Canımm iyiyim çok şükürSlm hanımlar bende uzun bir aradan sonra yeniden aranızdayım,mrssoydas nasılsın canım toparladın mı biraz daha?.
sağlıkla sıhhatle inşallah Rabbim bir daha yaşatmasın, sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Bende iyiyim cnm regl bitti kist vardı 5 cm kontrol vardı gitmedim ne durumda bilmiyorum. Bu ay ovulasyon testi aldım öyle takip ederim dedim de bişey anlamıyorum. 2 hafta ya kadar uzunca bir tatile çıkacağım için bu ay boş ve stressiz geçecek inşCanımm iyiyim çok şükürağrım sızım kalmadı, kürtaj sonrası rahim toparlansın diye Doğum kontrol hapı kullanıyordum bugün bitti. Bir hafta içinde adet olursun dedi doktor..
sen de hoş geldin ☺ Sen nasılsın?
Aşk olsun o nasıl laf öyle kim unutmuş kim kimEn çok muhabbet ettiklerimiz hamile olunca terketti bizi
Merhabalar canım benimde tiriodim 5.28leri gördü ve düşene kadar hamile kalamadım. Triod gebe kalımını zorlaştırıyor. Gebelik isteyenlerin sınırı 2.50 olması gerekiyor. Triod süt hormonunu da etkiliyor.4 .5 aydır sıkı bir şekilde ilacımı kullanıyorum. Gebe kaldığımı öğrenince ölçtürdüm 3.40 fln dı. Ve dahiliye doktoruna gittiğimde bu değer hala yüksek dedi ve ilaç düzenimi değiştirdi fazladan bir ilaç daha kullanıyorum. Şuan 2.60larda . Daha da Aşşağa inmesi gerekiyor. ilaçı düzenli Kullan ki etkisini göstersin . fazla zaman geçmeden düşecektir. Şifa olur inş .Merhaba bayanlar yazılarımızın bir kismini okudum çok güzel gerçekten icimizi ferahlatacak yazılar var. :) kizlar birşey soracam size ben 6 aylık evliyim ve hiç korunmyyorum troidim çıktı 5.35 değerinde şuan ilaç kullanıyorum yarın bir tableti bitirmiş olacam ve adetime şuan 3 gün var bugün kahve rengi akintim gelmeye başladı geçtiğimiz iki ay boyunca adetim 4 gün öne atıyordu bu ay öyle olmadı son 6 gündür bende hafif hafif mide bulantıları oluyor ve sağ kasgmda basınç hissedyrm troidim olduğu için cevremdekiler hep çocuğun olmaz der gibi konuşmalar geçiyor lütfen böyle birşey yasayn varsa bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi bende yavaş yavaş ümitsizliğe kapilmaya basliyorum
Yaaaaamrssoydas canımmmm müjdemi isterim
Benim 1 oğlum var 3 yaşında doğduğundan beri korunmadım benimde tutmuyor canımAma tutmuyordu 6 aydır kırmızı kart görüyorum((
Kullanıyorum canım bir tabelerti bitirdim ikinciye başlayacam ama ne bilim içimde bu yönde hep olumsuz dusunceler donuyoMerhabalar canım benimde tiriodim 5.28leri gördü ve düşene kadar hamile kalamadım. Triod gebe kalımını zorlaştırıyor. Gebelik isteyenlerin sınırı 2.50 olması gerekiyor. Triod süt hormonunu da etkiliyor.4 .5 aydır sıkı bir şekilde ilacımı kullanıyorum. Gebe kaldığımı öğrenince ölçtürdüm 3.40 fln dı. Ve dahiliye doktoruna gittiğimde bu değer hala yüksek dedi ve ilaç düzenimi değiştirdi fazladan bir ilaç daha kullanıyorum. Şuan 2.60larda . Daha da Aşşağa inmesi gerekiyor. ilaçı düzenli Kullan ki etkisini göstersin . fazla zaman geçmeden düşecektir. Şifa olur inş .
Bu troid illetine benim kadın doğumcumda baktı normalde dahiliye 2/3 arası iyidi diyo ama kesinlikle hayır 1/2 arası olması çok kolaylaştırır dedi ama bendeki sıkıntıda 00.09 çıktı ne demek oluyo dediğimde aslında hamile kalmanı zorlaştıran bi durum yok bana göre ilaçta almana gerek yok ama ileride kronik hastalıklar patlak vermesin bi ona baktır dedi zaten biliyodum kilo alamama sorunumdan bakalım bide istanbulda ölçtüreceğim benim gibi hızlı olan varsa biraz bilgi verseler bide son olarak gebelikte en büyük etken stress olucak olmuycak baskısı atman lazım kafandan dedi bunuda ekleyimMerhabalar canım benimde tiriodim 5.28leri gördü ve düşene kadar hamile kalamadım. Triod gebe kalımını zorlaştırıyor. Gebelik isteyenlerin sınırı 2.50 olması gerekiyor. Triod süt hormonunu da etkiliyor.4 .5 aydır sıkı bir şekilde ilacımı kullanıyorum. Gebe kaldığımı öğrenince ölçtürdüm 3.40 fln dı. Ve dahiliye doktoruna gittiğimde bu değer hala yüksek dedi ve ilaç düzenimi değiştirdi fazladan bir ilaç daha kullanıyorum. Şuan 2.60larda . Daha da Aşşağa inmesi gerekiyor. ilaçı düzenli Kullan ki etkisini göstersin . fazla zaman geçmeden düşecektir. Şifa olur inş .
Yaaaaamaşallahhh canım benim çok güzel, en kısa zamanda değerinle, kesenle, Bebişinle, kalp atışıyla da müjdeler ver bize ❤❤❤
Sagol canım benim insallah evime döner dönmez kan tahlili yaptıracagim. Aynen canım demistiniz cok sagolun Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsinHem bak dediğimiz gibi o düşüş yerleşme düşüşüymüş demek ki ❤
Beni gör işte canım bak ben canlı örneğiyim.Kullanıyorum canım bir tabelerti bitirdim ikinciye başlayacam ama ne bilim içimde bu yönde hep olumsuz dusunceler donuyo
Evet canım stres hormonları etkilediği için bu hallere girmeyin diyorlar ama. Nerdeee çevre baskısı zamanın gelişi ve sanki olmayacakmış hissi stresten öldürüyor insanı. Ben hep stresliydim. Gebeliğimi öğrenincede stresliydim ama ben hormonlarımı ilaçla kontrol ettiğim için demek sorun olmadı bendeBu troid illetine benim kadın doğumcumda baktı normalde dahiliye 2/3 arası iyidi diyo ama kesinlikle hayır 1/2 arası olması çok kolaylaştırır dedi ama bendeki sıkıntıda 00.09 çıktı ne demek oluyo dediğimde aslında hamile kalmanı zorlaştıran bi durum yok bana göre ilaçta almana gerek yok ama ileride kronik hastalıklar patlak vermesin bi ona baktır dedi zaten biliyodum kilo alamama sorunumdan bakalım bide istanbulda ölçtüreceğim benim gibi hızlı olan varsa biraz bilgi verseler bide son olarak gebelikte en büyük etken stress olucak olmuycak baskısı atman lazım kafandan dedi bunuda ekleyimben başaramıyorum belki başaran olur kafasından çıkarmayı
Canım,şu an iki gün gecikti yarın yapmayı düşünüyorum ama adet sancım da varKacıncı gunun bata kac vr cnm
Bende 5 gün gecikti tam evet galiba bu kez derken yine önümüzdeki aylara bakıcazCanım,şu an iki gün gecikti yarın yapmayı düşünüyorum ama adet sancım da var
Hayırlısı benım daha bıkac gun oldu yumurtlama vaktımde yok zaten dusunmeye dun dr ıc acıcı seyler denedı bıde tasınma ıslerımız varCanım,şu an iki gün gecikti yarın yapmayı düşünüyorum ama adet sancım da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?