Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mrssoydas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
1.607
1.996
158
İzmir
Merhabaa, geçen ay yaşadığım kimyasal gebeliğin ardından bu ay ovulasyon testi, folikül takibi ve ateş ölçme yöntemi ile ovulasyonumun gerçekleştiğini öğrendim ☺

Bekleme süreci başladı benim için, ben de bu süreci birlikte bekleyip değerlendirebileceğim, karşılaştırıp fikir alabileceğim şekilde günlük gibi yazmaya karar verdim 🤗

Sonu adet de olsa bebek de olsa güzel bir paylaşım topiği olsun dedim 🙏

Bat bekleyenlerle beraber batlarımızı bekleyip, hamilelerden fikir alıp güzel haberlere birlikte sevinelim 💓💓

Benim bugün ovulasyondan sonraki üçüncü günüm yani 11 var bata sanırım 🤭 hafif bir kasık ağrım var ama doktorum yumurtadan dolayı serbest sıvı olduğu için ağrı normal dedi.. hadi bakalım ☺🤗

Son Durum
tuce_tuce tuce_tuce
27​
18.04​
:nazar: :anneadayı::anneadayı::nazar:
Y Yarenimi
29​
23.04​
:nazar::anneadayı::anneadayı::nazar:
B Begonya92
25​
01.06​
H Htc-89
19.06​
Prettygirl Prettygirl
30​
21.06​
hayaksii hayaksii
25​
sukufenazz sukufenazz
21.06​
duyguyigitemre duyguyigitemre
26​
28.06​
1917pinkterest 1917pinkterest
28​
29.06​
LadyNurr LadyNurr
24​
16.06​
D Denizyildizi_444
25​
17.06​
busra1tan busra1tan
22.06​
Nurrhanm Nurrhanm
23​
25.06​
istanbulaski istanbulaski
29.06​
SelesX SelesX
26​
07.07​
dlkkydlntpl dlkkydlntpl
10.07​
Dilekdilek06 Dilekdilek06
30​
12.07​
wox_90 wox_90
28​
13.07​
@Ipek8006
30​
14.07​
arzerik arzerik
30​
14.07​
Eylullum1 Eylullum1
28​
15.07​
Ebrulipapatya Ebrulipapatya
34​
15.07​
Peripellas Peripellas
26​
16.07​
Semipermeable Semipermeable
30​
17.07​
Nurov Nurov
27​
22.07​
E Eceee16
30​
24.07​
mrssoydas mrssoydas
32​

Son düzenleme:
Merhabaa, geçen ay yaşadığım kimyasal gebeliğin ardından bu ay ovulasyon testi, folikül takibi ve ateş ölçme yöntemi ile ovulasyonumun gerçekleştiğini öğrendim ☺

Bekleme süreci başladı benim için, ben de bu süreci birlikte bekleyip değerlendirebileceğim, karşılaştırıp fikir alabileceğim şekilde günlük gibi yazmaya karar verdim 🤗

Sonu adet de olsa bebek de olsa güel bir paylaşım topiği olsun dedim 🙏

Bat bekleyenlerle beraber batlarımızı bekleyip, hamilelerden fikir alıp güzel haberlere birlikte sevinelim 💓💓

Benim bugün ovulasyondan sonraki üçüncü günüm yani 11 var bata sanırım 🤭 hafif bir kasık ağrım var ama doktorum yumurtadan dolayı serbest sıvı olduğu için ağrı normal dedi.. hadi bakalım ☺🤗
Merhaba benimde bat 23 Nisan umarım gelmezde çifte bayram yaparım. Ben geçen ay klomen kullandım 3 yumurta gelişti ama olmadı. Bu ay istemedim kendi haline bırakıcam. Ama regl olursam bu ay gidicem. Benim rahim filmi eksik bir kaç aya onu denerim olmazsa doktorum öyle demişti .

Merhaba benimde bat 23 Nisan umarım gelmezde çifte bayram yaparım. Ben geçen ay klomen kullandım 3 yumurta gelişti ama olmadı. Bu ay istemedim kendi haline bırakıcam. Ama regl olursam bu ay gidicem. Benim rahim filmi eksik bir kaç aya onu denerim olmazsa doktorum öyle demişti .
İlk yol arkadaşları olarak umarım uğur getirsin burası bize 🙏🙏 ben geçen ay yine folikül takibi ve ateş ölçme ile takip etmiştim yumurtlamayı. Onun dışında soğan kürü yaptım (sadece akşamları) ve inofolic kullandım (pcoslular için folik asit). Döllenme gerçekleşti gebelik başladı ama devam etmedi maalesef 😕 bu ay sadece inofolic kullanıyorum ve bekliyorum 🙏

Sen kaç aydır deniyorsun? İnşallah bu ay olur da filme hiiiç ihtiyacın kalmaz 🙏

İlk yol arkadaşları olarak umarım uğur getirsin burası bize 🙏🙏 ben geçen ay yine folikül takibi ve ateş ölçme ile takip etmiştim yumurtlamayı. Onun dışında soğan kürü yaptım (sadece akşamları) ve inofolic kullandım (pcoslular için folik asit). Döllenme gerçekleşti gebelik başladı ama devam etmedi maalesef 😕 bu ay sadece inofolic kullanıyorum ve bekliyorum 🙏

Sen kaç aydır deniyorsun? İnşallah bu ay olur da filme hiiiç ihtiyacın kalmaz 🙏
Aralıklar vererek 12 ay . Ben de folikasit kullanıyorum sadece. Soğan kürü ya da hayıt çok duydum ama cesaret edemiyorum normal olan bir şeyi bozarım diye. Bu ay pazartesi gidicem sadece devlet hastanesine reglimin 15. Günü meraktan yumurtlama ne durumda diye. Özele para dökmek çok geliyor bazen. Geçen ay rahim ince çıkmıştı ilaçla kalınlaştırıldı. Bu ay birazda onu merak ediyorum yine ince mi . Ya hep merak atamıyorum kafamdan.

Aralıklar vererek 12 ay . Ben de folikasit kullanıyorum sadece. Soğan kürü ya da hayıt çok duydum ama cesaret edemiyorum normal olan bir şeyi bozarım diye. Bu ay pazartesi gidicem sadece devlet hastanesine reglimin 15. Günü meraktan yumurtlama ne durumda diye. Özele para dökmek çok geliyor bazen. Geçen ay rahim ince çıkmıştı ilaçla kalınlaştırıldı. Bu ay birazda onu merak ediyorum yine ince mi . Ya hep merak atamıyorum kafamdan.
Soğan kürünü fazla yapmak inceltiyormuş rahim duvarını diye okumuştum, sende zaten öyle bir risk varsa yapma bence de. Senin yumurtlama henüz gerçekleşmedi sanırım git bakalım be diyecek doktor. benim bugün 13mm’ymiş yanlış hatırlamıyorsam 🤭

Soğan kürünü fazla yapmak inceltiyormuş rahim duvarını diye okumuştum, sende zaten öyle bir risk varsa yapma bence de. Senin yumurtlama henüz gerçekleşmedi sanırım git bakalım be diyecek doktor. benim bugün 13mm’ymiş yanlış hatırlamıyorsam 🤭
Bugün 12. Gün akıntım geldi aslında çok az :) pazartesi saat 11 de randevum. İlk defa gidicem suç doktora devlette umarım terslemez :)

Merhaba kızlar benimde bat 20 mayıs ama pkolu olduğum icin gecikebiliyor. Dün doktora gittim 12 mm lik bir yumurta varmış pazartesi tekrar gel dedi . İnsallah Uğur getirsin burası hepimize 🙏🏼

Hayırlısı olsun canım inşallah olur bu ay.. :) ben şuanda regl durumundayım, bu ay denicez bakalım. Bat 29 Nisan :)

Benim de bat 19 nisan kızlar yani bugün yumurtlama günümdü ovulasyon testiyle de takip ettim. Çarşamba ilişki olmuştu bi de insallah bugün olur. Bugün yumurtlama kanaması yaşadım ve endişelendim böyle bişey hiç olmazdı. Aranızda yaşayan var mı? Pembe lekelenme gibi.. neden yıllardır olmayan şeyler tam da bebek isterken oluyor :/

Merhaba kızlar benimde bat 20 mayıs ama pkolu olduğum icin gecikebiliyor. Dün doktora gittim 12 mm lik bir yumurta varmış pazartesi tekrar gel dedi . İnsallah Uğur getirsin burası hepimize 🙏🏼
Ayy süper günde 2mm büyüdüğünü düşünürsen pazartesi 20mm olmuş olur muhtemelen ilişki önerir o gün ve sonrasında 🙂 ama bence Pazar da ilişki olsun 😍🤗 güzel haberler gelsin inşallah

Bende de pcos var, o yüzden geç yumurtlama oluyor. Geçen ay 22.gün bu ay da 20.gün oldu gibi.. bakalım neler olacak 🤗

Back