- Emoji Skoru
- 50
- Puanlar
- 18
Yani atmadım öyle duruyordu banyodaBen bu testleri yapıp sonuca bakıp hemen atıyorum :/ 12 saat güzel beklemişiniz :)
YaaBen yaşadım canım ve ertesi gün adet oldum üstelik adetim 5 gün geçmesine rağmen
Senin bat ne zamanYaaufacık umudum var ama onun dışında çok heveslenmemeye çalışıyorum
Bilemiyorum çünkü pkosum. Düzenli bir adet takvimim yok malesef. Geçen aya göre bakarsam 8 gün varSenin bat ne zaman
Onu da görürsünüz inşallah canım.
Ben de aydınlığa vurmuştum ve çok inanmıştım. Çok şükür inancım boşa çıkmadı. Rabbim herkese umut ettiğini sağlıkla nasip etsin insallhArsizliga vuruyorum şu an.. aldırmıyorum gibi sanki sonuca. Yinede bir kac gun sonra olumlu sonuc alicem diyorum . Senin mesajında daha çok umut oldu diyebilirim. Teşekkür ederim yorumun icin
İLk belirtileriniz nelerdiOnu da görürsünüz inşallah canım.
Amin canımİnşallah katlanarak artar canım
Canım dün eşime söyledim yarın tekrar kan vercem beraber gidicez inşAllah benim değerim de ikiye katlamıştır@sukufenazzhayaksii tebrik ederim canlar sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben de bu gün doktora gittim. Bebisi göremedik çok küçük olduğu için haftaya görürüz dedi doktor. Bir de misafir var rahminde, kist varmış onu gördük. Gebelikte normal dedi, sıkıntı yapalicak bir sey yok dedi. Beta hcg degerim de 161e yükselmiş
İnşAllah canımHaftaya görürsün inşallah canım
kırmızıları görene kadar umutsuz olmaaKızlarr günaydın, umarım herkes iyidir. Çok giremiyorum buraya amamrssoydas canım sen nasılsın özellikle seni merak ediyorum. Bi de benim regl tarihime son 4 gün galiba yine gelecek adet
Haklısın hemen kendimi topladım gelmeyecek diyorum bebiş gelecek inşallahkırmızıları görene kadar umutsuz olmaa
Inşallah birazdan kan vermeyi düşünüyorumInsallah canım benim.
Ben de aydınlığa vurmuştum ve çok inanmıştım. Çok şükür inancım boşa çıkmadı. Rabbim herkese umut ettiğini sağlıkla nasip etsin insallh
Aynen bende merak ediyorum ne tür belirtiler hissediyorsunuzİLk belirtileriniz nelerdi
Hmm daha çok varmış canımBilemiyorum çünkü pkosum. Düzenli bir adet takvimim yok malesef. Geçen aya göre bakarsam 8 gün var
Canım merhaba bat a ne kadar varmerhaba ben 16 aylık evliyim hiç korunmadık esimle ona ragmen olmadı cocugumuz tüm tetkikleri yaptrdık hiç bir sorun cıkmadı ne esimde ne bende 1 yılı gectiği için doktor klomen 50 mg baslattı 5 gün sabah aksam kullandım bunun sonucunda vaktinde 2 yumurtam olustu sol tarafmda ve biri 21mm biride 22mm 2 gün sonra gel dedi (gün asırı ilişkiyle )gittim iki yumurtam da catlamıstı cok merak ediyorum ne zaman öğrenebilirim en kısa zaman olarak doktor 12 gün sonra test yaptr dedi heyecanla ve merakla bekliyorum ve cok fazla akıntım ve sol kasık tarafm şiş gibi ve batma var klomenle hamile kalan var mı? Allah herkese istediğini hayırlı vakitte versin bizede versin inşaallah
İmş olmustur daha fazla beklemezsin canımmerhaba ben 16 aylık evliyim hiç korunmadık esimle ona ragmen olmadı cocugumuz tüm tetkikleri yaptrdık hiç bir sorun cıkmadı ne esimde ne bende 1 yılı gectiği için doktor klomen 50 mg baslattı 5 gün sabah aksam kullandım bunun sonucunda vaktinde 2 yumurtam olustu sol tarafmda ve biri 21mm biride 22mm 2 gün sonra gel dedi (gün asırı ilişkiyle )gittim iki yumurtam da catlamıstı cok merak ediyorum ne zaman öğrenebilirim en kısa zaman olarak doktor 12 gün sonra test yaptr dedi heyecanla ve merakla bekliyorum ve cok fazla akıntım ve sol kasık tarafm şiş gibi ve batma var klomenle hamile kalan var mı? Allah herkese istediğini hayırlı vakitte versin bizede versin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?