Kendini çok da dinlememeye çalış, psikolojik de olabilir gebelik belirtisi de olabilir. Hadi hayırlısı olsun inşallahBende ilk defa bu ay ovilasyon takibi yaptım. Yumurtlama gördüm ve değerlendirdikbeklenen tarihe 4 gün kaldı, benim beyin yanmak üzere acaba oldu mu diye düşünmekten ama ümitli değilim pek ya hiç bir belirti yok kasıklarım ağrıyor ama bence tamamen psikolojik
Ay cidden miNerden bildin kızolağan üstü güçlerin mi var acaba
insaalhh canmmmİnşallah canımm, patır patır herkes hamile kalacak bence bu ayen güzel, en kısa, en hayırlı zamanda gelsinler minik tosbağalar
Korktum kendimden bak şimdiKızz gerçekten
Tüm kalbimle dualarımdasınız tabiiiinsaalhh canmmmdua et bize ♥
Evet canım türbanlı yım 1 yıl önce ince yapılıydımahh sosyal medyayla olsa keşke neyse umarım her alanda örnek olabiliriz
Dur seni de yazayım, ince yapılı türbanlı mısın acaba
Evet canım türbanlı yım 1 yıl önce ince yapılıydımtesbitlerin süper.
Benimde sosyal medyam var canim ama kendi fotom yokKızlaaar ya ben sizi çok merak ediyorum, herkesi böyle kafamda farklı farklı canlandırıyorumİnstagram hesabı olanlar varsa takipleşelim miiiiiii ne dersiniz
Hamile değil gibiyim desem yerimrssoydas hamilelik nasil gidiyor mide bulantisi falan var mi
İçimden siyah kıvırcık saçlı geçiyorsun ama bu sefer tutturamadım gibi de hissediyorum bilemedim bak seniBenimde sosyal medyam var canim ama kendi fotom yokoglumla kızımın var Bende seni merak ediyorum
İnsallah gorursun canim. Ben de daha adet olamadim ama pozitifi de goremedim. Ne onerirsin.Hamile değil gibiyim desem yeriili gündür alt karın ağrım var, hani adet olursun da en yoğun günler Ağrı olur ya öyle bir ağrı onun dışında iyiyim çok şükür canım birazdan kan verilen bakalım yine, 800leri görürüm inşallahhhh
Yerlesme kanamasi olamaz mi canimKızzlaar kanamam var yoğun kırmızı kırmızı, yine olmadı sanırım
Yok canım bildiğin koyu kırmızıYerlesme kanamasi olamaz mi canim
Canim kan verecem diyordun noldu sonucYok canım bildiğin koyu kırmızı
Canim benim de bugun adet gunum ben de olmadim gel birlikte bekleyelim.Bugün adet günüm adet olmayınca test yaptım ve negatifi gördüm yineEki Görüntüle 2279565 Eki Görüntüle 2279565
Bekleyelim canım bekleyelimde benim sonuç belli adet olcam bu teste göre. İnşallah sende sonuç farklı olurCanim benim de bugun adet gunum ben de olmadim gel birlikte bekleyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?