- 30 Mart 2009
- 13.981
- 62.755
- Konu Sahibi sedagaziantep27
Ayhhhhh, intihar sebebi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O Arçelik televizyon halis miPembe renkleri sık kullandım çünkü çok severim . Bazen buzdolabı çamaşır makinesi markası sordular bu forumda bana hangi marka iyi olur diye şuan canlı halini gösterdim. 9 kilo Arçelik benim kiler gayet güzel memnunum.
KorkunçluBu da benim gönlümden koptu
Birinin iteleme- yani hediyesidir.O Arçelik televizyon halis mi
Bende eski çarşaflar gerekli olmayan ile örtüyorum .Kaynanalar her zaman haklıdır itaat etmelisin
Düğünde kaç gram altın taktılar sana kuşum bilmeyenler için fikir olsun.Onu babam koydu kurdu oraya altta mikro dalga fırın var . Biz kız tarafı olarak sadece buzdolabı bulaşık makinesi çamaşır makinesi oturma odası grubunu bide ceyizim bana ait .tüm perdeleri salon ve yatak odasını eşimin ailesi aldı oğlan tarafı olarak.
Ört tabi ne varsa eskilerde var onlar bilirBende eski çarşaflar gerekli olmayan ile örtüyorum .
Bir tane komple set içinde yüzük küpe kolye bileklik olan ayrı bi altın bileklik günlük takım diye o varDüğünde kaç gram altın taktılar sana kuşum bilmeyenler için fikir olsun.
Kaynanamın ilgisi var altına onunda var trabzon bileziği altın kolyesi falan . Bende tek gelinim o yüzden alıp taktı yani benim hiç eltim yok eşim tek oğlan çocuk 1 tane kız kardeşi var o benim görümcem yani bi görümcem var aile kalabalık değil fazlaSiz antepliler gösterişi biraz seviyorsunuz anlaşılan
Black Light fikir olur sana da.Bir tane komple set içinde yüzük küpe kolye bileklik olan ayrı bi altın bileklik günlük takım diye o var
Beştaş yüzük vardı ayrı
2 tane büyük trabzon bileziğim vardı.
alyans ve tektasim var inciyi eşimin nenesi verdi yinede kırmadım tşk edip aldım bi iki kere taktım . Altın kolyem var tuğralı. 4 burmalı bilezik en son . Böyle
O sırada sadece alyans takan annemKaynanamın ilgisi var altına onunda var trabzon bileziği altın kolyesi falan . Bende tek gelinim o yüzden alıp taktı yani benim hiç eltim yok eşim tek oğlan çocuk 1 tane kız kardeşi var o benim görümcem yani bi görümcem var aile kalabalık değil fazla
Evet bir tane görümcen var. Kaşlı yüzüğün de var mı?1 tane kız kardeşi var o benim görümcem yani bi görümcem var aile kalabalık değil fazla
Bunların gramı önemli, böyle pek bir anlam ifade etmiyor.O sırada sadece alyans takan annem
Alyans var tektaş var bide beştaş var . Ben gram olayından pek anlamıyorum sadece neler var onları söyleyebiliyorum isim olarak .Evet bir tane görümcen var. Kaşlı yüzüğün de var mı?