Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evey canim. Normalde adetten snra 5. Gun basayin diyor ama ben garanti olsun diye hemen basadim. ay insallaaah yaaa Allah isteyen herkese hayirli ise versinn
En iyisini yapmışsın kuzum.Ben de ilk kez kullanıyorum diye hemen başlamıştım canım. 17. gün yumurtladım önceden telefon uygulamasını kullanıyordum ona göre farklı çıktı

Ins kuzum rabbim isteyen her anne adayinin kucagini bos birakmasin hepimizin bugun olmam lazimdi olmadim gorunurde bisey yok daha bakalim beklemedeyim klomen kullanmisdim acaba ilacmi gecikdirdi adetimi anlamadim yada hamileyim ins yada olcam

Ins kuzum rabbim isteyen her anne adayinin kucagini bos birakmasin hepimizin bugun olmam lazimdi olmadim gorunurde bisey yok daha bakalim beklemedeyim klomen kullanmisdim acaba ilacmi gecikdirdi adetimi anlamadim yada hamileyim ins yada olcam
Belkiii geç döllenme olmuştur canım belli mi olur:) Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Belkiii geç döllenme olmuştur canım belli mi olur:) Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Ins kuzum ya iyice şişdim midem agriyo yaniyo ve görünürde kirmizilar yok kasiklarim çok batiyo ve uyuyamiyom bedenimde biseyler oluyo ama çözemedim hayirlisi gec dollenme nasil oluyo canim

Ins kuzum ya iyice şişdim midem agriyo yaniyo ve görünürde kirmizilar yok kasiklarim çok batiyo ve uyuyamiyom bedenimde biseyler oluyo ama çözemedim hayirlisi gec dollenme nasil oluyo canim
Ben de çok vakıf olmamakla beraber şöyle biliyorum geç döllenmeyi. Eğer geç yumurtlamışsan ya da adete 1 gün kala bile yeniden yumurtlayanlar oluyormuş işte o zaman oluyor.bu ay hava değişikliği felan yaşadın mı?

Yok canim hava degisimi en son 2 ay once olmusdu memlekete gitmisdim hmm anladim yumurtlamaya bagli yani hic ovu testi falan yapmadim denemedim rast gele oldu iliski 23 nisan adet oldum ayin 1 i 8 i ve 15 i birer hafta arayla iliski oldu bu ay esim gece nobetlerinde cok sık kaldi faazla bisey olmadi kuzum

30 adet demı canım bende aldım bugun adetımın ilk gunu deyim suan
evet yanında da erken gebelik testi ve gebelik testi vermişler. Ben başta predictor ovulasyon setini almıştım eczaneden, sonra burada erken yumurtlayıp, normal adet döngüsü devam edeni gördüğümden sağlama almak için biter bitmez başladım.

Kızlar az kalsın oruç gidiyordu aşırı mide bulantısıyla uğraşıyorum bugün sanırım üşüttüm diyorum ama bir yanım da olabilir mi ki diyor Bat2 kasık ağrım var 2 gündür regl olcak gibi ama henüz bel ağrım başlamadı

Bazen tek ilişkiyle hamile kalanlar oluyor canım Belki birisi tabir-i caizse altın vuruş olmuştur

Anladım canım cok tesekkur ederim

mrssoydas kuzummm bugün ALES sonuçları açıklandı galiba nasıl istediğin sonuçu aldınmı
Ayyy canım sen yazınca baktım 30’unda açıklanacak diye bekliyordum

Sonuca gelince beklediğimden yüksek almışım alanımda 74küsür ile tezli yüksek lisansa hak kazandım

Hazırlanmadan girmiştim bahsetmiştim hatta zamanla yarışmak çok zorladı diye, belki tekrar hazırlanarak denerim bir de

Maşallah sanaa bir de hazırlansan nasıl olurdu Tebrik ederim

hangi konuda düşünüyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…