hamileler nolur böyle davranmayın

tatlım onların cahilligine ver sen onları yinede af et ben sana yaşadıklarımı anlatsam beniki dertmi dersin onun için bitanem üzülmeye degmez allaha emanet ol

canım sakın kendini üzme,rabbim sana da anne olmayı bir gün nasip edecek.eşine acil şifalar diliyorum.
kaybeden sen değilsin bunu bil,sen ciğerin yana yana hergün anne olmayı bekliyorken o,anneliğin ne olduğunu anlayamaz.asıl neye sahip olduğunun kıymetini bilmeyen o arkadaşın.hala görüşüyor olman bile o kişi için büyük nime.zavallı farkında değil.
eşim ceketini atsa hamileyim diyen arkadaşlar,hamile kalınca alıdrırım bakamam diyenler,bebeğin yediği mamanın hesabını yapanlar var malesef.
birde bizde var dert çok sizde yok,dert yok diyenler.daha neler neler.
sadece içimden böyle diyenlere allahım sen gönlünden ne geçiriyorsa ona ver diyorum .

canım çok iyi anlıyorum seniçalıştığım yerde vardı bunun gibiler birde 5 sene tedaviden sonra hamile kalmış o sıkıntıları yaşamış olanlar bunu yaptı bana.. bu olamamış ham insancıkları kafanı takıp üzülmeye değmez Allah a havale et sen onları.çok geçmiş olsun eşinede ..dilerim evlatların en hayırlısını versin sana

kusura bakamada kabahat senin ne gerek var ya gece 3 te börek açaçacağım arkadaşıma bu kadar değer veririsen değmeyecek insanlara böyle daha çok hüsran yaşarsın
ayrıca senin o ilk ay hamile kalan ark gerçekten cahilmiş
ona ilk ay veren allah ondan almasınıda bilir
böbürlenmek niye niyeklava:
sen boşver eşinin sağlığı yerinde olsun çocuk olur demekki daha zamanı değil
sen elinden geleni yap ve sabırla dua et ve bence o tip insanları hayatından çıkarırsan daha mutlu olursunkaydirigubbakcemile5
bende 5 yıllık evliyim çok ugraştık bebek için umarım sende allahın hikmeti olan bir bebek sahibi olursunopuyorumnanaktan

Arkadasim bosver Allah insanlari bi sevincle bir de uzuntuyle denermis.Allahtan esine sifa sana da sabir dilerim. insallah bi da o gunler gelmez.biz 1 yil korunmasiz beraber olduk esimle cok uzluyodum olmuyodu her ay elim karnimda adet olmam insallah diyodum. simdi 14 haftalik hamileyim allahim kucagimiza almayi nasip etsin.Esin ve bebek konusunda uzulme desem de bi caresi olmiycak bilirim.icin acir.ama onlara arkadas da denmez onlarin yaptiklarini hic kafana takma.Derdi veren Allah dermanini da verir.hep dua et.Rabbim bigun Kapilarini acar.

Lidya cım sakın üzülme.anla ki demekki onlar arkadaş değilmiş.benim eltimin de bebeği olmuyor.ben onu yanındayken kendi çocuğumu dahi sevemiyorum kalbi kırılasın üzülmesin diye.bebeğimen bahsetmiyorum beni yanlış anlamasın diye.
O arkadaş dediklerin lidya cım,bana göre kibirli insanlar.müzlümanlıkta kibir yoktur.kibir insanın kalbini karartır.sen takma kafana.rabbim sana da bir bebek nasip etsin inşallah.

Lidyacım seni çok iyi anlıyorum.Aynı şeyleri bende yaşadım.Yakın arkadaşım sandığım bir kişi banada nazar değer maşallah de özellikle sen diyerek laf soktu defalarca.Çok ağladım çok üzüldüm ama şimdi cahilliklerine veriyorum.Alakamıda azalttım artık zaten öyle tiplerle.Allahım bizede nasip etsin inşallah en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklısını canım...

Şaka gibi...:1shok:

eşine çok geçmiş olsun sana da üzüldüm okurken ağladım işyerindeyim herkes ne oldu ağlama diye teskine geldiiiİnşallah en yakın zamanda çok güzel bebeklrin olur....

çok dokundu bu okuduklarım inan. değmeyecek insanlar için kendini hiç üzme, şükür ki güzel bi mucize yaşamışsınız kanseri yenmişsiniz, diğer mucizede gelecektir ardından. sağlıkla, üzmeden gelsin de biraz geç olsun.. ve bundan sonrada değmeyecek anlamayacak insanlarla ne uğraş ne de onlar için üzül. ayrıca hamilelik hormonu denen şeyde insanlara bi tuhaf bakmayı değil, çoğu insan daha hassas olmayı, bir canlının önemi anlıyor ve her birinin gelişinin bir mucize olduğunu yaşıyor. diğerlerine inanmıyorum kapris, kibir...

mrh.çok geçmiş olsun.belliki çok üzülmüşsün bu yaşadıklarına ama inan hiç değmez.allah herşeyin hayırlısını verir bunu sakın unutma. biz zannederizki bu bizim için çok kötü ah vah çekeriz üzülürüz.oysa bilmeliyizki rabbim bizler için hep iyiyi ve hayırlısını verir.bunu böyle düşün olurmu.belkide senin için hayırlısı şu anda değildir.böyle düşün .allah hayırlısı olduğunda verir hiç üzülme.o arkadaşlarınıda hiç takma kafana allah onlarada hak ettiğini verir unutma.bak ben mesela bir oğlum ve bir kızım var biri 11 digeri 8 yaşında.birdahada çocuk istemiyorduk korunurken birdaha hamile kaldım.aldırmayada kıyamadık şimdi 23 haftalık hamileyim.oğlum olacakmış.allahtan hayırlısını bekle ve iste.hiç birzaman karamsarlığa kapılma.ah vah deme sabırlı ol.sana tavsiyem öyle insanlardan da uzak dur ve seni kırmalarına izin verme.allah sanada bir bebeiş verir inşallah.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…