Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım normalde 11.gün yaparım testimi varsa çıkar zaten ☺ Ama bu ay çatlatma iğnesi olunca çok çok erken başladım. Sabredebilirsen sabah ya derim. Üzülmem negatif olsa da diyorsan patlat bir test
Aslında uzuluyorum bat tarihimi bekliyim bakalim olmiycak gibi düşünüyorum ama nasip moral bozmak yok insallah seninde olur ilk defa mi çatlatma iğnesi kulandın bunu devlet hastaneleri yapiyorumu devlet hastanesine gitmiştim ben ultrasonla baktılar hic önemsemediler sanki özel hastane icinde suan bütçem musait degil.. vajinal ultrason adetin üçüncü gunu gel falan demediler erken dediler kendiniz denemeye devam edin dediler tatmin olmadım açıkçası

Reglim normalde ayın 14unde olucaktı ama erken geldi.. yumurta takibi yapmıyorum ama gün aşırı değerlendirdik bir kac gun haricinde pkos var o yuzden sanırım biraz zor olucak..

Canlarım ben de pammuk gibi beyaz testimi aldım geldim yanınıza bata 3 günün var, bundan sonra değişmez sanırım negatif yani amaaa be yapmıyoruz üzülmüyoruz, ya da azıcık minicik üzülüp devam ediyoruz

o bebekler bu göbeklere gelecekk Allah’ın izniyle yok öyle pes etmek edison bile ampülü bulana kadar 2000den fazla deneme yapmış, bi ampul kadar kıymetli değil mi şu yavrucuklar (yani o kadar sürmez umarım )

Eklentiler

• F0FBF7D0-4081-4D29-8195-964FD1F248E0.jpeg
    57,8 KB · Görüntüleme: 53
  • 0C361E20-A8AC-4F0B-AF63-CD2AC8BDD4FC.jpeg
    80,9 KB · Görüntüleme: 54
Cook tatlısın ya ben neden pozitif olamıyorum

Yanliz o bebekler bu göbeklere gelecek sözune bayildim tekrar deneriz tekrar tekrar olana kadar devam

Canim ya sanki orda golge gibi cizgi var banami oyle geliyor.

merabs kızlar bende sonuç beklıorm. aşılama olmştm. regle 10 gğn vr. hcg testinde silik çizgi vr. umarım iyi haberler alırım

Ya seni yerim Her ay yeniden umutlanıyoruz bunu başaracağız Ne demişler inanmak başarmanın yarısıdır Olacak inşallah, azcık üzüldük sonra yeniden inandık Vakti geldiğinde inanıyorum Rabbim en hayırlısını nasip etcek bize

Cannıııımmm kızlar, anneler, anneliği yakalamış canım hamişlerimiz ve bizim gibi anne olmak için çok savaşan çook özel kadınlar, anneler gününüz kutlu olsun Rabbim inşallah bana ve bekleyen herkese de bu günü evlatlarımızla yaşamayı nasip etsin

amin cnm. bi dahakı anneleer günü elimiz dolu olsn inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…