- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
En iyisini yapmışsın kuzum.Ben de ilk kez kullanıyorum diye hemen başlamıştım canım. 17. gün yumurtladım önceden telefon uygulamasını kullanıyordum ona göre farklı çıktıEvey canim. Normalde adetten snra 5. Gun basayin diyor ama ben garanti olsun diye hemen basadim.ay insallaaah yaaa Allah isteyen herkese hayirli ise versinn
Ins kuzum rabbim isteyen her anne adayinin kucagini bos birakmasin hepimizin bugun olmam lazimdi olmadim gorunurde bisey yok daha bakalim beklemedeyim klomen kullanmisdim acaba ilacmi gecikdirdi adetimi anlamadim yada hamileyim ins yada olcamAynen canım adetinin gelmesine ne kadar kaldı? Hem olmasa da üzülme her ay yeni bir umut bizim için napalım Rabbim zamanını biliyordur demek lazım☺ Duphaston diye bir ilaç canım progesteron gibi birşey sanırım çook detaylı bir bilgim yok ama bana sadece rahim duvarını hazırlayıp bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor dedi doktor. Bakalım yumurta zamanımı kaçırmadım çok şükür bu sefer iniallah tutunmuştur minnağım☺
Belkiii geç döllenme olmuştur canım belli mi olur:) Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahIns kuzum rabbim isteyen her anne adayinin kucagini bos birakmasin hepimizin bugun olmam lazimdi olmadim gorunurde bisey yok daha bakalim beklemedeyim klomen kullanmisdim acaba ilacmi gecikdirdi adetimi anlamadim yada hamileyim ins yada olcam
30 adet demı canım bende aldım bugun adetımın ilk gunu deyim suanOvulasyon kitlerim geldi kizlar Gg da 29 tl. Yaninda 2 gebelik testi ve erken gebelik testi var. Reglm bugun bitti.
Kacıncı gun basladn canım ovulasyon testine bende ilk defa kullanacagımEvey canim. Normalde adetten snra 5. Gun basayin diyor ama ben garanti olsun diye hemen basadim.ay insallaaah yaaa Allah isteyen herkese hayirli ise versinn
Ins kuzum ya iyice şişdim midem agriyo yaniyo ve görünürde kirmizilar yok kasiklarim çok batiyo ve uyuyamiyom bedenimde biseyler oluyo ama çözemedim hayirlisi gec dollenme nasil oluyo canimBelkiii geç döllenme olmuştur canım belli mi olur:) Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Ben de çok vakıf olmamakla beraber şöyle biliyorum geç döllenmeyi. Eğer geç yumurtlamışsan ya da adete 1 gün kala bile yeniden yumurtlayanlar oluyormuş işte o zaman oluyor.bu ay hava değişikliği felan yaşadın mı?Ins kuzum ya iyice şişdim midem agriyo yaniyo ve görünürde kirmizilar yok kasiklarim çok batiyo ve uyuyamiyom bedenimde biseyler oluyo ama çözemedim hayirlisi gec dollenme nasil oluyo canim
Yok canim hava degisimi en son 2 ay once olmusdu memlekete gitmisdim hmm anladim yumurtlamaya bagli yani hic ovu testi falan yapmadim denemedim rast gele oldu iliski 23 nisan adet oldum ayin 1 i 8 i ve 15 i birer hafta arayla iliski oldu bu ay esim gece nobetlerinde cok sık kaldi faazla bisey olmadi kuzumBen de çok vakıf olmamakla beraber şöyle biliyorum geç döllenmeyi. Eğer geç yumurtlamışsan ya da adete 1 gün kala bile yeniden yumurtlayanlar oluyormuş işte o zaman oluyor.bu ay hava değişikliği felan yaşadın mı?
reglim bitti, akabinde hemen başladım.Kacıncı gun basladn canım ovulasyon testine bende ilk defa kullanacagım
evet yanında da erken gebelik testi ve gebelik testi vermişler. Ben başta predictor ovulasyon setini almıştım eczaneden, sonra burada erken yumurtlayıp, normal adet döngüsü devam edeni gördüğümden sağlama almak için biter bitmez başladım.30 adet demı canım bende aldım bugun adetımın ilk gunu deyim suan
Bazen tek ilişkiyle hamile kalanlar oluyor canımYok canim hava degisimi en son 2 ay once olmusdu memlekete gitmisdim hmm anladim yumurtlamaya bagli yani hic ovu testi falan yapmadim denemedim rast gele oldu iliski 23 nisan adet oldum ayin 1 i 8 i ve 15 i birer hafta arayla iliski oldu bu ay esim gece nobetlerinde cok sık kaldi faazla bisey olmadi kuzum
Anladım canım cok tesekkur ederimevet yanında da erken gebelik testi ve gebelik testi vermişler. Ben başta predictor ovulasyon setini almıştım eczaneden, sonra burada erken yumurtlayıp, normal adet döngüsü devam edeni gördüğümden sağlama almak için biter bitmez başladım.
Allah seni ne etmeye güldürdün beni ay ins bacım oyle olmusdur altin mi gümus mu olsun da gumusede bakirada raziyim:))Bazen tek ilişkiyle hamile kalanlar oluyor canım ☺ Belki birisi tabir-i caizse altın vuruş olmuştur
Ayyy canım sen yazınca baktım
Maşallah sanaaAyyy canım sen yazınca baktım30’unda açıklanacak diye bekliyordum
Sonuca gelince beklediğimden yüksek almışımalanımda 74küsür ile tezli yüksek lisansa hak kazandım
Hazırlanmadan girmiştim bahsetmiştim hatta zamanla yarışmak çok zorladı diye, belki tekrar hazırlanarak denerim bir de
Olur inşallah canımAllah seni ne etmeye güldürdün beni ay ins bacım oyle olmusdur altin mi gümus mu olsun da gumusede bakirada raziyim:))
hangi konuda düşünüyorsun ?Ayyy canım sen yazınca baktım30’unda açıklanacak diye bekliyordum
Sonuca gelince beklediğimden yüksek almışımalanımda 74küsür ile tezli yüksek lisansa hak kazandım
Hazırlanmadan girmiştim bahsetmiştim hatta zamanla yarışmak çok zorladı diye, belki tekrar hazırlanarak denerim bir de
Sınıf öğretmeniyim, çok dağılmadan yine kendi alanımda istiyorum bakalım..hangi konuda düşünüyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?