hamileler nolur böyle davranmayın

Allah boyle ınsanların belasını versın
ne psan yaranamazsın onlara
lıdya bosver yapılanı Allah gorur o ınsn sana bu lafı dedıyse bın rlusu ondan cıkar
annem bana hamıle kalmak ıcın 3 sene ugrasmıs ,erkek doktorun bırı sen dogur ben de dogururum dmıs
ama Yüce Yaradan nasıp etmıs
o donem halam neler soylemış bu kadar zormuymus bu dogurmak demıs
her gun aglatmıs ama su an kendısının tedavı ıle bıle bebegı olmuyor
sen gonlunu ferah tut
agızdan cıkan her laf kaydedılır yerı zamanı gelınce hatırlatılmak uzere
sevgıler

Canım benim çok geçmiş olsunnn... Allah sana ve eşine sağlık versin. lütfen üzme kendini İnşallah sağlıkla sıhatle biran önce bebeğiniz olur... karektersiz insanlarla karşılaşmışsın herşeyde bi hayır vardır biraz acı olmuş ama böylece o insanları çevrende olmayacak bundan sonra... sen şimdii rahat oll stres yapma Allahın izniyle inş. bebeğiniz olacak umarım en yakın zamanda opuyorumnanaktan

hiç üzülme canım elbet sana ihtiyaç duyacakları zamana düşecekler yaptıklarının ne derece terbiyesizce olduğunu fark edecekler
bırak Allah larından bulsunlar
sen üzerine düşeni fazlasıyla yapmışsın
emin ol onlardan daha mutlu günlere kavuşucaksın

böyle sonradan görme cahil cüheyla insanlara gıcık oluyorum kusura bakma ama bu terbiyesizlik senin hassas olduğun konuda sana niye böyle yapıyorki tam tersi sana hissetirmemesi lazımdı neyse boşver canım sen allah sana en kısa zamanda güzel sağlıklı bebişler versin canım sakın üzülme ve bencede böyle biriyle görüşme...

canim benim senin oyle dostlara zaten ihtiyacin yokki senin gb bir dostu kaybettiklerine yansin bencil yaratiklar!!!!!!!!!!!!!!!
daha onemlisi esimin abisi kanserdi kemoterapi nedeniyle onlarda bekledi, sonra abisinin esinin yasi da 39 olunca basladilar denemeye tup bebek bile denediler kac kez hamile kalip kaybetti, cok uzulduk cunku yasi 40 olmustu, olmustu ama dogal yoldan hamile kaldi cunku esinin sperm degerleri artik duzelmisti, dogurdu saglikla 42 yasinda hem de, bir daha hamile kaldi dogal yolla, veeeeeeeeeeeee ikizlere:))
diyecegim o ki, emin ol kemotereapi sonrasi spermler duzeliyor hizla, onemli olan atlatmis olmaniz, cok sukur gecmis.
senin degil bir Insallah eltim gb uc bebeisin olur en az, sakin ama sakin uzulme bak onlarda yas sorunu vardi inan bana pkodan daha riskli bir durum. sen guzel gonlunu ferah tut.
arkadaslarina hakaret bile etmiyorum, degmezler, senin gb insana dost cok bulunur hic uzulme. sen esine surekli beslenmesine takviyede bulun, esimin abisi ceviz findik cok yedi duzenli bir yil.
cok gecmis olsun, cok sukur sagliginiz yerinde gor bak Allah'in izniyle gerisi cok kolay olucak.

bende 6 aylık evliyim 5 aydır korunamamıza rağmen bebeğimiz olmuyo ve 3 aydırda sağ tarafta kistim var hala düzelmedi. ama senin yazdıklarına çok üzüldüm nası insanlık bu ya walla gözlerim doldu bi tuhaf oldum.sen üzülme rabbim onların yanına bırakmaz sana da hayırlı bi evlat nasip edicektir emin ol.rabbim gönlüne göre versin inş. biliyorum çok önce yazmışsın yazını ama ben okuyunca bişeler yazmak istedim. belki de görmiceksin bile yazdıklarımı.ama inş rabbim şu zaman zarfı içinde nasip etmiştir bebek. olmadıysa bile nasip etsin inş

Canım ya Allah"tan hayırlısını iste... Eşin, senin ve doğacak bebeğiniz için doğru zamanı takdirler Allah takılma bunlara.
Kusura bakma ama arkadaşların da az öküz değillermiş hani... Kimse kimseye kendini kötü hişssettirme hakkına sahip değil.. Senin iyi niyetinin değerini bilemeyecek kadarmışlar... Tamam hormonlar dengesizleşiyor -ki ben sinirden deliriyorum 3 aylık hamileliğim boyunca- da bu bu tavrın özrü olamaz.
Benim arkadaşım gece 3 te börek yapacak, o kadar ince davranacak en ufak ihtiyacında sırtımda taşırım...

canım yaa... Boşver öyle insanları diyecem ama boşvermek olmuyor değil mi kuduryorsun bak ben böyle durumlarda ne yapıyorum biliyormusun hiiiiiç duymuyorum ama çok zorlarsa da azıma geleni söylerim sanki afedersin çiftleşip çocuk yapmak çoooook önemli bir şey...Eşine çook geçmiş olsun bak bunu atlatmışsınız daha önünüzde güzel günler var şükret yaradana ben 2.5 sene sonra kandiliğimden ikizlere gebe kaldım ve herkes arkadam tüp bebekmi bilmem nemi diye konuştular durdurlar ve maalesef düşük oldu öz annemi bile inandıramadım sen geç onları eşin ve sen iyisen mutlysan gerisi hikaye...Ben bunu nasıl aştım eşimle çok gezeriz bana düşkündür oda bana çok şükür Allah a bizi gördükçe imrenir oldular :)))
Elbette çocuk güzeldir.. Rabbim hayrıyla ve sağlıkla nasip etsin olur inşallah..ama o içi fesatlara gelince onlarla görüşme boşver onlar seni arasın sende eşinle hayatın tadını çıkarmaya bak...
Kötü kalpli insanlarla işin olmasın...

sağolun arkadaşlar inanın çok moral verdiniz bana, özellikle şu kendiliğinden tedavisiz olan çifter çifter bebekler temennilerine bayıldım.o arkadaşlarımla bir daha görüşeceğimi de sanmıyorum en ihtiyacım olduğu anda yanımda olmayanı napayım hepiniz çok sağolun...

bencede takma arkadaşın gerçekten dengesizmiş ama bence sen bunlara hiç üzülme bir kere çok şanslısın eşin amansız bir hastalığı atlatmış ve bir yıl sonra herşey yoluna girecekmiş farzetki bir daa allah korusun çocuğun olmasa bile allah sana hayat arkadaşını bağışlamış

eminim o arkadaşların her konuda görgüsüzdür eğer başkasında olmayan kendinde olan maddi bir şey varsa bile onlada övünüyordur

insan ne oldum değil ne olacam demeli bir bebek taşıyorsun sağlıklımı olacak sağlıklımı doğacak sonrasında kaybedecekmisin neyine güvenip burnunu dikiyorsun havalara tabiki bunları asla yaşamasın bebek için yazık

yazdıklarını okudumda..
bende nisanda doğum yaptım en yakınarkadaşlarınmında olmuyordu.. bazı hataları yaptığımı gördüm .. birazdan arayıp onu seni kırdığım olduysa özür dilerim dicem..
allahtan o iki arkadaşımda hamile şimdi..
insan bu yazılana bakınca aynaya bakmış gibi oluyor...

sevgili lidya lütfen canını sıkma...bende beşbucuk yıllık evliyim ve bu tarz şeylerle cok karşılaşıyorum ama allah büyük:1hug:sen böyle büyük bir hastalığı atlattığınız için şükretmelisin...cok gecmiş olsun.rabbim bebişlerimizide verir inşallaha.s.

canımm benim seni çok iyi anlıyorum hemde çokkk nekadar istediğinide bende aynı şeyleri yaşıyorum benimde 6 yıla girdi yok artık streliyim ne yapcağımı bilmiyorum bu düşünceden arınmalıyım ve olmıcak gibi rahat olmalıyım dün ilk işim olan hastane odası süslemesi yaptım oda bi kısmetle oldu bu gibi işe yeni başladım ortadımdan daha bi aylıkken kazıklar yedim ve iiyce sterse girdim kasık ağrılarımdan dolayıo dr gittim oda bu işi yaptıüımı öğrenince burda yap dedi şimdi evde süslemeler yaıyorum yani bunu niye anlattım kafamdan atmak istiyorum bu bebek işini hamileleri görünce orda umutlanıyorum mesela oadasını süslediğm kıs benle yaşıt 7 ılında olmuş bende ağladım çok duygulandım anne ve bebek iletişinin görünce aneci ne çok beklemiş ve ne çok seviyodu inşşlah bizim gibi olanları rabbim tez versin rabim sen gönlünü rahat tut

çok ince çok güzel bi düşünce arkadaşım seni tebrik ederim alkisalkisalkis

canım çok güzel ve anlamlı bir iş yapıyorsun inşallah en yakın zamanda kendi hastane odanı kendi bebeğinin odasını süslersin

canım benim okurken çok duyqulandım qerçekten yaa
Allah en yakın zamanda meleğini sana qönderir inşaallah..
sakın canını sıkma ALLAH NE DERSE O OLUR..
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

canım benim iyi akşamlar inan okurken gözlerim doldu sen sakın güzel kalbini bozma herkes ne derse ne yaparsa yapsın sakın RABBİM senin güzel gönlüne göre çifter çifter sağlıklı evlatlar versin canım inan dua edicem senin içinopuyorumnanaktan

lidya inşaallah bizimde bebeğimiz gelicek birgün her nekadar olumsuzluklar yaşasamda ben kendimi buna inandırmak istiyorum kızlar eşimin akrabası 4.ye hamileyken benimle herkesin içinde dalga geçmişti bikersindede senin şeyin yokmu sende yapsana falan demişti çok üzülmüştüm ve geçen felç geçirdiğini duydum akşam bebeği ameliyatla aldılar ve kadın yaşam mücadelesi veriyo yinede çok üzüldüm ALLAH evlatlarına bağışlasın diyorum yaşasa bile felçli kalıcak büyük ihtimallemafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…