Canım kaç günde bir adet oluyorsun sen? Bana inofolic combi ve duphaston diye ilaç vermişti. Sende kist oluşmuş mu birde hormon değerlerine bakıldı mı canım normal mi çıktı?Begonya92 ye soru sormaya çalışıyorum beceremedim.alıntı mı cevapla mı olmadı. Kusura bakmayın arkadaşlar boş mesajlar için,silmeyi de bulamadım
Canım gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah meleğiniKızlar bebek tamamen mucize bana göre, bundan tam bir ay önce doktora gittim ve bana polistik over olduğumu 3 ay ilaç kullanmam gerektiğini ve onun sonunda inşallah gebe kalacağımı söylemişti. Bu şartlarda yumurtam çatlamıyordu. Gebe kalmam biraz zor görünüyordu. Gecikmeli de olsa olur demişti doktor. Ben tamamen kendimi ona odaklamıştım ilaçları kullanmaya, hatta adetim o kadar gecikti ki test dahi yapmadım çünkü asla hamile olmak aklıma bile gelmiyordu. Dün bi bakayım dedim ama hiç umudum yoktu negatif çıkacak diye düşünüyordum. Yani en umutsuz olduğum anda hamile olduğumu öğrendim. Bence sizlerde umutsuzluğa kapılmayın, hayat sürprizlerle dolu.❤
Teşekkür ederim canım, darısı sizlerin başına, dualarımdasınızCanım gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah meleğini ☺ Bize de dua etmeyi unutma olur mu☺
Caaaanıımmm maşallah sana çook sevindim, umarım sağlıklı sağlıklı artışlar görürüzCanlarım, benimle birlikte merak edenler ❤❤ Kan verdim, bir gün gecikme sonucum 111, inşallah ili gün sonra da sağlıkla arttığını görürüm
Sağol canım benimTeşekkür ederim canım, darısı sizlerin başına, dualarımdasınız❤
İnşallah canım benim inşallah hamilesindirCanlarım, benimle birlikte merak edenler ❤❤ Kan verdim, bir gün gecikme sonucum 111, inşallah ili gün sonra da sağlıkla arttığını görürüm
Canım bu ay çatlatma iğnesi vuruldu, iğneden bir gün sonra çatlama oldu ateşe göre. iğne ve sonraki iki günü değerlendirmiştim. Ama onun dışında da bebek çalışmalarından bağımsız olmuştu tabiiHangi gunleri degerlendirdin acava
Hoşgeldin canım en kısa zamanda ekliyorumBeni de ekler misin
Yaş 30 bat 19 Haziran
Valla ilk deneyimim, daha yeni başladık biz
Hiçbir şey bilmiyorum, yazılanları okuyup bişeyler öğrenmeye çalışacağım
Umarım uzun sürmez bebenin gelmesi
Canımm ayağımı sürttüm teker teker gelin inşallah peşimden ❤Caaaanıımmm maşallah sana çook sevindim, umarım sağlıklı sağlıklı artışlar görürüz☺☺ Sen eklendin şimdi hamişler listesine şimdi sıra biz de❤ Çok inanıyorum bu ay artık ben de eklencem listeye
Artar inşallah kuzum Rabbimin izniyleCanımm ayağımı sürttüm teker teker gelin inşallah peşimden ❤bir de sağlıkla artarsa değerim tıpkı benim gibi olun inşallah dicem
Seni tanımıyorum ama okdar dua ettim kiCanlarım, benimle birlikte merak edenler ❤❤ Kan verdim, bir gün gecikme sonucum 111, inşallah ili gün sonra da sağlıkla arttığını görürüm
Ayy Allah senden razı olsun canım, müminin müminine ettiği dua daha makbulmüşSeni tanımıyorum ama okdar dua ettim kidarısı bana ve diğer olmayanların başina rabbim sag salim kucağına versin inşallah
Imkansız gibi benimki yani olursa bi mucize olur bayadır takip ediyorum seni dua ettim valla snaa biri daha vardı oda gecen ay olmadı insallah oda olursa rabbim bana da mucizeyi gösterirAyy Allah senden razı olsun canım, müminin müminine ettiği dua daha makbulmüşDilerim Allah benim için dua eden kalbine en büyük mutluluğu tattırsın tez zamanda ❤❤ İnşallah en kısa zamanda buraya hamileyimm yazarsın da sen de bizi mutlu edersin
Hiç ümitsiz olma canım, rabbim ol desin yeter kiImkansız gibi benimki yani olursa bi mucize olur bayadır takip ediyorum seni dua ettim valla snaa biri daha vardı oda gecen ay olmadı insallah oda olursa rabbim bana da mucizeyi gösterir
Inşallaj canim Benim de duaya ihtiyacim var beni unutmaHiç ümitsiz olma canım, rabbim ol desin yeter ki ☺❤ Şimdi hamile ya da kucağında çocuğu olup ne imkansız diyenler oldu buralarda, sen neden onlardan biri olmayasın
Kızlar bebek tamamen mucize bana göre, bundan tam bir ay önce doktora gittim ve bana polistik over olduğumu 3 ay ilaç kullanmam gerektiğini ve onun sonunda inşallah gebe kalacağımı söylemişti. Bu şartlarda yumurtam çatlamıyordu. Gebe kalmam biraz zor görünüyordu. Gecikmeli de olsa olur demişti doktor. Ben tamamen kendimi ona odaklamıştım ilaçları kullanmaya, hatta adetim o kadar gecikti ki test dahi yapmadım çünkü asla hamile olmak aklıma bile gelmiyordu. Dün bi bakayım dedim ama hiç umudum yoktu negatif çıkacak diye düşünüyordum. Yani en umutsuz olduğum anda hamile olduğumu öğrendim. Bence sizlerde umutsuzluğa kapılmayın, hayat sürprizlerle dolu.❤
Bende de pcos var, düzenli doktor kontrolündeysen yumurta geliştiren ilaçlardan kullanabilirsin. Bende de geç yumurtlama oluyordu biraz öne çekmek için klomen kullandık. Sen de bi danış istersen doktoruna.Ben de polikistik over hastasıyım. yumurtam gelişmiyor çoğu ay. Özel birşey yaptınız mı geliştirmek için
Merhaba, İnan’ın hiç birşey yapmadım hatta doktora gittiğim de hamileymişim bile haberim yokmuş tabi o zamanlar çok yeniymiş, bana ilaç olarak inofolic combi yazmıştı. Kilona dikkat et kilo alma demişti. Hormon değerlerin nasıl canım, kistin var mı? Ben doktora gidince çok umutsuzlandım, çocuğum olmayacak diye bile düşündüm ama sakın böyle şeyler düşünme boşuna strese girersin. Allah nasip edince oluyor. Dualarım da siz de varsınız inşallah isteyen herkes hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gebe kalır.Ben de polikistik over hastasıyım. yumurtam gelişmiyor çoğu ay. Özel birşey yaptınız mı geliştirmek için
Çok tebrik ederimCanlarım, benimle birlikte merak edenler ❤❤ Kan verdim, bir gün gecikme sonucum 111, inşallah ili gün sonra da sağlıkla arttığını görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?