- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Amin inşallahİnşallah❤ ben bir kaç ay daha denicem. Olmazsa aşılama yapılacak. Hayırlısını diliyorum hepimiz için
Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eder inşallah. Darısı biz bekleyenlerin başınaMerhaba arkadaslar. Ben 19 aylık evli bir kadinim. Ve evliliğimin 15 ayı vajinusmus hastalığıyla geçti. Bu ocak ayının 28inde cok şükür yendim. Ve şubat ayından beri bebek istiyoruz. Nisan ayında reglim 6 gün kadar gecikti tamam dedim bu sefer oldu ama malesef tam doğumgünümde kırmızıları gördüm. Dün kanimdaki bazi iltihap değerleri devamlı yüksek çıktığı icin 6 aylık kontrolüm icin doktora gittim ve hamilelerin kullanmamasi gereken bi ilaca başlayacağım icin içim rahat etsin diye hcg ye de baktirayim dedim. Ve sonuçlar çıktığında büyük bir şok geçirdim. Çünkü hcg degerim 321.99 cıktı. Bat sadece 3 gün gecikmişti. Ne kadar mutlu olduğumu tarif bile edemem inanın. Ben nisan ayının 4unden beri icinde negatif iyon bulunan bi ped kullanıyorum. Kiste miyoma pko ya mantara ve bir-çok kadinsal rahatsızlığa iyi geldiğini duyarak basladim. Ayni zamanda hamile kalmayi da kolaylaştırdığını soylediler. Birsey kaybetmem diyerek aldim ve kullanıyorum hala. Ve sonuç suan rabbime cok şükür hamileyim. Ben bu isin satışını yapmıyorum. Sadece belki birinin isine yarar diye burayada yazmak istedim. Allah kimin şifasına neyi vesile eder belli olmaz.
Allah razi olsun. Cok teşekkür ederim. DualarimdasinizHayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eder inşallah. Darısı biz bekleyenlerin başına☺
aanki 8.-9. gün en yüksek cikmis ondan sonra azalmis belki 10. günde catlamistir canim ? kontrole gittinmi catlamiyormu bakildimi ultrasondan ?Canlar, bir benim ovulasyon testime bakabilir misiniz ya neden yumurtam çatlamıyor benim?
canim gözün aydin allah kucagina almayida nasip etsin insallah. böyle güzel haberler okuyunca cok seviniyorum gözlerim doluyor. masallah.Merhaba arkadaslar. Ben 19 aylık evli bir kadinim. Ve evliliğimin 15 ayı vajinusmus hastalığıyla geçti. Bu ocak ayının 28inde cok şükür yendim. Ve şubat ayından beri bebek istiyoruz. Nisan ayında reglim 6 gün kadar gecikti tamam dedim bu sefer oldu ama malesef tam doğumgünümde kırmızıları gördüm. Dün kanimdaki bazi iltihap değerleri devamlı yüksek çıktığı icin 6 aylık kontrolüm icin doktora gittim ve hamilelerin kullanmamasi gereken bi ilaca başlayacağım icin içim rahat etsin diye hcg ye de baktirayim dedim. Ve sonuçlar çıktığında büyük bir şok geçirdim. Çünkü hcg degerim 321.99 cıktı. Bat sadece 3 gün gecikmişti. Ne kadar mutlu olduğumu tarif bile edemem inanın. Ben nisan ayının 4unden beri icinde negatif iyon bulunan bi ped kullanıyorum. Kiste miyoma pko ya mantara ve bir-çok kadinsal rahatsızlığa iyi geldiğini duyarak basladim. Ayni zamanda hamile kalmayi da kolaylaştırdığını soylediler. Birsey kaybetmem diyerek aldim ve kullanıyorum hala. Ve sonuç suan rabbime cok şükür hamileyim. Ben bu isin satışını yapmıyorum. Sadece belki birinin isine yarar diye burayada yazmak istedim. Allah kimin şifasına neyi vesile eder belli olmaz.
Canım ben geçen hafta çarşamba gitmiştim doktora, o zaman bakmıştı doktor henüz yumurtaların oluşuyor demişti, bakalım yarın yeniden randevum var umarım güzel bir haber verir doktor, çünkü eşimden sperm testi istedi o yüzden geçen hafta bir kere değerlendirebildik bu hafta da sadece dün değerlendirdik. Malum Ramazan misafir iftar sahur arası az diye diye kaçırmış olmayalım günlerimiziaanki 8.-9. gün en yüksek cikmis ondan sonra azalmis belki 10. günde catlamistir canim ? kontrole gittinmi catlamiyormu bakildimi ultrasondan ?
ben catlatma ignesi yapmistim ona ragmen bile cok asiri koyu olmadi böyle seni kilere benziyordu ama ultrasondan bakildiginda catlamis
evet dogru diyorsun o zaman testleri yapmaxa devam et dr u da ihmal etme yumurta yeteri büyüklüge ulasinca catlatma ignesi veriyor o zaman zamanini denk getirmek daha kolay oluyorC
Canım ben geçen hafta çarşamba gitmiştim doktora, o zaman bakmıştı doktor henüz yumurtaların oluşuyor demişti, bakalım yarın yeniden randevum var umarım güzel bir haber verir doktor, çünkü eşimden sperm testi istedi o yüzden geçen hafta bir kere değerlendirebildik bu hafta da sadece dün değerlendirdik. Malum Ramazan misafir iftar sahur arası az diye diye kaçırmış olmayalım günlerimizi
Tamam canım doktoruma çatlatma iğnelerini de bir sorayım bakalımevet dogru diyorsun o zaman testleri yapmaxa devam et dr u da ihmal etme yumurta yeteri büyüklüge ulasinca catlatma ignesi veriyor o zaman zamanini denk getirmek daha kolay oluyor
Cok teşekkür ederim Allah razi olsun sizlere de nasipetsin insaallah. https://instagram.com/saglicak_la?igshid=6hfdxtubo6bp ben bu sayfanin sahibinden aldim canim pedi istersen bi araştır bisey kaybetmezsin.canim gözün aydin allah kucagina almayida nasip etsin insallah. böyle güzel haberler okuyunca cok seviniyorum gözlerim doluyor. masallah.
senin dedigin pedlerden hic duymadim nerede hangi marketlerde satiliyor bunlar ? seninde dedigin gibi neyin vesile olacagi bilinmez. gerci ben suan bekleme asamasindayim insallah birlacgüne belli olur insallah hamileyimdir cok uzun yillardir bekliyoruz cok yoruldum artik. dua er bizede canim hamilelerin dualari kabul olurmus
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip inşallah canımMerhaba arkadaslar. Ben 19 aylık evli bir kadinim. Ve evliliğimin 15 ayı vajinusmus hastalığıyla geçti. Bu ocak ayının 28inde cok şükür yendim. Ve şubat ayından beri bebek istiyoruz. Nisan ayında reglim 6 gün kadar gecikti tamam dedim bu sefer oldu ama malesef tam doğumgünümde kırmızıları gördüm. Dün kanimdaki bazi iltihap değerleri devamlı yüksek çıktığı icin 6 aylık kontrolüm icin doktora gittim ve hamilelerin kullanmamasi gereken bi ilaca başlayacağım icin içim rahat etsin diye hcg ye de baktirayim dedim. Ve sonuçlar çıktığında büyük bir şok geçirdim. Çünkü hcg degerim 321.99 cıktı. Bat sadece 3 gün gecikmişti. Ne kadar mutlu olduğumu tarif bile edemem inanın. Ben nisan ayının 4unden beri icinde negatif iyon bulunan bi ped kullanıyorum. Kiste miyoma pko ya mantara ve bir-çok kadinsal rahatsızlığa iyi geldiğini duyarak basladim. Ayni zamanda hamile kalmayi da kolaylaştırdığını soylediler. Birsey kaybetmem diyerek aldim ve kullanıyorum hala. Ve sonuç suan rabbime cok şükür hamileyim. Ben bu isin satışını yapmıyorum. Sadece belki birinin isine yarar diye burayada yazmak istedim. Allah kimin şifasına neyi vesile eder belli olmaz.
Allah razi olsun cok tesekkur ediyorumAllah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip inşallah canım
Çok tuhaf canım hamile olsan bile bu kadar erken süt gelirmi bilmiyorumYardımınıza ihtiyacım varrhanımlar göğsümü sıkınca bi sıvı geldi acaba ben bi yanlış görüp diğerini de sıktığımda aynı sıvı ondan da geldi nedir bu süt müdür ? Çocuk istiyoruz diye ben mi paranoyak oldum anlamıyorum adetime 5 gün var yarın gidip kan versem çıkar mı?
Daha bugün gittim doktora hamile kalamıyorum diye ultrason baktı ama birşey göremedi sanırım adetliyken gel dedi. Bana sabah olmaz şimdi oruçta tutuyorum ne yapim niyetlemesem yarın gidip kan mı versem elimde testte yokÇok tuhaf canım hamile olsan bile bu kadar erken süt gelirmi bilmiyorumbence hemen bi doktora git canım inşallah hamilesindir
Bilemedim canım ama git göğüs den gelen sıvıyı sor derim benDaha bugün gittim doktora hamile kalamıyorum diye ultrason baktı ama birşey göremedi sanırım adetliyken gel dedi. Bana sabah olmaz şimdi oruçta tutuyorum ne yapim niyetlemesem yarın gidip kan mı versem elimde testte yok
Bi arkadaşımda böyle söylemişti sıvı geliyor diye doğumuna çok az kaldıBilemedim canım ama git göğüs den gelen sıvıyı sor derim ben
Prolaktin yuksekliginden olabilir. Bu hormon yukselince goguslerden sivi gelir ve gebelige engeldir. Eger hormon testi yaptirmadiysaniz bi yaptirin derim. Hamilelik belirtilerinde yok bu durum ama dilerim oyledir. Hakkinizda hayirlisiYardımınıza ihtiyacım varrhanımlar göğsümü sıkınca bi sıvı geldi acaba ben bi yanlış görüp diğerini de sıktığımda aynı sıvı ondan da geldi nedir bu süt müdür ? Çocuk istiyoruz diye ben mi paranoyak oldum anlamıyorum adetime 5 gün var yarın gidip kan versem çıkar mı?
Umutlandım bi anProlaktin yuksekliginden olabilir. Bu hormon yukselince goguslerden sivi gelir ve gebelige engeldir. Eger hormon testi yaptirmadiysaniz bi yaptirin derim. Hamilelik belirtilerinde yok bu durum ama dilerim oyledir. Hakkinizda hayirlisi♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?