Ooo maşallah canım kese tek miydiMerhaba kızlar bugün doktora gittik ilk kontrol . Geçen hafta Cuma beta 77 .6 dı Pazartesi 650 bugün 5100 olmuş keseyi minicik görebildik 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz darısı tüm isteyenlere ❤
Saglıkla kucagınıza alırnsz ınsallajMerhaba kızlar bugün doktora gittik ilk kontrol . Geçen hafta Cuma beta 77 .6 dı Pazartesi 650 bugün 5100 olmuş keseyi minicik görebildik 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz darısı tüm isteyenlere ❤
Aynen öyle dualarımdasınız zatenOoo maşallah canım kese tek miydiçok güzel artmış değerin ben hala şüphe içerisindeyim sağlıkla sıhhatle kalp atışını da duyarsın, embriyoyu da görürsün inşallah siz ikiniz yolu açtınız, biz de arkanızdan geliriz bu ay belki belli mi olur
Amin canım ınsallahAmin canım benim darısı sizlere olsun
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahMerhaba kızlar bugün doktora gittik ilk kontrol . Geçen hafta Cuma beta 77 .6 dı Pazartesi 650 bugün 5100 olmuş keseyi minicik görebildik 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz darısı tüm isteyenlere ❤
Amin inşallahMaşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Selam canım ne yaptın, adet olmadın dimi? Totem falan mı yapsak ne yapsak
Merhaba hoşgeldin28, Gaziantep sat 31.03 bat 28.04 beni de ekleyebilirseniz çoo sevinirim
Umarım uyanır uyanmaz hemen koştum inşallah yoktur diye yokmuşSelam canım ne yaptın, adet olmadın dimi? Totem falan mı yapsak ne yapsak
Merhaba hoşgeldin ☺ Ay çok da az kalmış canım, heyecanla adet olmamanı umuyorum
Canım adet oldum ben dun :) nasip ya sogan kürü ne baslayacagım yarından itibaren zaten azcık enfeksiyon vardı esımde bu ay gidecek onu aradan cıkartuyım:)Selam canım ne yaptın, adet olmadın dimi? Totem falan mı yapsak ne yapsak
Merhaba hoşgeldin ☺ Ay çok da az kalmış canım, heyecanla adet olmamanı umuyorum
Canım damdan düşenin halini damdan düşen anlar hesabı, halimiz anacımız aynıUmarım uyanır uyanmaz hemen koştum inşallah yoktur diye yokmuş☺ Ama çok ağrım özellikle kasıklarımda☺ Son bir testtim kaldı kıyamıyorum yarın da olmazsam sabah hemen yapcam☺ İyi
Ki varsınız canlar aynı dilden konuşan aynı sıkıntıları olan insanlarla konuşmak çok iyi geliyor insana
Tam bir detoks olacak bu ay senin içinCanım adet oldum ben dun :) nasip ya sogan kürü ne baslayacagım yarından itibaren zaten azcık enfeksiyon vardı esımde bu ay gidecek onu aradan cıkartuyım:)
Hoşgeldin canım, hayırlısı olsunMerhaba Kızçeler benide gruba eklermisiniz bat 14.05 23 yaşındayım pko hastasiyim 2 3 aydır deniyoruz sonuç alamadık doktor yaşın kucuk cok erken 1 yıl deneyin dedi folik asit verdi folibol diye başkada birsey yok .s
Merhabalarrr beni de ekler misiniz bat 18 Mayıs
Hoşgeldiniz şekerler, Hadi hayırlı olsun, topiğimiz uğurlu gelsinBat 30 nisan
Hoşbuldukkk aminn amin İnşallah bu ay olurHoşgeldiniz şekerler, Hadi hayırlı olsun, topiğimiz uğurlu gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?