Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yemene içmene dikkat et tabi ama hamile kalmanın kiloyla bi ilgisi yok kan değerlerin güzel olsun yeter

4 aydır hüsranla sonuçlanan bi bebek çalışmamız var bizimde şimdi regl oldum 5.aydayız bakalım bu ay ne olacak yaşım 26 beni de ekler misiniz hep birlikte bekleyelim bu süreci

zannetmiyorm sorun olacagini.insanlar bazen soyledikleri laflarin nereye gidecegini bilmeden konusabliyor

zannetmiyorm sorun olacagini.insanlar bazen soyledikleri laflarin nereye gidecegini bilmeden konusabliyor
Vallahi öyle ya eşim de baskı yapıyor bak kilo verdin alman lazım herkes söylüyor yanlış mı biliyorlar falan bunaldım en son

Yok canım kilo vermen aksine iyi bişey

Kizlar bu ayda artik umutlar kalmadi kanamam var adet oldum galiba nasip deilmis
Merhabalar canım durumunu okudum senin Nisan ayında aynı şekilde benimde senin gibi oldu . 4,5 teste net olarak çift çizgi gördüm kan verdim 3 dü. Ya. Kimyasal yaşadın dediler yada testler bozuktu dediler. Testin 5 ininde bozuk olduğunu sanmıyorum. Ve belirtilerimizde hepsi mevcuttu. Geçikmeli adet oldum. Ve bu benim için bir yıkım dı. Artık çocuğumun olmayacağını düşünüyordum ama denemekten vazgeçmedim. Ve 1 ay sonra yani bu Mayıs ayında hiç bir belirti olmadan hamile olduğumu öğrendim. Ama benim 2 aydır yaptıgım şeyler vardı övü testi bal tarçın karışımı, düzenli ilişki ve ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırıp yarım saat sonra bekliyordum. Sende bunları lütfen dene Allah’ın izniyle kavuşacaksın yavruna

Adetim dün bitti ama hala kasiklarim batmaya agrimaya dvm goguslerim sizliyo nebilim hamile gibiyim bu ay zaten adette farkli oldu kanla karisik kahverengi leke cok geldi

Adetim dün bitti ama hala kasiklarim batmaya agrimaya dvm goguslerim sizliyo nebilim hamile gibiyim bu ay zaten adette farkli oldu kanla karisik kahverengi leke cok geldi
İçin rahat değilse kan ver tekrardan canım hiç değilse kafan takılmaz. Acabalarını atarsın kafandan. Yoksa da bu aya güzel bir başlangıç yaparsın. İnan ve güven güzel günler yakında

İçin rahat değilse kan ver tekrardan canım hiç değilse kafan takılmaz. Acabalarını atarsın kafandan. Yoksa da bu aya güzel bir başlangıç yaparsın. İnan ve güven güzel günler yakında
Ins canim benim pazartesi kan verim saglik ocagina Rabbime biraktim artik hayirlisi olsun❤

Kızlaaaaaar ben geldim, ay ne çok özledim sizi var mı değişiklikler güzel haberler? Yarın listemizi bit güncelleyeyim, ilgilenemedim hiç

Benim yumurtlamadan sonraki 11.günüm, nasıl geçti anlamadım bile zaman yarın sabah bir test yapam bari bayramın bitişinin şerefine

Son düzenleme:
Bende yumurtlama donemi deyim canım ınsallah hepimiz melegımıze kavusuruz buay

Vallahi canım sende özlettinkendini bizi çok ihmal ettin çokkkneyseki geldin artık burdasın tekrar gitcekmisin yoksa temelli geldin mi artıkben şuan yumurtlama dönemimdeyim ve eşimle ayrı şehşrlerdeyiz sen bari patlat bi test te atraksiyon olsun ayy inşallah hamilesindir halay çekmeye ihtiyacımız var Ramazan’da çok mayıştık hepimiz

hsgldn cnm..ovulasyn testi kulandn mi bu ay. senin bat 14 hazirn degil miydi.erken ddgil mi cnm gbelik testi icin.erkn mi yumurtldn

Bende yumurtlama donemi deyim canım ınsallah hepimiz melegımıze kavusuruz buay
İnşallah canım inşallahhh
Yok kız temelli geldim eşin ne zaman geliyor ki, belki sonunu falan yakalarsınız test yaptııım ama bilemiyorum işteeeee
hsgldn cnm..ovulasyn testi kulandn mi bu ay. senin bat 14 hazirn degil miydi.erken ddgil mi cnm gbelik testi icin.erkn mi yumurtldn
Canım ovulasyon testi kullanmadım da doktor takibindeydim, çatlatma iğnesi kullandım bu ay. Bat da değişti 10 Haziran’ı bekliyorum yani test yapım aslında da ne bilem

Kuzular iğneden sonraki 13.günüm yumurtlamadan sonraki 12.günüm bugün Geçen ay iğneden sonraki 11 gün tertemiz negatifi görmüştüm etkisi geçmişti. Şimdi acaba iğne etkisi var mı bilemiyorum. Yatın sabah tekrarlarım testi yine

Eklentiler

• 4FC57BDE-738B-4865-978E-113B2EEB4D98.jpeg
    58,5 KB · Görüntüleme: 57
  • BEB46CA5-9093-449F-9319-9593632DCE16.jpeg
    110,8 KB · Görüntüleme: 77
cNm 2.cizgi gorunuyor.hamilesin sanirim

Canım bu sefer eşim gelmiyor o duruyor orda ben dönüyorum yarın inşallah bayram için Ankara ya gelmiştim ayy hadi inşallah kız vardır bu sefer bat a kaç gün var ki

Eklentiler

• 514356CA-7256-416B-8B03-3AC0F39D6CF0.jpeg
    64,2 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…