Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanmıyorum canim insllh oyledir de aşağıdan agrilar vurmaya basliyor oyle oldugunda adet oluyorum da bakalm yarin 10 gun erken gebelik testi yapsam cikmaz mi
Merhaba, hayırlısı olsun.. 12.günden önce yapacağın testler güvenilir olmaz. Benim ilk çatlatma iğnemde 11.gün bile silik çizgi vardı. Her gün test yaparak kontrol etmiştim 12.gün tamamen silinmişti..bünyeden bünyeye değişmekle birlikte yalancı pozitif üzebilir..

Dogru diyorsun da zaten hic test yapmadan regl başlayacak artik emjnim. Ne yapmak gerekiyor bilmiyorum yani yapilacak birsey de kalmiyor . Kac ay devam edicez bu klomene 6 aydan sonra ne olacak . Hic vakit kaynetmeden tekrr mi tuo bebek denesem diorum

Kızlaaar ya ben sizi çok merak ediyorum, herkesi böyle kafamda farklı farklı canlandırıyorum İnstagram hesabı olanlar varsa takipleşelim miiiiiii ne dersiniz
Mikemmel olurdu amma sosyal medya kullanmıyorum ben ya

Bende ilk defa bu ay ovilasyon takibi yaptım. Yumurtlama gördüm ve değerlendirdik beklenen tarihe 4 gün kaldı, benim beyin yanmak üzere acaba oldu mu diye düşünmekten ama ümitli değilim pek ya hiç bir belirti yok kasıklarım ağrıyor ama bence tamamen psikolojik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…