- Emoji Skoru
- 2.324
- Puanlar
- 133
İkiz mi acaba diyorum bu çizgiye göreAboooo senin bebiş pik yapmış
Kız keşkeeeeeeee mikkemmel olurdu ya ben de çok istiyorum ikiz sen ne zaman lkan vercenİkiz mi acaba diyorum bu çizgiye göre
Yarın sabah 9.15 te randevumKız keşkeeeeeeee mikkemmel olurdu ya ben de çok istiyorum ikiz sen ne zaman lkan vercen
Ben de az dursam da mı versem ki kanıYarın sabah 9.15 te randevum
Bat ne zamandı seninBen de az dursam da mı versem ki kanı
Takvime göre dündü ovulasyona göre 25iBat ne zamandı senin
Benimde 21 mayıstı 2 gün geçti bu gece uyuyamam heyecandanTakvime göre dündü ovulasyona göre 25i
Yarın durup bir test daha yapıyım o zaman ben sonra kan veririmBenimde 21 mayıstı 2 gün geçti bu gece uyuyamam heyecandan
Ben yarına aldım randevuyu bakalımYarın durup bir test daha yapıyım o zaman ben sonra kan veririm
Haber ver mutlakaBen yarına aldım randevuyu bakalım
Canımmm sen çok güçlüsün o güzel kalbinle herşeyin üstesinden geleceğine Emin’im inşallah en kolay şekilde atlatırsın sağlıkla ve mutlulukla inşallah rabbim o güzel gönlüne göre versin canımm dualarımdasınÇok teşekkür ederimkürtaj yapıldı, iki ampul mtx uygulandı.. 4.gün ve 7.gün değerlerindeki düşüşe bakılacak. Yeterli beklenen düşüş olmazsa laparoskopi ile girer alırım dedi doktorum.
Genel anlamda iyi olmaya çalışıyorum arada şiddetlenen ağrılarım oluyor.. doktor ağrı kesici verdi ama kullanmanı istemiyorum ağrıyı ayırt edebilmemiz açısından dedi.
Bu sabah bulantı kusma ve ağrıyla uyandım.. doktoruma yazdım, aradı. Gel hastaneye yatıralım gözümün önünde ol dedi, hala iç kanamaya sebep olma riski devam ediyor sonuçta.. şikayetlerim artarak devam ederse baş dönmesi eşlik ederse hastaneye gitmek üzere söz verdim.. ama sabaha göre daha iyiyim..
ama çok yıpratıcı bir süreç içindeyimaldığım ilaçları yaşadıklarımı atlatmam uzun sürecek sanırım, ikinci çocuk fikrini rafa kaldırıyorum bir süre.. kendimi toplamam lazım..
Tamam sonucu öğrenir öğrenmez yazarımHaber ver mutlaka
Canım tez vakitte sağlığına kavuşursun inşallah. Senin adına çok ama çok üzüldüm. Rabbim şifanı tez vakitte versin inşallah. Dualarım seninleÇok teşekkür ederimkürtaj yapıldı, iki ampul mtx uygulandı.. 4.gün ve 7.gün değerlerindeki düşüşe bakılacak. Yeterli beklenen düşüş olmazsa laparoskopi ile girer alırım dedi doktorum.
Genel anlamda iyi olmaya çalışıyorum arada şiddetlenen ağrılarım oluyor.. doktor ağrı kesici verdi ama kullanmanı istemiyorum ağrıyı ayırt edebilmemiz açısından dedi.
Bu sabah bulantı kusma ve ağrıyla uyandım.. doktoruma yazdım, aradı. Gel hastaneye yatıralım gözümün önünde ol dedi, hala iç kanamaya sebep olma riski devam ediyor sonuçta.. şikayetlerim artarak devam ederse baş dönmesi eşlik ederse hastaneye gitmek üzere söz verdim.. ama sabaha göre daha iyiyim..
ama çok yıpratıcı bir süreç içindeyimaldığım ilaçları yaşadıklarımı atlatmam uzun sürecek sanırım, ikinci çocuk fikrini rafa kaldırıyorum bir süre.. kendimi toplamam lazım..
Gözün aydın canım tebrik ederiiiiimmm. Sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah. Her geçen gün müjdelerimiz cogalsin inşallah Allah immmmmHala inanamıyorum ki sabah kan vercem inşAllah Rabbim dualarımı kabul eder
Ben öğrendiğim gibi koşarak lan testi yaptirmistimYarın durup bir test daha yapıyım o zaman ben sonra kan veririm
Çoook geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama sabret geçecek inşallah dikkat et ağrın olursa doktora git iç kanamadan Allah korusunÇok teşekkür ederimkürtaj yapıldı, iki ampul mtx uygulandı.. 4.gün ve 7.gün değerlerindeki düşüşe bakılacak. Yeterli beklenen düşüş olmazsa laparoskopi ile girer alırım dedi doktorum.
canm bir iki gun daha bekle en azindan yumurtlamadan snra 12. gun falan olsn . adet olmazsan ozman yine test yap. bikac saat snra bazen hayalet czgi cikabliyor cnku. insalah hamilesindirKızlar pko olduğum için bat günüm belli olmuyor. Ama yumurtlama üzerinden 9-10 gün geçti gibi. Hiç bir belirtim de yok. Merakımdan duramadım erken gebelik testi yaptım. İlk başta bişey çıkmadı. 12 saat kadar sonra silik çizgi çıktı. Ne dersiniz umutlanmalı mıyım. Var mı böyle yaşayan
Yaa inşallah. Gerçekten çizgi hayalet gibicanm bir iki gun daha bekle en azindan yumurtlamadan snra 12. gun falan olsn . adet olmazsan ozman yine test yap. bikac saat snra bazen hayalet czgi cikabliyor cnku. insalah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?