inanmiyrm bnmde dgum gnum 15 haziran bukdr olurBenim doğumgünüm Bi de 15 haziran☺ test yapıcam sabah uyandığımda inşallah görürüm çift çizgiyi
braz dha bkle cnm insalh hamilesndrBenim de 12 ama bu sabah test yaptım silik çizgi bile çıkmadı
inanmiyrm bnmde dgum gnum 15 haziran bukdr olur
insalah cnm☺☺ En güzel doğumgünü hediyesi olur bize inşallah o zamann
koyulasmis canm .kabak gbi ortada 2.cizgi gozun aydnKızlaaaaaar koyulaşmış mıııııııııı
Bugün adet günün canımkoyulasmis canm .kabak gbi ortada 2.cizgi gozun aydnbuarada senin bat gecmismiydi ?
darisi basimiza insalahBugün adet günün canım ❤
En hayırlı en kısa zamanda inşallahhhhdarisi basimiza insalah
canm ilac etkisiyle mi bilmem ama daha nasil olsn basbaya hamile gorunuyosn teste gore .adetin kac gun gectiArkadaşlar hepinize merhaba sabah yaptım testi sizce gebelik var mı? Ben en son polistik over olduğumu öğrenmiştim ve inofolic combi kullandım acaba ilacın etkisiyle mi çıktı bilgisi olan var mı?
kocaman 2. cizgi cikmisArkadaşlar hepinize merhaba sabah yaptım testi sizce gebelik var mı? Ben en son polistik over olduğumu öğrenmiştim ve inofolic combi kullandım acaba ilacın etkisiyle mi çıktı bilgisi olan var mı?
Adetlerim düzensiz o yüzden kaç gün geçtiğini tahmin edemiyorum canım. Ama 5 haftalık olabilir sanırım. Doktora ancak yarın gidebilicem çalıştığım için şuan çıkamıyorumcanm ilac etkisiyle mi bilmem ama daha nasil olsn basbaya hamile gorunuyosn teste gore .adetin kac gun gecti
Teşekkür ederim canım. İdrarı damlatır damlatmaz ikisi de yandı.kocaman 2. cizgi cikmismasalah hayirli olsn canm
Canım inofolik ben de kullanıyorum üç aydır, öyle bir etkisi yok. Yani çatlatma iğnesi gibi içerisinde hcg hormonu bulunmuyor, folik asit sadece.Arkadaşlar hepinize merhaba sabah yaptım testi sizce gebelik var mı? Ben en son polistik over olduğumu öğrenmiştim ve inofolic combi kullandım acaba ilacın etkisiyle mi çıktı bilgisi olan var mı?
Çok teşekkür ederim mesajın için, bir yanım sevinmek istiyor bir yanım ya değilse diye düşünüyor. Yarın ilk işim doktora gitmek olacak. Hayırlısı hepimiz için olsun.Canım inofolik ben de kullanıyorum üç aydır, öyle bir etkisi yok. Yani çatlatma iğnesi gibi içerisinde hcg hormonu bulunmuyor, folik asit sadece.
Yaniiii tebrik ederim, hamilesin ❤hayırlı oldun sağlıkla devam etsin inşallah
Maşallah canım yaa kendim pozitif gördüm gibi çok sevindimCanım inofolik ben de kullanıyorum üç aydır, öyle bir etkisi yok. Yani çatlatma iğnesi gibi içerisinde hcg hormonu bulunmuyor, folik asit sadece.
Yaniiii tebrik ederim, hamilesin ❤hayırlı oldun sağlıkla devam etsin inşallah
Hayırlı olsun arkadaşım gayet net çıkmışÇok teşekkür ederim mesajın için, bir yanım sevinmek istiyor bir yanım ya değilse diye düşünüyor. Yarın ilk işim doktora gitmek olacak. Hayırlısı hepimiz için olsun.❤
Göğüs ağrısı çok vardı nerdeyse 3 haftadır ağrıyordu bende adet bekliyordum, adet olacakmışım gibi hafif hafif ağrılar vardı. Bide akıntım vardı. İnşallah isteyen herkesin gönlüne göre hayırlısı ile olur canım. Senin bat ne zaman.Maşallah canım yaa kendim pozitif gördüm gibi çok sevindimdua et bizlerde, bi belirti var mı canım?
Canııım çok teşekkür ederim dualarım uğraşlarım sizin için bundan sonraMaşallah canım yaa kendim pozitif gördüm gibi çok sevindimdua et bizlerde, bi belirti var mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?