Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu da görürsünüz inşallah canım.

Insallah canım benim.
Arsizliga vuruyorum şu an.. aldırmıyorum gibi sanki sonuca. Yinede bir kac gun sonra olumlu sonuc alicem diyorum . Senin mesajında daha çok umut oldu diyebilirim. Teşekkür ederim yorumun icin
Ben de aydınlığa vurmuştum ve çok inanmıştım. Çok şükür inancım boşa çıkmadı. Rabbim herkese umut ettiğini sağlıkla nasip etsin insallh

Canım dün eşime söyledim yarın tekrar kan vercem beraber gidicez inşAllah benim değerim de ikiye katlamıştır

Kızlar sizce sonic ne olabilir 2 kimyasalım var yine olmasından korkuyorum bi gün geçti adetim daha sabah cikti bu sonic ama hasta olcakmisin gibi agri var

Eklentiler

• IMG_20190625_075549.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20190625_075604.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 38
Kızlarr günaydın, umarım herkes iyidir. Çok giremiyorum buraya ama mrssoydas canım sen nasılsın özellikle seni merak ediyorum. Bi de benim regl tarihime son 4 gün galiba yine gelecek adet

Kızlarr günaydın, umarım herkes iyidir. Çok giremiyorum buraya ama mrssoydas canım sen nasılsın özellikle seni merak ediyorum. Bi de benim regl tarihime son 4 gün galiba yine gelecek adet
kırmızıları görene kadar umutsuz olmaa

merhaba ben 16 aylık evliyim hiç korunmadık esimle ona ragmen olmadı cocugumuz tüm tetkikleri yaptrdık hiç bir sorun cıkmadı ne esimde ne bende 1 yılı gectiği için doktor klomen 50 mg baslattı 5 gün sabah aksam kullandım bunun sonucunda vaktinde 2 yumurtam olustu sol tarafmda ve biri 21mm biride 22mm 2 gün sonra gel dedi (gün asırı ilişkiyle )gittim iki yumurtam da catlamıstı cok merak ediyorum ne zaman öğrenebilirim en kısa zaman olarak doktor 12 gün sonra test yaptr dedi heyecanla ve merakla bekliyorum ve cok fazla akıntım ve sol kasık tarafm şiş gibi ve batma var klomenle hamile kalan var mı? Allah herkese istediğini hayırlı vakitte versin bizede versin inşaallah

Canım merhaba bat a ne kadar var

İmş olmustur daha fazla beklemezsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…