Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bide benim ikiz kardeslerim var abiminde ikiz bebeleri oldu yigenlerim acaba benimde olurmu teyzemde ikiz kuzenlerim var kuzenlerimde ikiz doguranlar var varda var mslhh aklimda yine deli sorular
Bende bu sabah gidip kan testi yaptım yarın çıkacak kafamda milyon tür şey dönüyor sanırım benle aynisin

Diğer topiklerde de çok arkadaş gördüm senin gibi kimyasalın üstüne hemen hamile kalan canımİnşallah doktorun dediği olmuştur da hemen kalmışsındır canım yaaa kız biz yokmuyuz valla ufacık bişiyden hemen neler kuruyoruz ilahi beni güldürdün bu saatte inşallah o günlerde gelcek Doğum yapacaksın sadece komşular diil bütün tanıdıkların akrabalar hep bebek görmeye gelcekler emin ol sen sadece dua et allahtan iste yeter ki hadi bakalım bende çok heyecanlandım şimdi sana sorsam birsürü belirtin vardır illaki

Amin cok cok aminnn ins isteyen herkesin gonlunde ki olsun bu ayin yüzü suyu hürmetine hepimiz bağira cagira avaz avaz ıkına ıkına dogurak ins rabbim duy sesimizi su mubarek gunde saglicakla ama hayirlisiyla ins gelsinler anam biz dogurakda memleket gelsin yeter ki bize kapim herkese acik meleklerimizi bi kucagimiza alalim cennet kokanlarimiz bi düşsunlerde kucaklarimiza inslhhh gecen ay 5 haftalikti kuzum kanamayla akdi gitti tutunamadi anacina birakdi beni rabbim bole uygun gordu demek ki ins baska baharlara artik ❤ simdi sana saysam belirtilerimi hoca ezani okur okadar belirti var ki ama yinede umutlanmak yok sonra üzülen hep bizler oluyor gozyaslarimiz dinmeyenler bizler oluyo onun icindir heralde bu test yapmayisim ay bana bi rahatlik gelsi anlatamam bole bekliyom eczanelerde test komayip kökünü kaziyan benken kiz neoldu bana oyle rahatim ki sanki hamilelik haberini aldim da sustum oturdum gibiyim hayirdir ins ay ne cok yazdim dimi offff

Kizlar ben dedim demi cikmicak diye o negatifi gorcem diye sizi kiramadim yaptim azonce test bi halt yok iyice umudum kalmadi artik aylarca adet olmasam test yapmam gayrı offf iyice sıkıldım ben bu oyundan artik oluruna biraktim hayirlisi dicem

Eklentiler

• 20190528_102615.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 26
  • 20190528_102527.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 29
  • 20190528_102518.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 130
Üzülme en azindan başindan gebelik geçmis benim oda olmadı 3 yila girmek uzereyim ve doktorlar çocuğun olmaz diyor buna ragmen 3 aydir bilinç altına hamile oldugumu yerleştridim saçma sapan seyler yapiyorum

Üzülme canım vardır Allahın bir bildiği ınsallah kotu bıseu yoktu

Üzülme en azindan başindan gebelik geçmis benim oda olmadı 3 yila girmek uzereyim ve doktorlar çocuğun olmaz diyor buna ragmen 3 aydir bilinç altına hamile oldugumu yerleştridim saçma sapan seyler yapiyorum
aa ndn olmicakmiş sebebinide dediler mi testlerin herseyine bakildimi insllhhhh olur kuzum lütfen üzülme benim yengem 13 seneden sonra anne oldu senin asla cocugun olmaz diyen doktor bile şaşiri kalmis halt yemis o doktorlar mevladan baskasi bilemez mesela sana bir ornek daha hastanede bi kadinla tanisdik baya sohbet ettik kadini bi dinle varya benim derdim dertmi dersin dert yumağı cikdi mubarek aglayasim geldi vallahi koca dayagi zulum kaynana elti aclik sefalet sahibsiz ana yok baba yok ya vuran vurana sen kısıraın demisler defol git diye kapiya defalarca atmislar neler neler ohaaa dedim resmen pislik lanet insan mi ararsin memlekette ama kadin yilmamis hep dua ettim Allaha.sigindim dedi ve sonuc kocaman bi üçüzlere hamileydi

Canlar bacılar bi bakin tekrardan sonradan ikinci cizgi cikmaya basladi şaskinim esimede gosterdim oda var gordum diyo testi atmadan bakayim sonkez dedim ne gorum gri gibi silik cizgi olusmus sizde baksaniz goren varmi ay heyecan basdi

Eklentiler

• 20190528_111020.jpg
    186,2 KB · Görüntüleme: 136
  • 20190528_110455.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 133
  • 20190528_110410.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 143
Canlar bacılar bi bakin tekrardan sonradan ikinci cizgi cikmaya basladi şaskinim esimede gosterdim oda var gordum diyo testi atmadan bakayim sonkez dedim ne gorum gri gibi silik cizgi olusmus sizde baksaniz goren varmi ay heyecan basdi
Ben göremedim ama 30 dkdan sonrasını dikkate almayin. Sonradan idrar buharlastigi için kit üzerinde leke kalabiliyo ama insallah hamilesinizdir

Canım benimki eşimde sorun azosperm hastası yani sıfır sperm

Canım benimki eşimde sorun azosperm hastası yani sıfır sperm
bende doğuda yaşıyorum doğuluyum burda hickimseye sorun eşimde diyemiyorum herkes sorunun bende olduğunu zan ediyor 1yildir ilaç kullaniyor ama esimi ikna edip hastaneye götüremiyorum gitsek beliki bi olacak benim durumumu rabbim kimseye vermesjn kendi ailem bile bilmiyor kocamın kısır olduğunu

Bende gördümm inşallah hamilesindir ya

Canım ben bu konuda prof oldum artık şimdi bakıyordum ilk attıklarınds da çok silik var diyecektim ama bi Bkayım deidm bu mesajını gördüm. Umut vermek gibi olmasın ama bence silik çizgi var radar gibi gözlerim geçen ayda arkadasım attı Of yok falan dedim hayır bak var attım testi dedi al bak dedim tekrar aldı baktı hamile

Burds flasla çektiğinde belirecek olan çizgi kendini göstermiş bence

Ohhh ne güzelll içini dök rahatla birbirimizden başka kimimiz var ki canım etrafından birine anlatsan ufff yine mi diyip hee diyecek geçiştircek

Canım beklemiş testte oluyo böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…