Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Begonya92 ye soru sormaya çalışıyorum beceremedim.alıntı mı cevapla mı olmadı. Kusura bakmayın arkadaşlar boş mesajlar için,silmeyi de bulamadım
Canım kaç günde bir adet oluyorsun sen? Bana inofolic combi ve duphaston diye ilaç vermişti. Sende kist oluşmuş mu birde hormon değerlerine bakıldı mı canım normal mi çıktı?

Canım gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah meleğini Bize de dua etmeyi unutma olur mu

Canlarım, benimle birlikte merak edenler ❤❤ Kan verdim, bir gün gecikme sonucum 111, inşallah ili gün sonra da sağlıkla arttığını görürüm
Caaaanıımmm maşallah sana çook sevindim, umarım sağlıklı sağlıklı artışlar görürüz Sen eklendin şimdi hamişler listesine şimdi sıra biz de Çok inanıyorum bu ay artık ben de eklencem listeye

Beni de ekler misin
Yaş 30 bat 19 Haziran
Valla ilk deneyimim, daha yeni başladık biz
Hiçbir şey bilmiyorum, yazılanları okuyup bişeyler öğrenmeye çalışacağım
Umarım uzun sürmez bebenin gelmesi
Hoşgeldin canım en kısa zamanda ekliyorum dilerim uğur getirir burası sana, çok beklemezsin

Canımm ayağımı sürttüm teker teker gelin inşallah peşimden ❤ bir de sağlıkla artarsa değerim tıpkı benim gibi olun inşallah dicem

Canlarım, benimle birlikte merak edenler ❤❤ Kan verdim, bir gün gecikme sonucum 111, inşallah ili gün sonra da sağlıkla arttığını görürüm
Seni tanımıyorum ama okdar dua ettim ki darısı bana ve diğer olmayanların başina rabbim sag salim kucağına versin inşallah

Seni tanımıyorum ama okdar dua ettim ki darısı bana ve diğer olmayanların başina rabbim sag salim kucağına versin inşallah
Ayy Allah senden razı olsun canım, müminin müminine ettiği dua daha makbulmüş Dilerim Allah benim için dua eden kalbine en büyük mutluluğu tattırsın tez zamanda İnşallah en kısa zamanda buraya hamileyimm yazarsın da sen de bizi mutlu edersin

Imkansız gibi benimki yani olursa bi mucize olur bayadır takip ediyorum seni dua ettim valla snaa biri daha vardı oda gecen ay olmadı insallah oda olursa rabbim bana da mucizeyi gösterir

Imkansız gibi benimki yani olursa bi mucize olur bayadır takip ediyorum seni dua ettim valla snaa biri daha vardı oda gecen ay olmadı insallah oda olursa rabbim bana da mucizeyi gösterir
Hiç ümitsiz olma canım, rabbim ol desin yeter ki Şimdi hamile ya da kucağında çocuğu olup ne imkansız diyenler oldu buralarda, sen neden onlardan biri olmayasın

Ben de polikistik over hastasıyım. yumurtam gelişmiyor çoğu ay. Özel birşey yaptınız mı geliştirmek için

Ben de polikistik over hastasıyım. yumurtam gelişmiyor çoğu ay. Özel birşey yaptınız mı geliştirmek için
Bende de pcos var, düzenli doktor kontrolündeysen yumurta geliştiren ilaçlardan kullanabilirsin. Bende de geç yumurtlama oluyordu biraz öne çekmek için klomen kullandık. Sen de bi danış istersen doktoruna.

Ondan önce bal-tarçın-çörekotu kürü de uygulayabilirsiniz o da geliştiriyor ama prolaktin hormonun yüksekse uygulama.

Merhaba, İnan’ın hiç birşey yapmadım hatta doktora gittiğim de hamileymişim bile haberim yokmuş tabi o zamanlar çok yeniymiş, bana ilaç olarak inofolic combi yazmıştı. Kilona dikkat et kilo alma demişti. Hormon değerlerin nasıl canım, kistin var mı? Ben doktora gidince çok umutsuzlandım, çocuğum olmayacak diye bile düşündüm ama sakın böyle şeyler düşünme boşuna strese girersin. Allah nasip edince oluyor. Dualarım da siz de varsınız inşallah isteyen herkes hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gebe kalır.

Kızlar bende geldim aranıza msjlarınızı okumaya çalıştım rabbim tüm istiyenlere nasip etsin anne olmayı bi kaç hamilemiz var aramızda onlarıdaa çok çok tebrik ediyorum darısı bizim başımıza rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere adetime son 4 gün bakalım inşallah bende sizin gibi sevine bilirim ama içimde sanki yok gibi geliyor inşallah olur geçen ay 5 gün geciktim bu yüzden 3 kez felan test yaptım o negatifi görmek yıpratıyo insanı daha yeni 3 ay olucak denememize ama bakalım hepimizden güzel haberler olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…