Hamileliğinizi nasıl öğrendiniz?

Canım merhaba bir daha kan verdin mi acaba ?
salaklık yapıyorum belki ama evet verdim. Pazar sabah özelde 912, ptesi akşam devlette 1442 çıktı. Ne özeldekine bakınca ne de öncekilere bakınca yüksek değil. Glifor kullanıyodum onu bıraktığım için mi oldu bilmiyorum. Baya ünlü bi doktora durumu yazdım. Acaba gliforu bıraktığım için mi diye sordum. Bana yazdığı cümle 'kilo vermelisin' ve kilomu bile bilmiyor. Biraz moralim bozuk yani.

Son düzenleme:
Canım 2 günde 2 kat veya yüzde altmış artış diye biliyorum ama sen 2 günde aynı yerlerde vermemişsin bence ondan dengesiz çıkıyor takma kafana perşembe kendi doktoruna gideceksin nasılsa dmi?
benim doktorum vermene gerek yok sesi sadece 122-319’u gördük ve düşün 9Nisan’da çağırdı

Hatta tam 2 gün olmamış

İlk 142, sonraki 2,5 gün sonra 460 çıktı. 4 katı artış vardı. 3.yü kontrole gittiğimde özelde verdim yine 2,5 gün sonra 912 çıktı. İki gün sonraki olması gereken değer bile değil. Şimdi 2 katın altına düşmüş oluyor. Evet %60 ve üzerini ben de gördüm duydum ama ilk ikisi arasında o kadar fark varken şimdi 2 katın altında olmasına takılıyorum. Evet perşembe sabah kontrol var. Ben evhamlıyımdır bir de 1 sene uğraştıktan sonra olunca böyle takılıp kalıyorum işte. Allah'a emanet artık Keşke ben de gitmeseydim ama dayanamadım işte. İnşallah güzel haberler alırsın.

Ben de kararsız kaldım bugün bir kan verip baksam mı diyorum ama içim içimi yiyor çevremdeki herkes de ne gerek var diyor. Olumsuz bir şey olsa farklı belirtiler olurdu sizde de bence

Ben de kararsız kaldım bugün bir kan verip baksam mı diyorum ama içim içimi yiyor çevremdeki herkes de ne gerek var diyor. Olumsuz bir şey olsa farklı belirtiler olurdu sizde de bence
Evet şükür bir sıkıntım yok. Düşük gitmesi bebekle ilgili bir sıkıntı oluşturur mu şimdi ya da sonra sadece o var aklımda. Bence baktırma. Bilinenin stresiyle bilinmeyenin ki çok farklı. Keşke hiç araştırmasaydım bile diyorum

Verdiğin fikir için teşekkür ederim baktırmayacağım o zaman perşembe güzel haberlerini bekliyorum Ama hiç stres yapma öğrenmemizin arasında 2 gün var benim doktorum 9 Nisanda gel kese görelim dedi daha çok yeniyiz yani

Haber veririm. Güzel haberler alırız inşallah

Merhabalar, herkes benzer sorular sormuş ama ben de kime ne sorayım bilemiyorum. sizlerden fikir almak istiyorum. Çünkü çok anlamıyorum bu döllenme, yumurtlama olaylarından.
2 3 aydır bebek istiyoruz. Ama hiç yumurtlama günlerimde birlikte olamadık. Farklı şehirlerde idik. Son regl'm 17mart. (Döngüm 32) 18inden beri hemen her gün birlikte olduk. 25'i ben şehir dışını çıktım. 27sindem beri acayip bir bel ağrım var. Kasıklarımda da hissettiğim ağrı/sancı bazen batmalar oluyor. Genelde solda hissediyorm bazen sağda. Gece ayağa uzandığımda sanki kalçama, bacağıma, dizime falan vuruyo ağrı, zonklama gibi. 2 gündür de akıntım var. Sizce bi enfeksiyon gibi bişey mi bunlar yoksa hamilelik gibi mi? Regl'me daha 12 gün var

Adet agrisi gibi agrilari hatta iki katini ben 10 gun cektim baktim adet olmuyorum test yaptim hamileydim siz de hayirli olsun gebesiniz bu teste göre
10 gün çektim derken, yumurtlama zamanında mı erken başladı ağrılar?

Rica ederim. Kan değeri uygun ciktiginda gebelik var tamam ancak bu her seyin yolunda oldugu, herhangi bir sorun olmayacagi anlamina gelmez. Bu sebeple takip, kontrol, kese ve kalp atisi gormek önemli asamalardir.
Merhaba, buraya mutlulukla yazdıklarımı okuyordum. İdrar testim pozitif çıktı, sonra kan değerini falan buraya yazmıştım. Kese gördük, sonraki gidişimde yolk gördüm dedi doktor. 10 gün sonra gittiğimizde yolk gereksiz büyüktü ve bebek yoktu. 5 gün falan bekledik bir umut ama maalesef. Kürtajla alındı. Siz de boş gebelik geçirmişsiniz. Sonrasında test yaptırdınız mı? Ya da ilaç kullandınız mı? Yine aynısı olur mu diye korkuyorum. Neden kaynaklandı merak da ediyorum. Ne güzel şimdi gebesiniz inşallah sağlıkla gelir bebişiniz

Merhaba perşembe yazarım demişim ama yazmamışım herhalde inşallah herşey yolundadır ben boş gebelik dendi ve kürtaj oldum maalesef.

Bos gebelikten sonra 1 regl bekleyip, tekrar denememi ve hemen ardindan olan gebeliklerin cok daha saglikli olduğunu söyledi doktorum. Herhangi bir test yapılmadı, çünkü ilk gebeliklerde sıklıkla olan bir şeymis, regl olunca başka teste de gerk kalmadi, 2 ay sonra hamile kaldim zaten. Genelde bos gebelikler tekrarlama meyilli değilmiş. O anlik birlesme (kalitesiz sperm veya yumurta) ile ilgili bir durummus. Hic onemli bir durum degil, stres yapmayin. Amin insallah hepimiz saglikla kavusalim inşallah

Evet ben de tekrarlamanın nadir olduğunu okudum ama yolk olunca boş gebelikten bahsedilemez de yazıyor. Acaba pıhtılaşma var da bebek beslenemedi mi diye içim içimi yiyor. Malum testler için 2-3 kayıp olması gerekiyor. Bunda da vardır bir hayır, inşallah benim de ilk ve son olur sizin ki gibi

İnsallah, guzel haberlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…