- 17 Nisan 2019
- 2.133
- 2.155
- 63
Aa gebelik testi sandım ovü için tam pik oluyor sürekli diyolarİkisi de ovulasyon canım. Denemek amacıyla 13 haziran ve bugün yapmıştım. Koyulaşma var mı bilmiyorum da pik değil.
İnşallah canım sen ne yaptın bir gelişme varmıHayırlısı olsun inşallah gerek kallmaz.
Adet bekliyorum. Henüz olmadım. Kasık ağrısı var. Ovulasyon da pik çıkmadı. Umut yok gibi.İnşallah canım sen ne yaptın bir gelişme varmı
İnşallah 1200 ve üstü çıkar canım da bebişine kavuşursun.Doktordan geliyorum canlarım, düşük tehdidi varmış 10 gün rapor verdi. Ayrıca porgesteron hem iğne hem hap verdi.
Vajinal ultrasonla baktı, rahim içi çok kalın çok güzel dedi ama değerim küçük olduğu için kese görünmedi tabii.. serbest mayi var, yumurtlamadan dolayı sanırım dedi Ağrı o yüzden de olabilirmiş..
Değerim 217den 604e yükselmiş 4 günde.. baba düşük geldi ama doktor iki günde %60 yeterli önemli olan üç günde en az iki katına katlaması dedi.. yani dün 400 olmuş olsa bugün 600 iyi benim için dedi. Perşembe tekrar bakılacak eğer 1200lerde çıkarsa iyi ama daha düşük çıkarsa kimyasal olabilir dedi.
Dış gebelik riski var mı diye sordum ağrım da var çünkü.. onun için henüz erken bence değil ama takiptesin zaten dedi.
Dualarınızda bana da yer verin lütfençok ihtiyacım var şu an...
Bendede hiç birşey Yok yumurtlamadım galibaAdet bekliyorum. Henüz olmadım. Kasık ağrısı var. Ovulasyon da pik çıkmadı. Umut yok gibi.
tAKİP etmemiş miydinBendede hiç birşey Yok yumurtlamadım galiba
Kuzum öncelikle hamile olmana çok sevindim. Rabbim bebegini nasip etsin inşallah sanaDoktordan geliyorum canlarım, düşük tehdidi varmış 10 gün rapor verdi. Ayrıca porgesteron hem iğne hem hap verdi.
Vajinal ultrasonla baktı, rahim içi çok kalın çok güzel dedi ama değerim küçük olduğu için kese görünmedi tabii.. serbest mayi var, yumurtlamadan dolayı sanırım dedi Ağrı o yüzden de olabilirmiş..
Değerim 217den 604e yükselmiş 4 günde.. baba düşük geldi ama doktor iki günde %60 yeterli önemli olan üç günde en az iki katına katlaması dedi.. yani dün 400 olmuş olsa bugün 600 iyi benim için dedi. Perşembe tekrar bakılacak eğer 1200lerde çıkarsa iyi ama daha düşük çıkarsa kimyasal olabilir dedi.
Dış gebelik riski var mı diye sordum ağrım da var çünkü.. onun için henüz erken bence değil ama takiptesin zaten dedi.
Canım inşallah yükselir dinlen hep stres yapmaDoktordan geliyorum canlarım, düşük tehdidi varmış 10 gün rapor verdi. Ayrıca porgesteron hem iğne hem hap verdi.
Gecmis olsun canım. Dikkat et kendine. Persembe gunu insallah degerin yükselir.Herseyin hayirlisi olsun. Olacagi varsa her türlü olur zatenDoktordan geliyorum canlarım, düşük tehdidi varmış 10 gün rapor verdi. Ayrıca porgesteron hem iğne hem hap verdi.
Yok canım etmedim nasıl olsa olmayacak biliyorumtAKİP etmemiş miydin
Üç ay kimyasaldan sonra aklıma gelmişti ANA pozitifliğini söylemek, bu düşük sebebi kimyasal o yüzden olmuştur diye coraspin vermişti. İki aydır kullanıyorum. Şimdi Perşembe gidince pıhtılaşma değerlerine bakacak. ANA düşündürüyor doktorumu sanırım yineCanım inşallah yükselir dinlen hep stres yapmaANA ile bir ilgisi yoktur inşallah bu durumların asprin kullanıyorsun değil mi
Ben de hep ondan korkuyorum allahım inşallah o değildir bunların nedeniÜç ay kimyasaldan sonra aklıma gelmişti ANA pozitifliğini söylemek, bu düşük sebebi kimyasal o yüzden olmuştur diye coraspin vermişti. İki aydır kullanıyorum. Şimdi Perşembe gidince pıhtılaşma değerlerine bakacak. ANA düşündürüyor doktorumu sanırım yine
İnşallah kuzum inşallah ne zıkkım bir şeymiş şu ANABen de hep ondan korkuyorum allahım inşallah o değildir bunların nedeniinşallah yükselsin tutunsun bebiş
İnşallah canım inşallahhhİnşallah 1200 ve üstü çıkar canım da bebişine kavuşursun.
Kanaman devam ediyormuİnşallah kuzum inşallah ne zıkkım bir şeymiş şu ANAsanırım gebeliği de hastalık olarak algılayıp antikor üretiyor galiba sonuçta sağlıklı kısımlara saldırması ya, poff Rabbim hayırlısını nasip etsin dediğin gibi inşallah sebebi o değildir, inşallah yükselir değerim
Ediyor canım ilk başladığı kadar yoğun değil ama hala kırmızı devam ediyorKanaman devam ediyormu
Çok geçmiş olsun Allahım inşaallah dualarımı kabul eder de hasretin sona erer.Ediyor canım ilk başladığı kadar yoğun değil ama hala kırmızı devam ediyor
Amin canımmm Allah bin kere razı olsunÇok geçmiş olsun Allahım inşaallah dualarımı kabul eder de hasretin sona erer.
Hepimizden. Canım bana ne önerirsiin, henüz adet olmadım. Sence pozitif çıkmasa da gidiyim mi kana? sEn de karın ve kasık ağrısı olmuş muydu?Amin canımmm Allah bin kere razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?