Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızllar merhabaa :))
Bat'a son 7 :))
Beyaz uzayan akıntıım vaar, kasık altı ağrılarım var belime vuran sizlerde ne var ne yok

Kizlar bi bakin ben sanki goruyom gibi simdi test yaptim ama gormuyor gibiyimde cok cok silik gri gibi geri yok gibi ay benim gozler de şaşirdi bugun regl olmam lazim yarin yapcakdim ama yine dayanamadim cizgi var mi yok mu bilemedim simdi bacilar offf sitresss tavan yine bende yok demi iyice bi bakinda kizlar cvb verin ya

Eklentiler

• 20190523_054218.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 45
  • 20190523_054200.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 40
Uykumda kacdi sabahladim resmen bu ayda kaldi yine umutlar galiba olmassam eger bugun 1 hafta beklicem test falan almicam

Kuzum test yaptim bi baksana yok gibi var gibi çözemedim olayi buseferde tutmazsa pes etcem şaşı oldum galiba

Canım günaydın göremedim ben sanki ama yine de siyah beyaz çeksen bir de öyle anlaşılıyo felan denilmişti bir yerde.

Günaydın can kızlarım, canlarım. Size bir şey danışmak istiyorum. Ben bu ay 17. Gün yumurtladım ve o gün ile devamındaki üç günü değerlendirdim. 2 gün önce Duphaston diye bir ilaca başladım sabahları bel ağrımdan uyuyamıyorum öyle kalkıyorum. Kendimi dinlemek istemiyorum ama elimde gebelik testi var yapsam nasıl olur acaba son ilişki 19unda oldu. Adetim 1 haziran yumurtlamaya göre bekleyim mi ya da?

Canım ben de göremedim dediğin gibi eğer adet olmazsan birkaç gün sonra tekrarla testi, varsa çıkar muhtemelen yoksa da hayırlısı diyip Haziran ayına giriş yaparız
hoşbuldukk :) Hakkımızda hayırlısı olsun. kızlar paralel de ateş ölçüyorum adetimin 4. gününden beri. 35.9 36 arasında gidiyor. Ateşe göre ne zaman tamam yumurtlamışım diyebilirim.
Canım onun belli bir derecesi yok ama yumurtlama gerçekleştikten sonra ateş yükseliyor. Yani 0,1-0,2 derece gibi bir düşüş olduktan sonra 0,5 derece gibi bi artış olması be yüksek devam etmesi yumurtlamanın göstergesi.

Ama her sabah aynı saatta aynı dakikada, yataktan kalkmadan, dil altından ölçüyorsun dimi? Bir de deftere kağıda falan not et her gün ölçümünü tarih tarih ona göre daha sağlıklı yorum yapabiliriz ❤
Günaydııııın 17.gün yumurtlama oldu dedin ya, ne zamandı o gün? Eğer yumurtlamaya göre 1 haziransa bugün 7.gündesin 7 gün var yani ortalama.. daha erken gibi canım, varsa bile negatif görme olasılığın daha fazla en azından 10.günü bekle derim test için..

değerlendirmeler çok güzel olmuş bu arada hadi azıcık sabret de güzel haberler ver bize

Çok heyecanlandım nedense ya eşim tedavi oldu bi sorun kalmadı gibi ama gün aşırı tercih ediyoduk genelde ramazanda zor şimdide bayrama denk gelcek Teşekkür ediyorum bilgiler için inşallah güzel haberleri burdan birbirimize paylaşmak nasip olur en kısa zamanda

Ayın 16 sıydı canım, 17 Mayısta da çatladı. Öyleyse ben şimdi uslu bir kız olup regl günümü bekleyim söz dinleyim. Yoksa erken davranıp negatifi görüp üzülürüm haklısın

merhaba kızlar sat 17 si idi şimdi benim yumurtlama günüm telefondaki uygulamaya göre 27sinde ben 27 si ve devamında ki üç günmü çalışma yapmam lazım.
ne zaman başlasam.

merhaba kızlar sat 17 si idi şimdi benim yumurtlama günüm telefondaki uygulamaya göre 27sinde ben 27 si ve devamında ki üç günmü çalışma yapmam lazım.
ne zaman başlasam.
Uygulamalara pek güvenme canım. Ya ovulasyon testi kullan ya da iki günde bir düzenli ilişki ile tutturmaya çalış, ihtimal yükselsin. Yumurtlama erken olur geç olur belli olmaz. Stresten havalardan her şeyden etkilenebilir

28. Gününde bence gebelık cıkar ılıskıden 10 11 gun sonra cıkıyor testte duphaston u neden kullanıyosun sut hormonun mu yuksek dr verırken gebelıge zararı olup olmıcanı soylemedımı cnm

Kızlar merhaba nasılsınız 9. Günüm benım de yumurtlama testıne daha baslamadım genelde 17 den sonra koyulasıyor ama 15 te baslaycagım en gec sızler kacıncı gunde baslıyorsunuz

Kızlar merhaba nasılsınız 9. Günüm benım de yumurtlama testıne daha baslamadım genelde 17 den sonra koyulasıyor ama 15 te baslaycagım en gec sızler kacıncı gunde baslıyorsunuz
Ben 9-10.gün başlıyorum normalde. Testin varsa biraz daha erken başlayabilirsin belki canım, ki daha önce 16.gün yumurtlaman olmuştu dimi?

Ayın 16 sıydı canım, 17 Mayısta da çatladı. Öyleyse ben şimdi uslu bir kız olup regl günümü bekleyim söz dinleyim. Yoksa erken davranıp negatifi görüp üzülürüm haklısın
Yaniii adet günü olmasa da 3-4 gün daha bekleyebilirsin Sabırsızlanıyorsun ben de öyleyim ama seni olumsuz etkileyecekse bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…