Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

ayy ne guzel canım nasıl mutluluktur kım bılırrabbım bızede hayırlısıyla yasatsın ınsalah

çok teşekküür ederim canımm Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin :)

amin canım bende hala olmadım bat 6 nısan dı ama ben braz gc oluorm ama 43 gun oldu hala gtmedm dr a 8 gn önce gtmstım kanda yok cıktı zaten benm hemn cıkmıo minnaklar kanda

kızlar günaydınnn:=)
ya benim bat 25 nisan kasığımda ve göğüslerimde ki hassasiyet ve hafif batmalar 15 gündür devam ediyor.test alsam baksam sonuç net olabilirmi meraktan çatlıcam akıl verin lütfeeeeeeeeeen:)

amin canım bende hala olmadım bat 6 nısan dı ama ben braz gc oluorm ama 43 gun oldu hala gtmedm dr a 8 gn önce gtmstım kanda yok cıktı zaten benm hemn cıkmıo minnaklar kanda

ya bence yaptır testini ..
çok merak ettim şimdi.. bu kadar geciktiyse vardır bi hayır :)
inşallah minnoş gelmiştir:)

canımm kardesimm huzur senı tebrık edıo ve cok sevındıgını de sölemeı istedı rabbim kucagına almayı nasip etsin muckk

canım yap istersen cunku bat gelmeden hamişlıgını ögrenen cokk olmazsa cıkmazsa batnda tekrar yaparsn canım

inan hala inanamıyorum :) yani daha kendimi kaptırmış değilim :) diyorum ya allahımnerde varsa isteeyn bekleyen herkese nasip etsin..

canım tebrik ederim :) bende dün dayanamadım test yaptım ama kesin ve net tek çizgiyi gördüm:) gerci 23 ü ne daha var ama cıkmadı bisey testte zaten hic bir belirtide yok ama bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…