Canım bak ben 5 yıl pasif 2 yıl da aralıksız ve farklı tedaviler gördüm lakin sonuç alamadım, senin gibi çok stresli idim ama baktım ki herşey daha kötü, hormonlarım tavan yapmış o zmn stres yapmayı bıraktım, zmnı gelince olacak içini ferah tut ve dua et Rabbim yüzümüze gülecek inşallahSaol cnm önerilerin icin. Dr randevumu satan 15 gün sonraya alabildim. Çevremde herkes hamile stres yapmayayi. Diyorum ama elimde degil. Gördüğüm konuştuğum herkes daha bebek yok mu dusunmuyomusun yok sa olmuyormu... Bunları duymakta bikkinti geldi valla. Stres yapmadan bile zorla strese sokuyolar insanı
insallh cnm .eger olmzsa bu ay ikimzde owu testine birlikte baslarzOlsun canım sende çok olmamış benim gibi hadi inşallah haziran en geç austosda bizde yazarız hamişiz diye
Seni uyanık hediyeden yırtıyoKızım doğum gününe denk gelmişti, öyle sürpriz yapmıştım bu sefer de babalar gününe kısmetmiş ❤
Beyim Pazar günü nöbetçi, yarın söylicem mecburenpazar gelsin o zaman hemencik
Valla çok heyecanlı isteyen herkese nasip olsun böyle güzel haber vermekBeyim Pazar günü nöbetçi, yarın söylicem mecburen
Amiiin canım benim, en koşa zamanda patır parır herkesin müjdeli haberini nasıl verdiğini anlattığını okuyalım inşşlahhhValla çok heyecanlı isteyen herkese nasip olsun böyle güzel haber vermek
İns. CnmCanım bak ben 5 yıl pasif 2 yıl da aralıksız ve farklı tedaviler gördüm lakin sonuç alamadım, senin gibi çok stresli idim ama baktım ki herşey daha kötü, hormonlarım tavan yapmış o zmn stres yapmayı bıraktım, zmnı gelince olacak içini ferah tut ve dua et Rabbim yüzümüze gülecek inşallah
İnşallah bakalım bekliyorumDediğim gibi düzenli takip Etiler’den daha iyi görürsün yumurtlama dönemi dışında da dalgalanmalar olur lh hormonunda. Yapmaya devam et, şu an bir şey söyleyemesek de koyulaşması umut verir bize
Çok teşekkür ederim, en kısa zamanda hepinizden güzel haberler pozitif sonuçlar alalım inşallahİnşallah bakalım bekliyorumBu arada tebrik ederim hep takdir ediyordum pozitifliğinizi sonucu çok çok güzel oldu rabbim bizlerede nasip etsin inşallah❣
canm bu testlere gore henuz yumurtlama olmamis .t cizgisi c den daha koyu oldgunda testlerin pik olurArkadaslar 3 haziran yumurtlama oldu ve sonraki gun siliklesti bugun ovulasyon testi yaptm o siliklesmeden sonra koyulasmis mi sizce de anlamadim simdi tekrar mi yumurtluyorum. Eki Görüntüle 2278868
Canım lh dalgalanması olabilir, yumurtlama mı kesin bir şey diyemeyiz koyuluğu yetersiz yumurtlama diyebilmek için.. yapmaya devam et bakalım, hayırlısı ❤Arkadaslar 3 haziran yumurtlama oldu ve sonraki gun siliklesti bugun ovulasyon testi yaptm o siliklesmeden sonra koyulasmis mi sizce de anlamadim simdi tekrar mi yumurtluyorum. Eki Görüntüle 2278868
laboquick marka kullanablirsn canm.gittigidiyordan siparis ediyorm ben.Kizlar hangi ovulasyon testini önerirsiniz. Bu ay testte yapayim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?