• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm arkadaşlar çok guzel bir topik olmuş umarım hepimize uğur getirir, yaklaşık olarak 2 yıldır tedavi goruyorum henüz gelen giden yok ama umudumu kaybetmedim..benım sorunum pcos ve prolaktin yuksekliği, bu kadar tedavi ye rağmen bir gıdım ilerleme yok her ay negatif i goruyorum :KK1:26 şubatta ki adetten sonra femara kullanmaya başladım gunde 2 olarak çatlama iğnesi de oldum lakin iğnenin 17.gunu kırmızılar gordum, tabi reglim her aykinden çok kısa ve az kanamalı surdu. şuan yoğun bi kasık ve bel ağrısı çekiyorum.regle daha 20 gun var kist mi oldu acaba diye dusunmekten kendimi alıkoyamıyorum :işsiz:
Pkoda kasık ağrısı normal canım bendede oluyor o

İster istemez tedirgin oluyorum, senaryolar yazıyorum :KK45:siz ne kadar oldu tedaviye başlayalı?

Slm arkadaşlar çok guzel bir topik olmuş umarım hepimize uğur getirir, yaklaşık olarak 2 yıldır tedavi goruyorum henüz gelen giden yok ama umudumu kaybetmedim..benım sorunum pcos ve prolaktin yuksekliği, bu kadar tedavi ye rağmen bir gıdım ilerleme yok her ay negatif i goruyorum :KK1:26 şubatta ki adetten sonra femara kullanmaya başladım gunde 2 olarak çatlama iğnesi de oldum lakin iğnenin 17.gunu kırmızılar gordum, tabi reglim her aykinden çok kısa ve az kanamalı surdu. şuan yoğun bi kasık ve bel ağrısı çekiyorum.regle daha 20 gun var kist mi oldu acaba diye dusunmekten kendimi alıkoyamıyorum :işsiz:
Canım regle 20 günün varsa yumurtlama günün yaklaşmıştır, ağrılar da folikülün büyüdüğü içindir bence sorun yok yani merak etme ☺️

Aslında benzer durumdayız bende de pcos var, inofolic kullanıyorum (pcoslular için folik asit desteği), ayrıca prolaktin yüksekliği çıktı geçen ay, adetle beraber haftada bir tablet dostinex başlamıştım. O ay hamile kaldım ama devam etmedi, kimyasal gebelik oldu 😕

Yani demem o ki ben inofolic ve dostinexin faydasını gördüğümü düşünüyorum inşallah sana da fayda sağlar en kısa zamanda 🙏

Sevgili günlük arkadaşlarım 🤗 bütün inanılmaz iyiyim, ağrım sızım akıntım yok 😁 yumurtlamadan sonraki 5.günümdeyim.. bata 9 kaldı 🤪🙄

Bu arada acaba ilk sayfaya bat tablomuzu eklesek mi? Son adet tarihimiz, hangi şehirdeyiz, kaçıncı ayımız gibi bilgilerimiz de olabilir?

Bende bu ay inofolıc kullanmayı dusunuyorum pcos iyi geldiğini çok kişiden duydum. İnşallah Rabbim kucaklarımızı tez vakitte doldursun.. Birde merak ettiğim birşey var sizde pcos un yan etkisi olarak kılo veya asırı tuylenme gibi sıkıntılar var mı?

Sevgili günlük arkadaşlarım 🤗 bütün inanılmaz iyiyim, ağrım sızım akıntım yok 😁 yumurtlamadan sonraki 5.günümdeyim.. bata 9 kaldı 🤪🙄

Bu arada acaba ilk sayfaya bat tablomuzu eklesek mi? Son adet tarihimiz, hangi şehirdeyiz, kaçıncı ayımız gibi bilgilerimiz de olabilir?
Guzel olur :super:

Bende bu ay inofolıc kullanmayı dusunuyorum pcos iyi geldiğini çok kişiden duydum. İnşallah Rabbim kucaklarımızı tez vakitte doldursun.. Birde merak ettiğim birşey var sizde pcos un yan etkisi olarak kılo veya asırı tuylenme gibi sıkıntılar var mı?
Tüylenme yok, Kilo var evet ama çok aşırı değil (diye diye düşünüyorum 🤓🤓) ama kilo almaya çok müşavirim ve zor veriyorum 😕 insülin direncim de biraz sınırda 🤭

İnsülin direnci me hiç baktırmadım bilmiyorum, ama bende de kılo var bu sureçte 14 kılo aldım :işsiz: (boy 175 kılo 84) en son gitti

Tüylenme yok, Kilo var evet ama çok aşırı değil (diye diye düşünüyorum 🤓🤓) ama kilo almaya çok müşavirim ve zor veriyorum 😕 insülin direncim de biraz sınırda 🤭
İnsülin direnci mi bilmiyorum ama matofin diye bir ilaç verdi Dr onu kullanıyorum lakin bir işe yaramıyor hiç kılo veremiyorum :110:dr um acilen kılo vermem gerektiğini soyledi.. Zor işler ve sabır gerektiren işler :KK45:

Mantıklı ☺️👍🏻

Bat 18 nisan 27 yaşındayım 🤣

Hayırlı olsun sağlıkla doğru zamanda olsun o yeterli 😍

Merhaba cnm yazini gorunce yazmak istedim bende pkoluyum 2 senedir ugrastim sekerilaci klomen famara yok biturlu olmuyodu sonra inofolic toz pempe kutu olanindan kullandim ben adetle basladim yumurtlamaya kadar kullandim yumurtlama zamani kestim adetten sonra yumurtlamaya kadar 2 gunde bir degerlendirdik ve oay hamile kaldim simdi 16 haftaligim prolaktinimde yuksek cikiyodu benim doktinex kullanmistim sonunda basardim insallah sanada nasip olur bihamile duasi kabul olur inşallah

Back
X