Ben Şubattan beri gecikmedim, hiç. Hep 32. gün adet oldum.İnşallahBen nisan ayında iki gün geciktim üçüncü gün test aldım negatiften korkup beklemiştim testi yaptım negatif çıktı çok umutlanarak yapmıştım bide testi. Negatifi gördüm bir saat içinde adet oldum. Tamamen psikolojikmiş gecikme baya sarsılmıştım
25 canım senin kaç?Bu arada yaş kaç?
26 yım ben25 canım senin kaç?
Hangi ildensin:)26 yım ben
Eşimin işinden dolayı karışık ama şuan hatayHangi ildensin:)
Evlenince Konya'ya yerleştim, aslında İstanbul'du.Eşimin işinden dolayı karışık ama şuan hataySen?
Ovulasyon testi yaptın mı peki, bugün?Eşimin işinden dolayı karışık ama şuan hataySen?
Evlenince yer değiştirmek farklı bir hisEvlenince Konya'ya yerleştim, aslında İstanbul'du.
Yoo bugün yapmalımıyım sadece gebelik yaptımOvulasyon testi yaptın mı peki, bugün?
Gebelik varsa ovulasyon koyulaşıyormuş sanırım.Yoo bugün yapmalımıyım sadece gebelik yaptım
Onu bir iki yerde okumuştum 4 gün önce yapmıştım silikti ama sıvı alımına dikkat edememiştim şuandada bol bol su içtim iki üç saat sonra yapabilirim sen yaptın mı?Gebelik varsa ovulasyon koyulaşıyormuş sanırım.
Ben yaptım da pik değil.Onu bir iki yerde okumuştum 4 gün önce yapmıştım silikti ama sıvı alımına dikkat edememiştim şuandada bol bol su içtim iki üç saat sonra yapabilirim sen yaptın mı?
Sen gebelik testi yapmamıştın dimiBen yaptım da pik değil.
Dün sabah yaptım, ışıkla zor görülen bir şey vardı. Bugün sabah sınavım vardı, yapamadım.Sen gebelik testi yapmamıştın dimi
Silik çizgi var gebelik testinde bi yenile istersen ya inşallah vardırİlki 13 haziran ikinci bugunku ovulasyon.
Hayırlısı olsun inşallah gerek kallmaz.Canım benim bat 25 haziran. Ama hiç zamanında gelmezBu ay evrakları tamamlayıp diğer ay aşılama olucam Allah nasip ederse
Lh hormonu çok sık değişkenlik gösterebiliyor o yüzden ovülasyon testleri yanıltıcı olabilirİlki 13 haziran ikinci bugunku ovulasyon.
İkisi de ovulasyon canım. Denemek amacıyla 13 haziran ve bugün yapmıştım. Koyulaşma var mı bilmiyorum da pik değil.Silik çizgi var gebelik testinde bi yenile istersen ya inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?