Bende geçen ay soğan kürü yaptım yapmaz olaydım adet olamadım resmen herkese iyi gelmiyor demekkiSoğan kürü kullandığımdan beri (yaklaşık 2 aydır) adet döngüm bozuldu adetlerim uzadı 8 güne çıktı 28 günlük döngüm 29 ve 32 günleri gördüm üstelik sadece 1 kere yaptım 15 gün ama yararını gören de çok oldu
Ya ben bı program kullanıyorum adet takvimimi gösteren orda bana ovulasyon günlerimi de gösteriyor ama o beni strese sokar diye düşünüyorum sizin dediğiniz gibi adet başlangıcı itibariyle sayayım o aralığı değerlendirelim . Hakkımızda hayırlı ne ise o olsun inşallahBitikten sonra değil başladığı günden itibaren canımbence sen 10. ve 20. günleri gün aşırı ilişkiyle değerlendir
Aynen canım pko falan varsa onlarda yararı oluyomuş ama sorunu olmayan yapmasın bence demekki bizde ters etki yaptıBende geçen ay soğan kürü yaptım yapmaz olaydım adet olamadım resmen herkese iyi gelmiyor demekki
O programlar yanıltıyor canım sorununuz yoksa dediğim aralıktaki günlerde düzenli ilişki bence rabbim herkesin gönlüne göre versinYa ben bı program kullanıyorum adet takvimimi gösteren orda bana ovulasyon günlerimi de gösteriyor ama o beni strese sokar diye düşünüyorum sizin dediğiniz gibi adet başlangıcı itibariyle sayayım o aralığı değerlendirelim . Hakkımızda hayırlı ne ise o olsun inşallah
Amin canım benim Allah razı olsun yok bir problem çok şükür ama adet bitsin gene bir rutin kontrole giderim hem doktor folik asit yazarO programlar yanıltıyor canım sorununuz yoksa dediğim aralıktaki günlerde düzenli ilişki bence rabbim herkesin gönlüne göre versin
Git tabi hatta eşinle beraber hiç gitmediyseniz beraber gidin canım o da sperm testi yaptırsın derim folik asitte önemli tabiAmin canım benim Allah razı olsun yok bir problem çok şükür ama adet bitsin gene bir rutin kontrole giderim hem doktor folik asit yazar
Batım 24 nisan 4 aydır bekliyoruz bizde bu ayda pek umudum yok hayırlısı bakalımMerhabaa, geçen ay yaşadığım kimyasal gebeliğin ardından bu ay ovulasyon testi, folikül takibi ve ateş ölçme yöntemi ile ovulasyonumun gerçekleştiğini öğrendim ☺
Bekleme süreci başladı benim için, ben de bu süreci birlikte bekleyip değerlendirebileceğim, karşılaştırıp fikir alabileceğim şekilde günlük gibi yazmaya karar verdim
Sonu adet de olsa bebek de olsa güzel bir paylaşım topiği olsun dedim
Bat bekleyenlerle beraber batlarımızı bekleyip, hamilelerden fikir alıp güzel haberlere birlikte sevinelim
Benim bugün ovulasyondan sonraki üçüncü günüm yani 11 var bata sanırımhafif bir kasık ağrım var ama doktorum yumurtadan dolayı serbest sıvı olduğu için ağrı normal dedi.. hadi bakalım ☺
Yaş Batmrssoydas 32 20.05@Eceee16 30 01.05@Yarenimi 29 @tuce_tuce 27 @Nurrhanm 23 20.04HtcL53 38 16.05@Begonya92 25 01.05D Denizyildizi_444 16.05Ebrulipapatya 24.04@Cesurkiz4 26.04
Aynen Ben bir oncekinadetimden sonra kullandim adetim bitti basladim adet devam etmeye basladi tam 11 gun surdu ve bu ay 4 gun gecikmeli geldi adetim cok afedersin rengi cok acik banada yara adi sogan bir daha asla yapmam. Insallah bu aya mahsus birseydi bu dengesizlik devam etmezSoğan kürü kullandığımdan beri (yaklaşık 2 aydır) adet döngüm bozuldu adetlerim uzadı 8 güne çıktı 28 günlük döngüm 29 ve 32 günleri gördüm üstelik sadece 1 kere yaptım 15 gün ama yararını gören de çok oldu
Sogan kuri kullandim ama geen ayda kullanfim boyle bir sey olmadi. Normalde adetim duzensizdi kullandigimdan beri adet oluyorum.Aynen Ben bir oncekinadetimden sonra kullandim adetim bitti basladim adet devam etmeye basladi tam 11 gun surdu ve bu ay 4 gun gecikmeli geldi adetim cok afedersin rengi cok acik banada yara adi sogan bir daha asla yapmam. Insallah bu aya mahsus birseydi bu dengesizlik devam etmez
Benim pco yada kist gibi herhangi bi problemim yoktu yda adet duzensizligi belki ondna bozdu dengemi. Ben kullandim belki tahini falan temizler diye. Ama mahfetti beniSogan kuri kullandim ama geen ayda kullanfim boyle bir sey olmadi. Normalde adetim duzensizdi kullandigimdan beri adet oluyorum.
Bana pco demişlerdi ama hormonlarımı etkilemiyor bu nedenle ilaç kullanmıyorum, 1 ay adet olup 1 ay olmuyordum. Şimdi sanırım ara vermeden pcoda 4 ay kullanılıyormuş sonra ara veriliyormuş. 2 ay kullandım 18. gün yumurtladım 32. gün adet oldum. Bu ay ve hamile kalmazsam bir dahaki ay da kullanıp ara verecem. İnşaallah ara verince de adetim düzenli olur, en çok onu merak ediyorum. Bu arada gece taktığım ped sabah temizdi. Birkaç saat daha gelmezse bitti demektir. Normalde 32. gün sabaha karşı oluyordum, şimdi 32. gün öğleden sonra oldum belki ondan da uzun sürmüş olabilir. Bugün gelmezse yine 5. gün bitmiş oluyor.Benim pco yada kist gibi herhangi bi problemim yoktu yda adet duzensizligi belki ondna bozdu dengemi. Ben kullandim belki tahini falan temizler diye. Ama mahfetti beni
Senin belkide strestende oldu hormonlar sasirdi. Acaba kimyasalmi gecirdinde uzadi resmen testin pozitifti. Doktor bana dediki kimyasali butun kadinlar anlamadan yasar adetle atilir. Bilmiyorum cok ilgincti. Sogan kurune bencede ara ver herseyin fazlasi zararBana pco demişlerdi ama hormonlarımı etkilemiyor bu nedenle ilaç kullanmıyorum, 1 ay adet olup 1 ay olmuyordum. Şimdi sanırım ara vermeden pcoda 4 ay kullanılıyormuş sonra ara veriliyormuş. 2 ay kullandım 18. gün yumurtladım 32. gün adet oldum. Bu ay ve hamile kalmazsam bir dahaki ay da kullanıp ara verecem. İnşaallah ara verince de adetim düzenli olur, en çok onu merak ediyorum. Bu arada gece taktığım ped sabah temizdi. Birkaç saat daha gelmezse bitti demektir. Normalde 32. gün sabaha karşı oluyordum, şimdi 32. gün öğleden sonra oldum belki ondan da uzun sürmüş olabilir. Bugün gelmezse yine 5. gün bitmiş oluyor.
Valla bilmiyorum canım ama artık testlere güvenmemeye karar verdim. Adetim gecikince kan aldırcam.Senin belkide strestende oldu hormonlar sasirdi. Acaba kimyasalmi gecirdinde uzadi resmen testin pozitifti. Doktor bana dediki kimyasali butun kadinlar anlamadan yasar adetle atilir. Bilmiyorum cok ilgincti. Sogan kurune bencede ara ver herseyin fazlasi zarar
Belki de canım.. ama testte pozitif çıkıp iki gün sonra kanda negatif çıkması pek mümkün görünmüyor bana. Kimyasal olsa bile demiştim ya hemen sıfırlanmıyor değer. Benim kimyasalda adetim 7 gün sürmüştü ama yoğundu. Senin Havalardan da olabilir, Stresten de olabilir.. hem kimyasal olsa bile üzme kendini bırak geçmiş geçmiş ayı, bu aya odaklan güzel haber bu ay gelir inşallah
Aslında şuan çocuk olayına takılmıyorum adetim biti ve yeniden başladı. Dün gece pedim tertemizdi hani uzun sürmesi bir nebze ama bitip yeniden başlaması kafama takılıyor.Belki de canım.. ama testte pozitif çıkıp iki gün sonra kanda negatif çıkması pek mümkün görünmüyor bana. Kimyasal olsa bile demiştim ya hemen sıfırlanmıyor değer. Benim kimyasalda adetim 7 gün sürmüştü ama yoğundu. Senin Havalardan da olabilir, Stresten de olabilir.. hem kimyasal olsa bile üzme kendini bırak geçmiş geçmiş ayı, bu aya odaklan güzel haber bu ay gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?