- 30 Mayıs 2016
- 2.075
- 4.423
- 133
Reglden galiba canım dün pembelik gördüm bugün gelirgecmis olsn cnm . insalah gebeliktendir bu belirtiler .hayirlisi olsn insalah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglden galiba canım dün pembelik gördüm bugün gelirgecmis olsn cnm . insalah gebeliktendir bu belirtiler .hayirlisi olsn insalah
hayirlisi olsn cnm uzulme..bu ay owulasyon testleriyle denersin bi de .Reglden galiba canım dün pembelik gördüm bugün gelir
Aynen Rabbim inşAllah haziranda güldürür yüzümüzühayirlisi olsn cnm uzulme..bu ay owulasyon testleriyle denersin bi de .
Heyecan ve korku bır arada:)) test yapmayı cok istiyorum ama negatif ile karsılasmaktan da korkuyorum sabredebıldıgm yere kadar bekleyeceğim adet sancılarım var ama karnım degıl belim agrıyor :)) ıslaklık var ama adet degıl ay hadi insallah :)Kızlaaaar iftardan sonra mayıştık kaldıkbakın ne diyorum bir çoğunuzla aile gibi olduk, listemiz de iyi güzel tamam ama bir kere yazıp bir daha ses seda çıkarmayanlara listede yer vermesek mi diyorum
3-5 gün bir hafta da giremediğimiz olur elbet ama sadece adet tarihinden adet tarihine yazmayalım, üzülüyorum bakın
Hadi yoklama yapalım
@Nurrhanm adet tarihin geçeli 4 gün olmuş. Var mı güzel gelişmeler?
Canparcamm testini yüklesene biz de bakalım
hayırlısı olsun belki geç döllenme falandır, değilse de Haziran kadromuz kalabalık seni de aramıza alırız
duyguyigitemre heyecan var mı heyecan ☺ Ya da belirti falan? Test yaptın mı? Ne zaman yapacaksın?
hayaksii sabah miden bulanmıştı şimdi nasılsın? Test yapsan çıkar aslında varsa ya, yapcan mı
![]()
uzulme canm .gelecek ay insalah hep birlikte sewinirz
Tedirgin oldum sogan suyu ıctiğiım ıcın gecikti Allah korusun daha kötü bısey olmasından endişelendmuzulme canm .gelecek ay insalah hep birlikte sewinirz
Ayni belirtiler bende de var 3 gün gecikdi adetim belim cok agriyo beyaz akintim cogaldi dun yaptim test negatif cikdi yine yapmaya korkuyom pazartesi kan verim saglik ocagina hayirlisi ins bunlar gelecek olan bebegimizin belirtileridir kuzum ya beklemek zor ama caremiz de yok azcikda olsa umut isdeHeyecan ve korku bır arada:)) test yapmayı cok istiyorum ama negatif ile karsılasmaktan da korkuyorum sabredebıldıgm yere kadar bekleyeceğim adet sancılarım var ama karnım degıl belim agrıyor :)) ıslaklık var ama adet degıl ay hadi insallah :)
Inslh canim cok istiyoruz ama bekliyoz bakalim isteyen herkese versin rabbim banada ikiz ikiz hemde aminnnKızlar ben hepinize dua ediyorum ☺ Umarım çifte bayram yaşarsınız ❤
Akıntı bende de var belim kasıgım agrıyor ama bat gunumdü bende cıkmadı gec döllenme ihtimali de sıfır cunku esımle ıkı haftadır ayrıyız son ılıskide tutsa bile silikte olsa cıkardı demı benım umudum kalmadı acıkcası adet olsam diye dua edıyorm sogan kürü yapmıstm dengemi bozmasından korkuyorumAyni belirtiler bende de var 3 gün gecikdi adetim belim cok agriyo beyaz akintim cogaldi dun yaptim test negatif cikdi yine yapmaya korkuyom pazartesi kan verim saglik ocagina hayirlisi ins bunlar gelecek olan bebegimizin belirtileridir kuzum ya beklemek zor ama caremiz de yok azcikda olsa umut isde![]()
Allah razı olsun sende saglıkla kucagına alırsın insallah :))Kızlar ben hepinize dua ediyorum ☺ Umarım çifte bayram yaşarsınız ❤
Kac gun gecti adetin yinede belli olmazki benim kuzenim tek iliskide hamile kaldi hic umudu yokdu bikereden hamile mi kalcam diyodu yumurtlama gunu bile deilmis onunda esi sehir disindaydi o ay ama kalmis hala anlamadik ama oluyo veren Allah veriyo sen yinede bekle sogan kuru falan icme simdilik adet olursan basla sogan kuruneAkıntı bende de var belim kasıgım agrıyor ama bat gunumdü bende cıkmadı gec döllenme ihtimali de sıfır cunku esımle ıkı haftadır ayrıyız son ılıskide tutsa bile silikte olsa cıkardı demı benım umudum kalmadı acıkcası adet olsam diye dua edıyorm sogan kürü yapmıstm dengemi bozmasından korkuyorum
Gecen adetten sonra yapmıstm bir daha yapmam galiba enfeksiyon ıcın yapmıstım hayırlısı bakalım ınsallah Allah bize de verir hayırlısıylaKac gun gecti adetin yinede belli olmazki benim kuzenim tek iliskide hamile kaldi hic umudu yokdu bikereden hamile mi kalcam diyodu yumurtlama gunu bile deilmis onunda esi sehir disindaydi o ay ama kalmis hala anlamadik ama oluyo veren Allah veriyo sen yinede bekle sogan kuru falan icme simdilik adet olursan basla sogan kurune
Rabbim sana ikiz versin inşallaaaaaahhhhhInslh canim cok istiyoruz ama bekliyoz bakalim isteyen herkese versin rabbim banada ikiz ikiz hemde aminnn![]()
Amiiin inşallah canımAllah razı olsun sende saglıkla kucagına alırsın insallah :))
Saolasin bacim Allah razi olsun aminnn insl eger oyle bisey olursa burda ilk sana yazacam mujdelicemRabbim sana ikiz versin inşallaaaaaahhhhh ❤