- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 133
- 39
İyi düşün iyi olsun canım benim allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba canım . Nasılsın? Ne zamandır internete giremiyorum çok vaktimi alıyor diye kendime sınırlama koydum. Haftada 1 kk ne girmeye karar verdim hem daha çok öğrenecek şey birikmiş oluyorbu hafta gördük kesemizi kesemizin yaninda bir de kistimiz var Doktor şimdilik tehlikeli olmadigini takip edilecegini söyledi. Kasik agrım ve tansiyon düşüklüğü dışında bir belirtim yok valla çok şükür. Bulantılarım inşallah olmaz ama sanki 1-2 hafta içinde başlayacakmış gibime geliyor. Bunun disinda önümüzdekihafta 2 haftalık tatile cikacagiz umarım yollarda başıma bir şey gelmez
İyiyim canım çok sağ ol, büyük ölçüde toparlandımMerhaba canım . Nasılsın? Ne zamandır internete giremiyorum çok vaktimi alıyor diye kendime sınırlama koydum. Haftada 1 kk ne girmeye karar verdim hem daha çok öğrenecek şey birikmiş oluyorbu hafta gördük kesemizi kesemizin yaninda bir de kistimiz var Doktor şimdilik tehlikeli olmadigini takip edilecegini söyledi. Kasik agrım ve tansiyon düşüklüğü dışında bir belirtim yok valla çok şükür. Bulantılarım inşallah olmaz ama sanki 1-2 hafta içinde başlayacakmış gibime geliyor. Bunun disinda önümüzdekihafta 2 haftalık tatile cikacagiz umarım yollarda başıma bir şey gelmez
Benmde 5 gün kaldı adet belirtisinden farklı hiç bi belirtim yok.. bu ay ovülasyon testi yaptım ona göre değerlendirdikte ama belirti olmaynca ümidimde yok pekKızlarrr nasılsınız neden kimse yazmıyor topiğimiz boynu bükük kalmışyeni hamişler veya şüphesi olanlar hadi belirtilerinizi yazın benim bat 5 gün kaldı pek ümidim yok yine ama dualarım sizlerle ❤
Hayırlısı olsun canım kırmızıları görene kadar ümitsizliğe kapılmak yok aynı gün batlarımız bekleyelim ozamanBenmde 5 gün kaldı adet belirtisinden farklı hiç bi belirtim yok.. bu ay ovülasyon testi yaptım ona göre değerlendirdikte ama belirti olmaynca ümidimde yok pek
Amin canım inşallahHayırlısı olsun canım kırmızıları görene kadar ümitsizliğe kapılmak yok aynı gün batlarımız bekleyelim ozamaninşallah rabbim gönlümüze göre versin
Canım benim kayınvalidemi görümcemi dün akşam gönderdim, bugün anca bakabildim
Hmmm neyseki geldin şükürler olsunCanım benim kayınvalidemi görümcemi dün akşam gönderdim, bugün anca bakabildimyoksa unutur muyum hiççççççç ilk göz ağrım burası ❤
Bend 11 aylık evliyim canım, bu 2ci ayım ovulasyon takibinde. Geçen ay çok umutlandım iyi değerlendirdik diye ama olmadı maalesef sanırım bu ayda tutturamadık.s9 aylık evliyim. Marttan beri takiple deniyorum. Ondan önce de korunmuyorduk ama yumurtlama dönemiyle ilgili pek bilgim yoktu.
En çok muhabbet ettiklerimiz hamile olunca terketti biziHmmm neyseki geldin şükürler olsunbizim topiğimiz boynu bükük sessiz kalmasın kız
Edemezler ne yapıp edip toparlamamız lazım daha bize dua ediceklerEn çok muhabbet ettiklerimiz hamile olunca terketti bizi
Edemezler ne yapıp edip toparlamamız lazım daha bize dua edicekler
Aynen canımmm bu olaya bi el atman gerekiyor artıkkkdimiiii, dur kızımı yatırınca ben bir dürtükleyeyim PC’ye geçip etiketleyeyim herkesi
Merhaba canım aramıza hoşgeldin inşallah sağlıkla hamile kalırsınMerhaba bayanlar yazılarımızın bir kismini okudum çok güzel gerçekten icimizi ferahlatacak yazılar var. :) kizlar birşey soracam size ben 6 aylık evliyim ve hiç korunmyyorum troidim çıktı 5.35 değerinde şuan ilaç kullanıyorum yarın bir tableti bitirmiş olacam ve adetime şuan 3 gün var bugün kahve rengi akintim gelmeye başladı geçtiğimiz iki ay boyunca adetim 4 gün öne atıyordu bu ay öyle olmadı son 6 gündür bende hafif hafif mide bulantıları oluyor ve sağ kasgmda basınç hissedyrm troidim olduğu için cevremdekiler hep çocuğun olmaz der gibi konuşmalar geçiyor lütfen böyle birşey yasayn varsa bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi bende yavaş yavaş ümitsizliğe kapilmaya basliyorum
İşin garip yanı doktorum hiç bir bilgi vermedi artık doktorların ağzından laf almak o kadar zorlastikiMerhaba canım aramıza hoşgeldin inşallah sağlıkla hamile kalırsınAnlattığın gibi bişiy hiç duymadım çevrenin dediklerine çok kulak asma bence bilen bilmeyen herkes konuşur doktorun ne diyor peki?
Bence bi problem olsaydı söylerdi doktorun sen içini ferah tut canım yada olmadı doktorunu değiştirİşin garip yanı doktorum hiç bir bilgi vermedi artık doktorların ağzından laf almak o kadar zorlastiki
Ama tutmuyordu 6 aydır kırmızı kart görüyorumBence bi problem olsaydı söylerdi doktorun sen içini ferah tut canım yada olmadı doktorunu değiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?