• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ilk defa bu ay ovilasyon takibi yaptım. Yumurtlama gördüm ve değerlendirdik🤫 beklenen tarihe 4 gün kaldı, benim beyin yanmak üzere acaba oldu mu diye düşünmekten 😂 ama ümitli değilim pek ya hiç bir belirti yok 🤯 kasıklarım ağrıyor ama bence tamamen psikolojik 😑
Kendini çok da dinlememeye çalış, psikolojik de olabilir gebelik belirtisi de olabilir. Hadi hayırlısı olsun inşallah 🙏❤️☺️

Kızlaaar ya ben sizi çok merak ediyorum, herkesi böyle kafamda farklı farklı canlandırıyorum 😁😁 İnstagram hesabı olanlar varsa takipleşelim miiiiiii ne dersiniz 🤗🤗
Benimde sosyal medyam var canim ama kendi fotom yok 😊 oglumla kızımın var😀 Bende seni merak ediyorum🤗

mrssoydas mrssoydas hamilelik nasil gidiyor mide bulantisi falan var mi
Hamile değil gibiyim desem yeri 😁😁 ili gündür alt karın ağrım var, hani adet olursun da en yoğun günler Ağrı olur ya öyle bir ağrı 🙄 onun dışında iyiyim çok şükür canım 🙏🙏 birazdan kan verilen bakalım yine, 800leri görürüm inşallahhhh 🙏🙏🙏

Hamile değil gibiyim desem yeri 😁😁 ili gündür alt karın ağrım var, hani adet olursun da en yoğun günler Ağrı olur ya öyle bir ağrı 🙄 onun dışında iyiyim çok şükür canım 🙏🙏 birazdan kan verilen bakalım yine, 800leri görürüm inşallahhhh 🙏🙏🙏
İnsallah gorursun canim. Ben de daha adet olamadim ama pozitifi de goremedim. Ne onerirsin.

Bugün adet günüm adet olmayınca test yaptım ve negatifi gördüm yine😢
BE6755B4-6129-4524-80B5-919107EF3AD2.jpeg
BE6755B4-6129-4524-80B5-919107EF3AD2.jpeg

Back