Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim canım sağlıkla büyüyüp doğsun minnak

İdrarın yogunlugu da etkileyebilir bence.. Çok Bi fark yok cünkü.. Hemen üzülme ☺
canm bozma moralini hemen .sen kan vermismiydn ?
Hemen kötü dusunme canım ınsallaj saglıkla ilerler
Kızlar selam uzun bir aradan sonra yeniden geldim. Nasılsınız? Hamilelik durumları nasıl? mrssoydas umarım hamilesindir. Ne zamanları değerlendirmiştin?
Mutlaka haber ver canım merakla güzel haberlerini bekliyorum Rabbim meleğini versin sana
mrssoydas senden ne haber var mı gelişme kan verdin mi canım?
Çooook sevindim canım gözünaydın, sağlıklı sıhhatli olsun inşallah mrssoydas senden de güzel haberi bekliyorum
Canlarım, benimle birlikte merak edenler Kan verdim, bir gün gecikme sonucum 111, inşallah ili gün sonra da sağlıkla arttığını görürüm

Eklentiler

• DE32950B-4A95-4D7D-9016-2BF3E88C4C97.png
    130,5 KB · Görüntüleme: 50
Beni de ekler misin
Yaş 30 bat 19 Haziran
Valla ilk deneyimim, daha yeni başladık biz
Hiçbir şey bilmiyorum, yazılanları okuyup bişeyler öğrenmeye çalışacağım
Umarım uzun sürmez bebenin gelmesi

Kızlar bebek tamamen mucize bana göre, bundan tam bir ay önce doktora gittim ve bana polistik over olduğumu 3 ay ilaç kullanmam gerektiğini ve onun sonunda inşallah gebe kalacağımı söylemişti. Bu şartlarda yumurtam çatlamıyordu. Gebe kalmam biraz zor görünüyordu. Gecikmeli de olsa olur demişti doktor. Ben tamamen kendimi ona odaklamıştım ilaçları kullanmaya, hatta adetim o kadar gecikti ki test dahi yapmadım çünkü asla hamile olmak aklıma bile gelmiyordu. Dün bi bakayım dedim ama hiç umudum yoktu negatif çıkacak diye düşünüyordum. Yani en umutsuz olduğum anda hamile olduğumu öğrendim. Bence sizlerde umutsuzluğa kapılmayın, hayat sürprizlerle dolu.

Tebrikler Sağlıkla gelsin inşallah
Ben de de polikistik over sendromu var. Hangi ilacı vermişti doktorun? Merak ettim.
Bana doktorum sadece denemeye başla dedi herhangi bi ilaç vermemişti de

Begonya92 ye soru sormaya çalışıyorum beceremedim.alıntı mı cevapla mı olmadı. Kusura bakmayın arkadaşlar boş mesajlar için,silmeyi de bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…