saplanması gibi oluşan ağrıydı dimi
Hayir canim bicak saplanmasi gibi degildi , kramp seklinde sızlama vardi.

X