Hamileliğim...

Pembe renkleri sık kullandım çünkü çok severim . Bazen buzdolabı çamaşır makinesi markası sordular bu forumda bana hangi marka iyi olur diye şuan canlı halini gösterdim. 9 kilo Arçelik benim kiler gayet güzel memnunum. 😆
O Arçelik televizyon halis mi 😁

Bulaşık makinesi arçelik fırınla aspiratör evin içinde daha önceden vardı evi satın aldığımız kişi yaptırmış.

Eklentiler

• 20231113_134324.jpg
    20231113_134324.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 99
Onu babam koydu kurdu oraya altta mikro dalga fırın var . Biz kız tarafı olarak sadece buzdolabı bulaşık makinesi çamaşır makinesi oturma odası grubunu bide ceyizim bana ait .tüm perdeleri salon ve yatak odasını eşimin ailesi aldı oğlan tarafı olarak. 😀

Onu babam koydu kurdu oraya altta mikro dalga fırın var . Biz kız tarafı olarak sadece buzdolabı bulaşık makinesi çamaşır makinesi oturma odası grubunu bide ceyizim bana ait .tüm perdeleri salon ve yatak odasını eşimin ailesi aldı oğlan tarafı olarak. 😀
Düğünde kaç gram altın taktılar sana kuşum bilmeyenler için fikir olsun.

Düğünde kaç gram altın taktılar sana kuşum bilmeyenler için fikir olsun.
Bir tane komple set içinde yüzük küpe kolye bileklik olan ayrı bi altın bileklik günlük takım diye o var
Beştaş yüzük vardı ayrı
2 tane büyük trabzon bileziğim vardı.
alyans ve tektasim var inciyi eşimin nenesi verdi 😀yinede kırmadım tşk edip aldım bi iki kere taktım . Altın kolyem var tuğralı. 4 burmalı bilezik en son . Böyle

Siz antepliler gösterişi biraz seviyorsunuz anlaşılan
Kaynanamın ilgisi var altına onunda var trabzon bileziği altın kolyesi falan . Bende tek gelinim o yüzden alıp taktı yani benim hiç eltim yok eşim tek oğlan çocuk 1 tane kız kardeşi var o benim görümcem yani bi görümcem var aile kalabalık değil fazla

Bir tane komple set içinde yüzük küpe kolye bileklik olan ayrı bi altın bileklik günlük takım diye o var
Beştaş yüzük vardı ayrı
2 tane büyük trabzon bileziğim vardı.
alyans ve tektasim var inciyi eşimin nenesi verdi 😀yinede kırmadım tşk edip aldım bi iki kere taktım . Altın kolyem var tuğralı. 4 burmalı bilezik en son . Böyle
Black Light Black Light fikir olur sana da.

Kaynanamın ilgisi var altına onunda var trabzon bileziği altın kolyesi falan . Bende tek gelinim o yüzden alıp taktı yani benim hiç eltim yok eşim tek oğlan çocuk 1 tane kız kardeşi var o benim görümcem yani bi görümcem var aile kalabalık değil fazla
O sırada sadece alyans takan annem🥹

X