Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa ne güzel insanlar tanımışım burda hiç tanımadığı birine dua edebilecek Allah hepinizden razı olsun canım benim biraz sarstı ama sonuç ne olursa oldun, çabucak toparlanırım kısmetse

Yaa ne güzel insanlar tanımışım burda hiç tanımadığı birine dua edebilecek ❤ Allah hepinizden razı olsun canım benim biraz sarstı ama sonuç ne olursa oldun, çabucak toparlanırım kısmetse
atlaticaksim tabi canm merak etme. tek yapman gereken stres yapmamak. bak nasil articak degerlerin

Canım çok geçmiş olsun güzel düşün güzel olsun her şey tuvaletin gelmedikçe kalkmamaya çalış dinlen ayaklarını yüksekte tut

Öyle tabi kuzum, Rabbim bize en hayırlısını nasip etsin ama sen yine de strese girme lütfen. Dualarımdasın

Dilekdilek06 canım bak az önce bir arkadaş yazdı.. ANA pozitifliği varmış onda da.. inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alır

Eklentiler

• A94F1CC1-1596-4A1E-B1FE-76555403A688.png
    267,3 KB · Görüntüleme: 30
Canım neler oldu öyle, sen iyi misin?? Atlatamayacağınız bir sorun yoldur inşallah

iyiyim kuzum yatıyorum yeni uyandım hatta kanama kahverengiye dönmüş azalmış görünüyor..
Umarım herşey yolunda gider sağlıkla alırsınız kucağınıza canım

Bizim problemimiz aşılmıycak gibi duruyor yani ben istemiyorum beni kesinlikle hak etmediğini düşünüyorum hem aldatıyor hem suçlu hem güçlü

Allah bildiği gibi yapsın, nedir bu doyumsuzluk anlamıyorum ki yeni mi öğrendin, sadece görüşme falan mı ileri gidilmiş mi? Uzun süredir mi devam ediyormuş? Anlatmak istersen tabii kuzum.. aldatma varsa ben de çok olumlu olamıyorum maalesef, başıma gelmedi bilemem ama affedemem sanırım..

Ne kullanıyormuş canım, doktoruma danışırım belki. Hamile mi? Pıhtılaşma çıkmış mı?
Evet hamile, plaquenil ve coraasprin kullanmış, hamile kalınca kortizon vermiş doktor bir de pıhtılaşma için iğne oluyormuş. Plaquenil v ekortizonu bir sor canım olmadı. Benim bir romatolog gerek yok dedi diğeri plaquenil yazdı ben d ekullanıyorum iki aydır

Not aldım canım Perşembe sorarım mutlaka ne düşünüyor bu ilaçlarla ilgili diye.. arkadaşın da sağlıkla alır kucağına inşallah yavrusunu

Not aldım canım Perşembe sorarım mutlaka ne düşünüyor bu ilaçlarla ilgili diye.. arkadaşın da sağlıkla alır kucağına inşallah yavrusunu
Tamam canım beni de haberdar ederisn olur mu? Ben de sraştırıyorum sürekli. Nk natural killer diye bir test varmış bağışıklık sistemini ölçüyormuş şimdş duydum of of. Ne çok sey var

Tamam canım beni de haberdar ederisn olur mu? Ben de sraştırıyorum sürekli. Nk natural killer diye bir test varmış bağışıklık sistemini ölçüyormuş şimdş duydum of of. Ne çok sey var
Onu da romatolojiye sormak gerek galiba canım, haberdar ederim tabi etmem mi.. dersimiz ortak ne de olsa..

Allahım göstermesin hem de benim kadar büyük bir aşkla seviyorsan çok çokk kötü ileri gidilmedi diyor ama ne fark eder ki canım yaa bence ileri de gidildi ve iğrenç iğrenç Mesajlar ne anlatıyım anlattıkça yaşıyorum allahım 2 buçuk yaşında oğlum var çok düşkün babasına napcam bilmiyorum özür bile diyemiyor ben böyleyim diyor senden vazgeçerim onlardan vazgeçmem diyor belki canımı yakmaya çalışıyor bilmiyorum ama allahım bi çıkış yolu göster annem babam da yok alsam yavrumu gitsem zaten Diyarbakır a geldim yerleştim evlenince şimdi Ankara ya geri göndermeye çalışıyor kurulu düzenimi bozup geldim nolur nolurrr lütfen çok dua edin bana çok ihtiyacım var kızlarr hepiniz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…