- 17 Nisan 2019
- 2.133
- 2.155
- 63
Kişiyi etiketlemeyi beceremedim bende merak ettim değerin yükseliyordu aslında:/mrssoydas merak ettim naptinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kişiyi etiketlemeyi beceremedim bende merak ettim değerin yükseliyordu aslında:/mrssoydas merak ettim naptinn
Adet belirtin var miBekleyelim canım bekleyelimde benim sonuç belli adet olcam bu teste göre. İnşallah sende sonuç farklı olur
Sadece gerginim onun dışında yokAdet belirtin var mi
Testini sabah idrarınla mı yaptın?Sadece gerginim onun dışında yok
Yok canım az önce yaptımTestini sabah idrarınla mı yaptın?
Ovulasyon takibi yaptın mı? canımYok canım az önce yaptım![]()
Farkediyor mu ki ben genelde erken gebelik testlerindem kullanırdım bu sefer ovülasyon testlerinden hediye çıkan normal gebelik testini yaptım labaquick marka olanlardanTestini sabah idrarınla mı yaptın?
Evet bu ay ilk defa yaptım tam gününde piki gördüm ancak evde olmadığımızdan pikten sonraki günün gecesini değerlendirebildik tek ilişki ile ihtimal düşük sanırımOvulasyon takibi yaptın mı? canım
Ben sabah idrarında daha çok Beta HCG varmış diye duydum. Bir de eğer adet günü geçmediyse sabah idrarı olmadan çıkması zor diyorlar, forumda.Farkediyor mu ki ben genelde erken gebelik testlerindem kullanırdım bu sefer ovülasyon testlerinden hediye çıkan normal gebelik testini yaptım labaquick marka olanlardan
Mesela ben Mart ayından beri yapıyorum ovulasyon hep yumurtlamadan 14. gün adet olurdum. Ben de çift çizgi görmedim ama yarın sabah idrarıyla deneyeceğim. ( Tabi adet olmazsam.)Evet bu ay ilk defa yaptım tam gününde piki gördüm ancak evde olmadığımızdan pikten sonraki günün gecesini değerlendirebildik tek ilişki ile ihtimal düşük sanırım
Ben sabah idrarında daha çok Beta HCG varmış diye duydum. Bir de eğer adet günü geçmediyse sabah idrarı olmadan çıkması zor diyorlar, forumda.
Bilmiyodum ben de yarın ilk idrarla deneyeyim tabi olmazsamMesela ben Mart ayından beri yapıyorum ovulasyon hep yumurtlamadan 14. gün adet olurdum. Ben de çift çizgi görmedim ama yarın sabah idrarıyla deneyeceğim. ( Tabi adet olmazsam.)
Laboquik marka kullanıyorum. Ben de arada sağ taraftan vuran ağrı var.Bilmiyodum ben de yarın ilk idrarla deneyeyim tabi olmazsamSen hangi markayı kullanıyosun
Kaç aydır deniyosunuzLaboquik marka kullanıyorum. Ben de arada sağ taraftan vuran ağrı var.
9 aylık evliyim. Marttan beri takiple deniyorum. Ondan önce de korunmuyorduk ama yumurtlama dönemiyle ilgili pek bilgim yoktu.Kaç aydır deniyosunuz
Aynı dönem evlenmişiz bende 9 aydır evliyim:) bu kadar tesadüfle beraber güzel sonuçları alırız inşallah9 aylık evliyim. Marttan beri takiple deniyorum. Ondan önce de korunmuyorduk ama yumurtlama dönemiyle ilgili pek bilgim yoktu.
Eylül de mi evlendiniz?Aynı dönem evlenmişiz bende 9 aydır evliyim:) bu kadar tesadüfle beraber güzel sonuçları alırız inşallah![]()
Evet eylülün sonunda evlendim şubattan beri de deniyoruzEylül de mi evlendiniz?
Ben de 2 Eylül. Bu kadar yakınlık inşallah uğur getirir. Yarın sabah testte çıkmasa ve yarın da olmazsam çarşamba kan vermeyi düşünüyorum.Evet eylülün sonunda evlendim şubattan beri de deniyoruz
İnşallahBen de 2 Eylül. Bu kadar yakınlık inşallah uğur getirir. Yarın sabah testte çıkmasa ve yarın da olmazsam çarşamba kan vermeyi düşünüyorum.
Bu arada yaş kaç?Ben de 2 Eylül. Bu kadar yakınlık inşallah uğur getirir. Yarın sabah testte çıkmasa ve yarın da olmazsam çarşamba kan vermeyi düşünüyorum.