Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1917pinkterest 1917pinkterest naptın kuzum bat geçti galiba hastalandın mı? mrssoydas mrssoydas sen neler yapıyorsun hiç ilgilenmiyosun bizimle🥰
Evet canım ama bu sefer çok değişik bir Bat başladı, 30unda leke 31inde leke geldi, dün normal adet oldum 😔 bu ayda umutlar yerle bir nasip diğer aya inşallah. Sen napıyorsun durumlar nasıl

Evet canım ama bu sefer çok değişik bir Bat başladı, 30unda leke 31inde leke geldi, dün normal adet oldum 😔 bu ayda umutlar yerle bir nasip diğer aya inşallah. Sen napıyorsun durumlar nasıl
Canım ben Ramazan dolayisiyla kapalıydım😂bir nevi nadas a bıraktım diyebilirim🤣şu an yumurtlama dönemlerimdeyim sanırım bayramın ikinci günü de Ankara ya gidicem o yüzden bu aydan da umut yok diyebilirim 😉nasip tabiki hayırlısı olsun kuzum🤲🥰

Canım ben Ramazan dolayisiyla kapalıydım😂bir nevi nadas a bıraktım diyebilirim🤣şu an yumurtlama dönemlerimdeyim sanırım bayramın ikinci günü de Ankara ya gidicem o yüzden bu aydan da umut yok diyebilirim 😉nasip tabiki hayırlısı olsun kuzum🤲🥰
Ramazanda ben yumurtalama dönemlerini değerlendirdim ama sor bana ne kadar zor oldu☺️ Bu bayram adetli geçecek bayramdan sonra elimden geldikçe değerlendircem bu ay da olmazsa 2 ay dinlenme zamanı çünkü okullar tatile giriyor biz de biraz annemler biraz kaynanamlar derken tatili bitiririz☺️

Ramazanda ben yumurtalama dönemlerini değerlendirdim ama sor bana ne kadar zor oldu☺ Bu bayram adetli geçecek bayramdan sonra elimden geldikçe değerlendircem bu ay da olmazsa 2 ay dinlenme zamanı çünkü okullar tatile giriyor biz de biraz annemler biraz kaynanamlar derken tatili bitiririz☺
Allahım gönlümüzdekini ömrümüze hayırlı eylesin canım 🤲inşallah tez zamanda mutlu haberleri veririz hepimiz 🥰tabiki fırsat buldukça çalışmalara devam bamm bammm bammmm 😂

Allahım gönlümüzdekini ömrümüze hayırlı eylesin canım 🤲inşallah tez zamanda mutlu haberleri veririz hepimiz 🥰tabiki fırsat buldukça çalışmalara devam bamm bammm bammmm 😂
Sen çook yaşa canım☺️ İnşallah Rabbim en hayırlı zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah 😘

Hadi hayırlısı canım en beklemedik anda geliyor zaten. Tarçın çörek otu bala başla bence çok iyi geliyormus ben de denedim bu ay bakalım ne olacsk. Tabi her şey nasip
Bilmiyorum canim hicbisey yapmicam denemicem biraktim kendi haline gelecek olan herturlu tasin icinden cicek cikaran Allah nelere kadir hayirlisini dilemek lazim cok zorlayinca biseyi olmuyo

Bilmiyorum canim hicbisey yapmicam denemicem biraktim kendi haline gelecek olan herturlu tasin icinden cicek cikaran Allah nelere kadir hayirlisini dilemek lazim cok zorlayinca biseyi olmuyo
Şuan seninle aynı ruh halindeyim canım. İki sene oldu ama en ufak bir tık Yok. Bıraktım kendi haline bende.

Orası öyle tabi canım şuan ki durumun nasıl
Nebilim canim ya bildiğin adet oluyorum 4. Gunum adet bitsin yinede bi test yapcam uzerine gorme durumu var mi yokmu iyice kafam rahatlasin ama 3 defa et parcasi gibi bisey geldi en son gelen baya büyükdü bende anlamadim bu ay adetmi oldum düşükmü yaptim ayni gecen ay gibi oldum kimyasal yasamisdim ama busefer ne üstune dusdum ne doktora gittim hemen doktora smear testi sonucu icin randevu almisdim ayin 11 inde ozman anlatirim bole bole oldu diye bakalim ne dicek olmadi bi kan daha verrim

Nebilim canim ya bildiğin adet oluyorum 4. Gunum adet bitsin yinede bi test yapcam uzerine gorme durumu var mi yokmu iyice kafam rahatlasin ama 3 defa et parcasi gibi bisey geldi en son gelen baya büyükdü bende anlamadim bu ay adetmi oldum düşükmü yaptim ayni gecen ay gibi oldum kimyasal yasamisdim ama busefer ne üstune dusdum ne doktora gittim hemen doktora smear testi sonucu icin randevu almisdim ayin 11 inde ozman anlatirim bole bole oldu diye bakalim ne dicek olmadi bi kan daha verrim

Ben düşük yaşadım çok sancılı ve ağrılı geçiyor canım varmıydı öyle bi durum

Şuan seninle aynı ruh halindeyim canım. İki sene oldu ama en ufak bir tık Yok. Bıraktım kendi haline bende.
Benden 1 ay sonra evlenen arkadasim hemen gebe kaldi dogurdu suan yine hamileymis yanlislikla olmus oyle diyo biz dogrusuyla bulamadik millet yanlislikla dogurdum diyo mslh ne hiz elaleminde dedigi gibi bizmi tembel cikdik ne😃😃😃😃😃

Merhabaa, geçen ay yaşadığım kimyasal gebeliğin ardından bu ay ovulasyon testi, folikül takibi ve ateş ölçme yöntemi ile ovulasyonumun gerçekleştiğini öğrendim ☺

Bekleme süreci başladı benim için, ben de bu süreci birlikte bekleyip değerlendirebileceğim, karşılaştırıp fikir alabileceğim şekilde günlük gibi yazmaya karar verdim 🤗

Sonu adet de olsa bebek de olsa güzel bir paylaşım topiği olsun dedim 🙏

Bat bekleyenlerle beraber batlarımızı bekleyip, hamilelerden fikir alıp güzel haberlere birlikte sevinelim 💓💓

Benim bugün ovulasyondan sonraki üçüncü günüm yani 11 var bata sanırım 🤭 hafif bir kasık ağrım var ama doktorum yumurtadan dolayı serbest sıvı olduğu için ağrı normal dedi.. hadi bakalım ☺🤗

Son Durum
@tuce_tuce
27​
18.04​
:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
@Yarenimi
29​
23.04​
:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Nurrhanm Nurrhanm
23​
20.05​
Canparcamm Canparcamm
23.05​
@duyguyigitemre
26​
25.05​
hayaksii hayaksii
25​
26.05​
@Nurov
27​
29.05​
1917pinkterest 1917pinkterest
28​
30.05​
@busra89ist
30.05​
@HtcL53
38​
01.06​
@Semaes
01.06​
@Begonya92
25​
01.06​
@Emine dilek
38​
03.06​
@Oslemgvn
23​
06.06​
@SelesX
26​
10.06​
@Eceee16
30​
11.06​
Eylullum1 Eylullum1
28​
12.06​
mrssoydas mrssoydas
32​
14.06​
@wox_90
28​
15.06​
@dlkkydlntpl
15.06​
@Semipermeable
30​
16.06​
@Denizyildizi_444
17.06​
@Peripellas
26​
17.06​
Ebrulipapatya Ebrulipapatya
34​
19.06​
@sukufenazz
21.06​
@Ipek8006
30​
16.06​

Benden 1 ay sonra evlenen arkadasim hemen gebe kaldi dogurdu suan yine hamileymis yanlislikla olmus oyle diyo biz dogrusuyla bulamadik millet yanlislikla dogurdum diyo mslh ne hiz elaleminde dedigi gibi bizmi tembel cikdik ne😃😃😃😃😃
Benimle beraber evlenenlerin çocuğu yaşına girdi canım çok kötü bir durum birde etrafta hep hamilelik haberi almak insanı ister istemez üzüyor

Kızlar herkese hayırlı bayramlar olsun:halay:size bir sorum var aklıma takılıp duruyor bugün geçenlerde eşimin halası çok kilo verdin hamile zor kalırsın gibi bir şey söyledi. Aklım karıştı valla ramazanda 4 kilo verdim. Boy 166 şuan kilom 49 :( sorun olur mu ki

Back