Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm hanımlar bende uzun bir aradan sonra yeniden aranızdayım, mrssoydas nasılsın canım toparladın mı biraz daha?.
Canımm iyiyim çok şükür ağrım sızım kalmadı, kürtaj sonrası rahim toparlansın diye Doğum kontrol hapı kullanıyordum bugün bitti. Bir hafta içinde adet olursun dedi doktor..

sen de hoş geldin Sen nasılsın?

Unutur muyuz hiç ya bu topiği Buradaki herkes teker teker hamile kalacak inşallah dualarımdasınız. Ben bugün yoldayım kızlar ailemin yanına gidiyorum sabah uçak yolculuğum vardı 1 saat şimdi de 9dan beri otobüsteyim. Sorunsuz bir şekilde eve kavuşmayı ümit ediyorum, bana dua edin olur mu?

sağlıkla sıhhatle inşallah Rabbim bir daha yaşatmasın, sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Bende iyiyim cnm regl bitti kist vardı 5 cm kontrol vardı gitmedim ne durumda bilmiyorum. Bu ay ovulasyon testi aldım öyle takip ederim dedim de bişey anlamıyorum. 2 hafta ya kadar uzunca bir tatile çıkacağım için bu ay boş ve stressiz geçecek inş

Merhabalar canım benimde tiriodim 5.28leri gördü ve düşene kadar hamile kalamadım. Triod gebe kalımını zorlaştırıyor. Gebelik isteyenlerin sınırı 2.50 olması gerekiyor. Triod süt hormonunu da etkiliyor.4 .5 aydır sıkı bir şekilde ilacımı kullanıyorum. Gebe kaldığımı öğrenince ölçtürdüm 3.40 fln dı. Ve dahiliye doktoruna gittiğimde bu değer hala yüksek dedi ve ilaç düzenimi değiştirdi fazladan bir ilaç daha kullanıyorum. Şuan 2.60larda . Daha da Aşşağa inmesi gerekiyor. ilaçı düzenli Kullan ki etkisini göstersin . fazla zaman geçmeden düşecektir. Şifa olur inş .

Kullanıyorum canım bir tabelerti bitirdim ikinciye başlayacam ama ne bilim içimde bu yönde hep olumsuz dusunceler donuyo

Bu troid illetine benim kadın doğumcumda baktı normalde dahiliye 2/3 arası iyidi diyo ama kesinlikle hayır 1/2 arası olması çok kolaylaştırır dedi ama bendeki sıkıntıda 00.09 çıktı ne demek oluyo dediğimde aslında hamile kalmanı zorlaştıran bi durum yok bana göre ilaçta almana gerek yok ama ileride kronik hastalıklar patlak vermesin bi ona baktır dedi zaten biliyodum kilo alamama sorunumdan bakalım bide istanbulda ölçtüreceğim benim gibi hızlı olan varsa biraz bilgi verseler bide son olarak gebelikte en büyük etken stress olucak olmuycak baskısı atman lazım kafandan dedi bunuda ekleyim ben başaramıyorum belki başaran olur kafasından çıkarmayı

Yaaaaa maşallahhh canım benim çok güzel, en kısa zamanda değerinle, kesenle, Bebişinle, kalp atışıyla da müjdeler ver bize ❤❤❤
Hem bak dediğimiz gibi o düşüş yerleşme düşüşüymüş demek ki ❤
Sagol canım benim insallah evime döner dönmez kan tahlili yaptıracagim. Aynen canım demistiniz cok sagolun Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin

Evet canım stres hormonları etkilediği için bu hallere girmeyin diyorlar ama. Nerdeee çevre baskısı zamanın gelişi ve sanki olmayacakmış hissi stresten öldürüyor insanı. Ben hep stresliydim. Gebeliğimi öğrenincede stresliydim ama ben hormonlarımı ilaçla kontrol ettiğim için demek sorun olmadı bende Bende 2 sene bekledim beklemeyi iyi bilirim Allah tez zamanda sizlerede nasip etsin. Şimdi ise Doğuma kadar acaba bir sorunla karşılaşırmıyım tedirginliği stresi yaşıyorsun. Olmasa bir stres oluncaya bir stres. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

mrssoydas ben bu ayı ve ağustos u pass geçiyorum, malum tatil zamanları. bir de hamileliği düşünmek istemiyorum. geçen ayki kimyasalda çektiğim acıyı yeniden yaşamak istemiyorum o yüzden ben 2 ay ovulasyon takibi yapmayacağım :) bilgilerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…