Aslında uzuluyorum bat tarihimi bekliyim bakalim olmiycak gibi düşünüyorum ama nasipCanım normalde 11.gün yaparım testimi varsa çıkar zaten ☺ Ama bu ay çatlatma iğnesi olunca çok çok erken başladım. Sabredebilirsen sabah ya derim. Üzülmem negatif olsa da diyorsan patlat bir test
Belli olmaz belli sessiz sakin gelir yavrucağınHadi inşallah canımmmay evet son 4 gün ama hiçbir şey hissetmiyorum, belirti yok, farklılık yok bir şey yoksa normal tabiii farklılık olmaması
Olsun üzulmuyoruz vakti saati var demekkiKırmızıları gordum malesefbat 06.06 hadi hayirlisi
Aynen üzülmüyoruzOlsun üzulmuyoruz vakti saati var demekki
Başarana kadar devamAynen üzülmüyoruz
Yumurtlaman ne zamandi canim ayin kaciAynen üzülmüyoruz
Reglim normalde ayın 14unde olucaktı ama erken geldi.. yumurta takibi yapmıyorum ama gün aşırı değerlendirdik bir kac gun haricinde pkos var o yuzden sanırım biraz zor olucak..Yumurtlaman ne zamandi canim ayin kaci
Cook tatlısın ya ben neden pozitif olamıyorumCanlarım ben de pammuk gibi beyaz testimi aldım geldim yanınızabata 3 günün var, bundan sonra değişmez sanırım negatif yani amaaa be yapmıyoruz üzülmüyoruz, ya da azıcık minicik üzülüp devam ediyoruz
o bebekler bu göbeklere gelecekk Allah’ın izniyleyok öyle pes etmek edison bile ampülü bulana kadar 2000den fazla deneme yapmış, bi ampul kadar kıymetli değil mi şu yavrucuklar (yani o kadar sürmez umarım )
Bu şimdi ilk günün çok normal canım, ben de adet günümde azıcık depresif olabilirimCook tatlısın ya ben neden pozitif olamıyorum
Yanliz o bebekler bu göbeklere gelecek sözune bayildimCanlarım ben de pammuk gibi beyaz testimi aldım geldim yanınızabata 3 günün var, bundan sonra değişmez sanırım negatif yani amaaa be yapmıyoruz üzülmüyoruz, ya da azıcık minicik üzülüp devam ediyoruz
o bebekler bu göbeklere gelecekk Allah’ın izniyleyok öyle pes etmek edison bile ampülü bulana kadar 2000den fazla deneme yapmış, bi ampul kadar kıymetli değil mi şu yavrucuklar (yani o kadar sürmez umarım )
Canim ya sanki orda golge gibi cizgi var banami oyle geliyor.Canlarım ben de pammuk gibi beyaz testimi aldım geldim yanınızabata 3 günün var, bundan sonra değişmez sanırım negatif yani amaaa be yapmıyoruz üzülmüyoruz, ya da azıcık minicik üzülüp devam ediyoruz
Ya seni yerimCanlarım ben de pammuk gibi beyaz testimi aldım geldim yanınızabata 3 günün var, bundan sonra değişmez sanırım negatif yani amaaa be yapmıyoruz üzülmüyoruz, ya da azıcık minicik üzülüp devam ediyoruz
amin cnm. bi dahakı anneleer günü elimiz dolu olsn inşCannıııımmm kızlar, anneler, anneliği yakalamış canım hamişlerimiz ve bizim gibi anne olmak için çok savaşan çook özel kadınlar, anneler gününüz kutlu olsun❤ Rabbim inşallah bana ve bekleyen herkese de bu günü evlatlarımızla yaşamayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?