Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Farkediyor mu ki ben genelde erken gebelik testlerindem kullanırdım bu sefer ovülasyon testlerinden hediye çıkan normal gebelik testini yaptım labaquick marka olanlardan
Ben sabah idrarında daha çok Beta HCG varmış diye duydum. Bir de eğer adet günü geçmediyse sabah idrarı olmadan çıkması zor diyorlar, forumda.

Evet bu ay ilk defa yaptım tam gününde piki gördüm ancak evde olmadığımızdan pikten sonraki günün gecesini değerlendirebildik tek ilişki ile ihtimal düşük sanırım
Mesela ben Mart ayından beri yapıyorum ovulasyon hep yumurtlamadan 14. gün adet olurdum. Ben de çift çizgi görmedim ama yarın sabah idrarıyla deneyeceğim. ( Tabi adet olmazsam.)

Ben sabah idrarında daha çok Beta HCG varmış diye duydum. Bir de eğer adet günü geçmediyse sabah idrarı olmadan çıkması zor diyorlar, forumda.
Mesela ben Mart ayından beri yapıyorum ovulasyon hep yumurtlamadan 14. gün adet olurdum. Ben de çift çizgi görmedim ama yarın sabah idrarıyla deneyeceğim. ( Tabi adet olmazsam.)
Bilmiyodum ben de yarın ilk idrarla deneyeyim tabi olmazsam Sen hangi markayı kullanıyosun

Ben de 2 Eylül. Bu kadar yakınlık inşallah uğur getirir. Yarın sabah testte çıkmasa ve yarın da olmazsam çarşamba kan vermeyi düşünüyorum.
İnşallah Ben nisan ayında iki gün geciktim üçüncü gün test aldım negatiften korkup beklemiştim testi yaptım negatif çıktı çok umutlanarak yapmıştım bide testi. Negatifi gördüm bir saat içinde adet oldum. Tamamen psikolojikmiş gecikme baya sarsılmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…