Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar,
bu konuda deneyimli olan arkadaşlar bizi yönlendirebilir mi?
benim yumurtlamadan sonra da yumurtalıklarımdaki ağrı devam etti. daha önce hiç böyle olmamıştı. 10 gun olucak agrı devam ediyor, karnım şiş, arada psikolojik mi bilmiyorum ama başım dönüyor ve geceleri midem bulanıyor. ve devamlı sağ yumurtalığım agrıyor hatta işteyim bi ara koşar adım yurudum sanki yumurtalığım sallanıyormuş gibi oluyor.
bir haftada bir belirti çıkar mı ortaya?
bir de lekelenme herkeste olur mu?
ha bir de ben tahmin etmiştim çünkü
göğüslerim hafif sızlmaya başladı (normalde cok agrır adetten önce)
kasıklarımda sürekli bir batma vardı ki hala var
bel ağrısını bilemiyorum bel fıtıgı ameliyatı oldum bu yaz ondan mı değil mi anlamayadım ama agrıyor ara sıra
bir de midem yanıyor sürekli :bbo:
merhaba arkadaşlar,
bu konuda deneyimli olan arkadaşlar bizi yönlendirebilir mi?
benim yumurtlamadan sonra da yumurtalıklarımdaki ağrı devam etti. daha önce hiç böyle olmamıştı. 10 gun olucak agrı devam ediyor, karnım şiş, arada psikolojik mi bilmiyorum ama başım dönüyor ve geceleri midem bulanıyor. ve devamlı sağ yumurtalığım agrıyor hatta işteyim bi ara koşar adım yurudum sanki yumurtalığım sallanıyormuş gibi oluyor.
bir haftada bir belirti çıkar mı ortaya?
bir de lekelenme herkeste olur mu?
kızlar ya benim de geçen ay 2 gün geç geldi daha sonra adet oldum 5.gün bitti daha sonra 7. gün tekrar başladı 10.gün dr a gittim emzirmekten kaynaklanabilir şu an adetime 6 gün var ve bu sabah yeniden azar azar başladı sizce ne olabilir... kafam allak bullak...
kızlarrr ne olur cevap verin hamileliğin ilk haftasında mide bulantısı olur mu bırde arada sırada adet döneminde bel ağrısı gibi bel ağrısı yaşıyorum ama arada sırada oluyor adet günüme daha var ama sanki yumurtlamayı vücudum gerçekleştirdi gibi
dünden beri belim çok ağrıyor ve sol yumurtalığımda sanki bir toplu iğne eşeliyormuşcasına bir ağrı var hamileysem daha 1 haftalık hamileyim. hemen böyle bir belirti olabilir mi? sizce mümkün mü? buna benzer ağrılar yaşayıpta hamile olan varsa çok sevineceğim
Test yap bence canm daha kesin bi sonuç alırsınMerhaba arkadaşlar bende iki üç haftadır iştah açılması aşırı dalgınlık yorgunluk kasikta belde ağrı gece bulanti hafif karın ağrısı bas donmesi sinirlilik var adetim bugün de olmazsam 2 gün gecikmiş olacak hamile miyimdir çok merak ediyorum ama olumsuz cevap almaktan korkuyorum aslında yeni evliyim 3 ay bile olmadı ama suralarda bir bebis olsa fena olmazdı
Ne dersiniz hamile miyimdir??
Şimdi aldım çok korkuyorumTest yap bence canm daha kesin bi sonuç alırsın
noldu yapmadın mı testi? sonuç ne?Şimdi aldım çok korkuyorum![]()
noldu yapmadın mı testi? sonuç ne?
Üzülme cnm, daha çok yeniymişsiniz, olur zamanla ama fazla üstünde durma stres yapma daha kolay olur, özellikle bayanın çok rahat olması gerekiyorYaptım ama negatif çıktı üzüldüm :-(