Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dua bile etmicem özel olarak cunki dua ettikce aklimdan gitmez.sadece herseyin hayirlisini dilicem yuvam icin inan bebem busefer cok net kararliyim hamilelik konusu bugunden itibaren kapanmisdir benim icin
Canım takip etme imkanım olmadı çok fazla ama galiba regl olmuşsun ama sen neden pes ettin bakalım, bizim gibi güçlü kadınlara yakışmaz asla pes etmek. Her ay daha da inançla sarılcaz isteklerimize. Belki birazcık bırakabilirsin sana iyi gelmesi açısından ama sonra sakın kapatma defterleri. Ben de kaç aydır uğraşıyorum ama daha zamanı gelmedi demekki üzülme bak lütfen

Tabi canım.saf zeytin yağını bi bardağa koy incir kurusunu ikiye bölüp içine at.sabah ac karna sadece inciri yesin.hatta bn unutmasın diye cüzdanının yanına koyuyodum yiyip işe gidiyodu.
Aa tamam canım kolaymış Çoo teşekkür ederim, eğer bu ayda hamile değilsem, yaparım bunu hemen inşallah işe yarar

Yok canim yok.artik pes ettim aglamak sizlamak istemiyorum artik kiz vallaha bak buna kafa yordugum kadar arastirma yaptigim kadar cabaladigim.kadar unv sinavina hazirlansaydim simdi docent doktordum olmuyo isde 2 senelik evliyim daha yolun basindasin.dedi doktor buraya 8 10 senelikler geliyo dedi ama helal olsun o bayanlara diyorum ozaman ben 24 ayda mahvoldum

Tatlımm benim ben de 2 seneyi doldurcam temmuzda ama bak benim de yok Sen çalışmaları bırakma, olsun diye değil. Birçok arkadaşım ne zaman artık bırakıyorum dediği zaman hamile kaldı Ben inanıyorum sen de yakında bizi mutlu edeceksin

Psikolojiden en kolay etkilenen organ yumurtalıktır.farkındamısın tecawüze uğrayanlar genelde hep hamile kalır.cünkü psikolojikmen hamile kalırsam korkusundan.yani cnm sen hiç canını sıkma psükolojini iyi tut.

Rabbim hayirli olani nasip etsin hayirli zamanda sagliklisiyla ins hepimize amin ❤

Benim.psikoloji bu aydan sonra hele iyice çöktü artik bikac ayimi alir sanirsam duzelmem kafami toplamadan bidaha gebelik.istemicem kiz ozaman kocama soyleyim tecavuzmu etse ne kesin hamile kalirmiyim sence denemedim bi o halt kaldi mantiklimi

Dua bile etmicem özel olarak cunki dua ettikce aklimdan gitmez.sadece herseyin hayirlisini dilicem yuvam icin inan bebem busefer cok net kararliyim hamilelik konusu bugunden itibaren kapanmisdir benim icin
Öyle yap tabi yaaa kuzucum ama inan yine de kapatamıyosun bat günü yaklaştıkça acabalar geçiyo yine aklından

Canım öncelikle hayırlı kandiller dilerim dualarımızın kabul olmasını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…