- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
-
- Konu Sahibi sedagaziantep27
☺Seda nın cezası bitmişMargaret Hale
Herkes eli böğründe Seda'yı bekliyomuş ahahah
Biliyorum haklısın .Aaaaaa canim gelmissinlütfen artık detaylı şeylerini paylaşma burada, nolur nolmaz. Kendini korumalisin
Sacim gecen yil boyaliydi bu yil değil .Kestim aşkoB12 eksikliğinden saçını boyadığını unutmuştu, burayı da unutur belki
Silemedi ki zaten mesajlarını,öyle olsaydı zaten direk ban alma sebebi oluyordu,bende direk kibledim.
Biraz toyluk oldu. Bir daha olmaz. ☺Üzüldüm, heyecanlı heyecanlı anlatmış, her şeyini atmış, belli ki heveslenerek yapmış çeyizini, dizmiş evini. Devir çok kötü, sen de çok nahifsin gerçekten; her şeyini hiçbir zaman bu kadar ortaya dökmemelisin. Altınlarına, adresine, adına soyadına varana kadar vermişsin, hırlısı var hırsızı var, çeşit çeşit belâsı var.
Antep e yakışır bir mutfak dolabı
böyle olusunu istemezdim.Gelinevi programına dönmüş burası.
Neyse ki yönetim halletti durumu,bu olay ders olsun lütfen bir daha böyle bir hatayı yapma olurmu.Doğru silemedim. Olmadı
Tamam peki daha dikkatli olacağım.Neyse ki yönetim halletti durumu,bu olay ders olsun lütfen bir daha böyle bir hatayı yapma olurmu.
Burası dışarıya açık bir yer çok dikkatli olmak lazım.Tamam peki daha dikkatli olacağım.
Bu 10 günde kis temizligi yaptim .
Misafir ziyaretlerine gittim. Turşu bastim
Doktora gittim kontrole.
Ahsap tepsi boyadim.
Bebisime bi örtü yaptim diktim.
ayagimda sallarken veya besikte salladigimda öyle örtmeye.
Masa örtülerine boncuk isi yaptım süsledim. Bos durmadım yani evde.
Anladim bide esim tursu istedi rica etti .Burası dışarıya açık bir yer çok dikkatli olmak lazım.
Ne güzel olmuş ellerine sağlık olsun.
Afiyetler olsun bende çok severim turşuyu.Anladim bide esim tursu istedi rica etti .
Hazir almadik bu donem kendim evde bastim annem den öğrenip.
Bu ayarı senden yeni duydum.Afiyetler olsun bende çok severim turşuyu.
Profiline gir oradan gizlilik kısmı var sadece üyeleri tıkla ki dışardan birisi konularını mesajlarını görmesin,sonra kaydete tıklayacaksın.
Olmus mu ?Afiyetler olsun bende çok severim turşuyu.
Profiline gir oradan gizlilik kısmı var sadece üyeleri tıkla ki dışardan birisi konularını mesajlarını görmesin,sonra kaydete tıklayacaksın.
Hemen yap dışarıya bilgilerin kapalı olsun,rica ederim ne demek.Bu ayarı senden yeni duydum.
Peki tamam bilgi verdiğin için teşekkür ederim. Yaparım.
Az önce resim olarak gösterdim bi olmusmu diye ?Hemen yap dışarıya bilgilerin kapalı olsun,rica ederim ne demek.
Olmuş şimdi daha iyi.Olmus mu ?