Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hayla adet olmadım. En son yaptığım test buydu sizce tekrar yapayımmı

Eklentiler

• IMG_0353.JPG
    122,1 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba kızlar bugün doktora gittik ilk kontrol . Geçen hafta Cuma beta 77 .6 dı Pazartesi 650 bugün 5100 olmuş keseyi minicik görebildik 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz darısı tüm isteyenlere

Ooo maşallah canım kese tek miydi çok güzel artmış değerin ben hala şüphe içerisindeyim sağlıkla sıhhatle kalp atışını da duyarsın, embriyoyu da görürsün inşallah siz ikiniz yolu açtınız, biz de arkanızdan geliriz bu ay belki belli mi olur

Aynen öyle dualarımdasınız zaten tekti evet ayrıca çok minikti 5.5 mm çıtı pıtı ama sabırsız sanki aynı babası da bende gerileye çok sabırsızız

Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah

Selam canım ne yaptın, adet olmadın dimi? Totem falan mı yapsak ne yapsak

Merhaba hoşgeldin ☺ Ay çok da az kalmış canım, heyecanla adet olmamanı umuyorum
Umarım uyanır uyanmaz hemen koştum inşallah yoktur diye yokmuş Ama çok ağrım özellikle kasıklarımda Son bir testtim kaldı kıyamıyorum yarın da olmazsam sabah hemen yapcam İyi
Ki varsınız canlar aynı dilden konuşan aynı sıkıntıları olan insanlarla konuşmak çok iyi geliyor insana

Selam canım ne yaptın, adet olmadın dimi? Totem falan mı yapsak ne yapsak

Merhaba hoşgeldin ☺ Ay çok da az kalmış canım, heyecanla adet olmamanı umuyorum
Canım adet oldum ben dun :) nasip ya sogan kürü ne baslayacagım yarından itibaren zaten azcık enfeksiyon vardı esımde bu ay gidecek onu aradan cıkartuyım:)

Günaydııın kızlaaaar bugün kontrolüm vardı, sağdaki yumurtam 20mm, soldaki 13mm olmuş. Çatlar mı dedim (çünkü dün ovulasyon testim çooook silikti), lh ve e2 bakalım duruma göre çatlatma iğnesi yaparız dedi. Kan verdim bekliyorum. Canım damdan düşenin halini damdan düşen anlar hesabı, halimiz anacımız aynı Sıkıntımızı paylaştıkça rahatlıyoruz, bilgilerimizi paylaştıkça öğreniyoruz Sevinçlerimize de paylaşırız inşallah en kısa zamanda
yarın güzel haberler gelsin senden pazarımız şenlensin
Canım adet oldum ben dun :) nasip ya sogan kürü ne baslayacagım yarından itibaren zaten azcık enfeksiyon vardı esımde bu ay gidecek onu aradan cıkartuyım:)
Tam bir detoks olacak bu ay senin için Eşinle de özleşirsiniz hem daha iyi olur belki enfeksiyon az da olsa çözmeye çalış canım hamilelik gerçekleşse bile enfeksiyon doktorların istemediği bir durum. Boool su iç. Yeni bat ne yazalım

Merhaba Kızçeler benide gruba eklermisiniz bat 14.05 23 yaşındayım pko hastasiyim 2 3 aydır deniyoruz sonuç alamadık doktor yaşın kucuk cok erken 1 yıl deneyin dedi folik asit verdi folibol diye başkada birsey yok .s

Hoşgeldin canım, hayırlısı olsun Pcos ile hamile kalmak biraz zor olabilir ama imkansız değil hiç merak etme. Zaten tamamen sağlıklı kişilerde bile bir sene olmaması normal kabul ediliyor. Folik asit kullanmaya devam et, bence ateş ölçme yöntemi ya da ovulasyon testleri ile de yumurtlamayı takip edip kendini, vücudunu tanımaya başla. Çok uzun sürmez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…