Catladiktan 14 gun sonra adet olunuyor diye biliyorum.
12. Gun kan verebilirsin o zaman.14 gun adet gunun oluyor düzenli olanlsr icinde benimki erken bile olabilie belirtiler cok yogun yaşanuuor ya ilac igne kullan derken su 14 gun gecmek bilmiyor halbuki calisiyorum bi de
Merhaba, hayırlısı olsun.. 12.günden önce yapacağın testler güvenilir olmaz. Benim ilk çatlatma iğnemde 11.gün bile silik çizgi vardı. Her gün test yaparak kontrol etmiştim 12.gün tamamen silinmişti..bünyeden bünyeye değişmekle birlikte yalancı pozitif üzebilir..Sanmıyorum canim insllh oyledir de aşağıdan agrilar vurmaya basliyor oyle oldugunda adet oluyorum da bakalm yarin 10 gun erken gebelik testi yapsam cikmaz mi
Merhaba, hayırlısı olsun.. 12.günden önce yapacağın testler güvenilir olmaz. Benim ilk çatlatma iğnemde 11.gün bile silik çizgi vardı. Her gün test yaparak kontrol etmiştim 12.gün tamamen silinmişti..bünyeden bünyeye değişmekle birlikte yalancı pozitif üzebilir..
Harika bir resimO da olacak inşallah canım benim hayırlısıyla ❤gör bak listemiz nasıl hamile dolacak ❤
Harika bir resimresimdeki bebek erkek gibi mi ne
Ahahahhahacinsiyetini bilemedim de çıkarın beni burdan diye ağlıyormuş, etrafındakiler gözyaşıymış
İnşallah canım benimAhahahhahayerim onu ben ya çocuk aklı işte masum kuzum benim maşallah ona çok iyi bir abla olcak bence
Amin canım ya pazarı iple halatla çekiyorum vallahi çift kırmızı mı görürüm direk kırmızı mı gelir bakalımİnşallah canım benimRabbim en kısa zamanda size de yaşatsın, ben de bayram edeyim
Mikemmel olurdu amma sosyal medya kullanmıyorum ben yaKızlaaar ya ben sizi çok merak ediyorum, herkesi böyle kafamda farklı farklı canlandırıyorumİnstagram hesabı olanlar varsa takipleşelim miiiiiii ne dersiniz
Tüh, o zaman ben seni omuzlarında siyah saçlı bir kadın olarak tasvir etmeye devam edeyimMikemmel olurdu amma sosyal medya kullanmıyorum ben ya
Süperr olurdu ama canım maalesef tek sosyal olduğum yer burasıKızlaaar ya ben sizi çok merak ediyorum, herkesi böyle kafamda farklı farklı canlandırıyorumİnstagram hesabı olanlar varsa takipleşelim miiiiiii ne dersiniz
O zaman seni de uzun sarı boyalı saçlarınla canlandırmaya devam ediyorum gözümdeSüperr olurdu ama canım maalesef tek sosyal olduğum yer burası☺
Hayal gücüne bayıldım canımO zaman seni de uzun sarı boyalı saçlarınla canlandırmaya devam ediyorum gözümde
Hayal gücüne bayıldım canımbende örnek bir anne olabilmek için sosyal medya kullanmıyorum malesef
Bende ilk defa bu ay ovilasyon takibi yaptım. Yumurtlama gördüm ve değerlendirdikİlk yol arkadaşları olarak umarım uğur getirsin burası bizeben geçen ay yine folikül takibi ve ateş ölçme ile takip etmiştim yumurtlamayı. Onun dışında soğan kürü yaptım (sadece akşamları) ve inofolic kullandım (pcoslular için folik asit). Döllenme gerçekleşti gebelik başladı ama devam etmedi maalesef bu ay sadece inofolic kullanıyorum ve bekliyorum
Sen kaç aydır deniyorsun? İnşallah bu ay olur da filme hiiiç ihtiyacın kalmaz
canm bn sosyal medya kulanyrm ama kndi resimlerm yok zatenKızlaaar ya ben sizi çok merak ediyorum, herkesi böyle kafamda farklı farklı canlandırıyorumİnstagram hesabı olanlar varsa takipleşelim miiiiiii ne dersiniz
İnşallah canımm, patır patır herkes hamile kalacak bence bu aycanm yeni bat 13 temmuzolmadi malesf.insalah bu aya kismet olur..
Nerden bildin kızO zaman seni de uzun sarı boyalı saçlarınla canlandırmaya devam ediyorum gözümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?